Arx07
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Arx07
MemberJa ka kala on svenssonitel igatahes palju rohkem
Arx07
MemberKui peale trenni võtta, kas siis parem oleks enne või pärast sauna minekut?
Arx07
MemberMis hinnakiri seal on? Kodulehel pole miskit kirjas ja kui sinna meile saatsin siis ka midagi ei öeldud, ainult “tulge kohale siis näitame ja räägime”. Jutt käib siis Artic spordist TallinnasSeal ongi minu teada “lahtine hinnakiri”, ehk otsustatakse selle järgi palju ja mis aegadel tahad käia vms… Sõber maksab kuskil 600 eeki kuus, saab käia igakell kui tahab, miinimum lepingu aeg 1 aasta.
november 11, 2009 at 10:25 p.l. in reply to: Millist toidulisandit õhtul peale trenni naisterahavale kaalulangetamise eesmärgil? #234005Arx07
MemberMa pakuks, et “kl” tähendab klaasi, mitte liitrit ega kilogrammi.või kuupliitrit
Arx07
MemberMul ka see normaalsest kõrgem, uuringud tehtud ja maks/sapp korras. Arst ütles niipalju, et osadel inimestel see ongi nii ja ei maksa põdeda – soovitas ainult alkoholiga piiri pidada.Aga sügelust ei ole Sul? Mul selline teema, et millepärast ma üldse end uurida lasksin oli see, et viimasel ajal ülekeha pidev sügelus koguaeg….
Arx07
MemberDeem, mul avastati ka just, et bilirubiini tase veres on kõrge, kuigi alles pool aastat tagasi tehti tööjuures vereproovi jne uuringud siis oli kõik korras…
Kas see bilirubiini kõrge tase kuidagi jõutreeningutele ei avalda negatiivset mõju?
Arx07
Memberumm..nujah..ju siis oleneb tootest ja ühe doosi suurusestSerious Massi puhul Fitshopis on soovitus kasutada 1 doosina 167 grammi pulbrit samas kui selle Mass Recovery puhul on 1 doos vaid 65 grammi, kui ma sealt lehelt õieti lugesin…ilmselt mõjutab selline suur koguse erinevus ka ikkagi toimet?
Serious massi ühe doosi suuruse teeb nii suureks see, et seal on räiges koguses süsivesikuid. Küll aga Serious massis igast vitamiinid ja kasulikud asjad sees, mida ei ole ise tehes(see varjant, mis Sul seal oli) ega ka mass recoveryl.
Arx07
MemberTereOlen 174 cm ja kaalun 66 kg kas see piisav kehakaal?
Tegelt selline küsimus kuidas saaks kehakaalu tõsta kas mingite proteiini ja valgupulbritega või kuidas?
Enda arvates on minu kehakaal väike ja lihasmassi pole ka eriti midagi st (peenike kehaehitus)
Söön piisavalt ja menüü pärist toidurikas ! Samas suitsetan ja tarbin palju kohvi.
Tänades.
Jõusaali ei plaani minna? Kui mitte siis ei ole mõtet ka mingeid pulbreid võtta, lihtsalt ikka süüa rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
Membervideo oli küll ostma kutsuv
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
MemberIse segades tuleb odavam kindlasti.Ära ole nii kindel.
http://www.mass.fi/product_detail.asp?prod_id=459
~1500 EEK 150 joogikorda.(Kui kohaletoomise hinda mitte arvestada)
Arx07
MemberArx07
Member100 grammi toodet sisaldab:
• 50 g vadakuvalku
• 8 g kreatiini
• 9 g glutamiini
• 31 g süsivesikuid
• 7,5 g leusiini
• 2 g beta-alaniini
Fitnessi poes kirjas selliselt, aga kas mitte see HT-R ei sisalda ka kaseiini mitte ainult vadakuvalku?
Arx07
Memberomg see ju soome firma, mitte USA või mõne kuulsama riigi, sama hea miks keegi oti sepikut USA foorumites ei tea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , arvan et suht sama toime võrreldes kuulsamate toodetega, 100% aminohapped jäävad 100%-liseks olenemata kus kohas toodetudNu ses suhtes, et Oti sepik Oti sepikuks, aga Soome on siiski ju suur ja arvestatav riik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused