Arx07
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Arx07
MemberJah. Lisavalguks pigem Prode90 selle kaseiinisisalduse tõttu.Okei
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , aga ma olen täheldanud, et jube suur konkurents on vadakuvalgu turul ja kaseiini valik on tunduvalt nadim, kas on ka kaseiinivalkude hulgas tekkinud mingeid brände, mis nagu vähe tuntumad või paremad vms? St kas prode90-st on ka teoreetiliselt paremaid samalaadseid tooteid?Arx07
MemberKui peale trenni HT-R hingealla tõmmata siis lisavalguna(kas hiljem või vabadel päevadel jne) tasub kasutada prode90 vist rohkem kui hera80?(st kaseiini, et siis pole enam seda kiiret valgusünteesi vist vaja enam?)
Arx07
Memberneed tumedanahalised ameerika geto-vennad on üldse hullud tegelased
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
Memberhmmm…kus kohast tellid seda?äkki annad lingi?http://www.powerman.ee/index.php?go=produc…&act_pr=309
siit tellides oluliselt kallim ei tule…
Arx07
Memberon’s rocky road nüüd siis nii hea maitsega või et muu ei kõlba ?Ei rocky roadi ei taha rohkem, suht siiber ees sellest, aga mingi banaani või midagi tahaks… maasika oma ei tule kõnealla ja selle french vanilla cream kohta ei ole eriti kommentaare, äkki mingi kahtlase maitsega kraam
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …Dorian Yates valk ka täiega üleprahi, banaani oma jumalik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
MemberNoh jah, selles suhtes, et lihase kaalu vastu ei ole mul midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , lihtsalt rasva ei taha, kuna trenni teen ainult paar korda nädalas siis kardan, et kerged üleliigsed kalorid mõjuvad kehakaalule(olen 3/4 elu paks olnud, et kerge foobia endise kehakaalu vastu jne)Arx07
MemberEndalgi siin whey gold rockyroad varjant kodus, hakkab otsa saama ja tekib küsimus, et kust uut osta? Sportlabis on ainult french vanilla cream olemas(on see hea ka huvitav)? Ja siin fitshopis ainult see ilgelt suur pakk ja seegi ainult maasika varjant…
Arx07
Membersõber ostis, kõrvetas naha ära ja lõpuks need “padjad vms” ei kleepunud üldse nahalegi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , täielik bullshitArx07
Memberno zma ja tribulus töötavad. minu puhul vähemalt! soovitan järgi proovidaVana Sa oled? Tribulus pidi suht kiima ajama, nagu ei julge proovidagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , mis effekti annab muidu siis, rohkem energiat trennis?Arx07
MemberAga kas ka trennivabadel päevadel enne magama minekut? Ma ei teeks nii pikki trennivabasi vahesid sisse, aga paraku töö ei lase, mul vahetustega töö, üks vahetus 12 tundi(istuv töö), peale seda naljalt ikka trenni tegema ei lähe…
Või kas oleks hea varjant iga õhtu hoopis tõmmata kerge prode 90 sheik alla?
Arx07
Membertoitumine võiks korralik olla ka trennivabal päeval..Eks ta mul üldiselt olegi suhteliselt korralik, lihtsalt küsimus just selles päeva viimases toitumises, et mis kell ja mida ja miks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Aeroobset ma suurt talvel ei viitsi teha, jooksmas veel viitsiks käia, aga mul selg ei kannata…
Arx07
MemberMassi ma ei taha, kuid lihast tahaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Et selles suhtes jah, et ma põengi, et ega see kodujuust rasvaks ei lähe, eriti trennivabal päeval?oktoober 21, 2009 at 1:35 p.l. in reply to: ´+Kiiroksjonil on 20 oktooberil Fitness.ee randmetoega kindad. #229352Arx07
MemberJa kuidas sealt poest siis kätte saab, peab selle koodi genereerima? Või lambist?
oktoober 21, 2009 at 9:09 e.l. in reply to: ´+Kiiroksjonil on 20 oktooberil Fitness.ee randmetoega kindad. #229235Arx07
MemberMa pole enne oksjonit võitnud, et mis värk nüüd siis on?
oktoober 20, 2009 at 2:59 p.l. in reply to: ´+Kiiroksjonil on 20 oktooberil Fitness.ee randmetoega kindad. #229047Arx07
Member699
-
AutorPostitused