Arx07
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Arx07
MemberRajagu veel spordihooneid juurde, kui ainult rahaliselt toetama hakkavad igat suvalist pässi, kes end liigutada tahab siis on kõik jõusaalid – karbid of kilu…
Arx07
MemberSeda filmi “2012” olen juba pikka aega oodanud, vaba aega tekib siis lähen kinno uudistama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Rääkides reaalselt maailmalõpust siis maajadel ilmselt lihtsalt sai kalender läbi, ega nad seda lõpmatuseni ei jõudnud ette teha – ega see maailmalõppu nüüd kohe tähenda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
MemberMuidu HT-R sisaldab ka ju Maltot, aga mitte dextro’t, kiiresti imenduvaid süsikaid oleks kah ju vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
Membermina võrdlen Rootsi hindu nii et, kõik hinnad on samad mis eestis aint et sekkides!Ehk siis Eesti piim 9EEK, Rootsi piim 9SEK ( Rootsi piim on minuarust jube vesine )
Nii on ka teiste toiduainetega!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oleks palgaga sama lugu siis ma ostaks praegu UltraLife Lean Gain näiteks vabalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
MemberNorra on räigelt ilus looduse poolest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Keskmine palk törts suurem kui Rootsis, aga hinnad/maksud ka see-eest suuremad…Arx07
Memberhttp://www.kiropraktika.ee/ Rainer Kägo, nii Tallinn kui Tartu.
Muidu jooga pidi rühi parandamiseks väga hea olema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 13, 2009 at 11:32 e.l. in reply to: Süsivesikud, suhkur-jahu-malto-glükoos-fruktoos, GI, glycemic load #234358Arx07
MemberPärast treeningut oleks parem sellest hoiduda, sest sel ajal on su põhieesmärk suunata süsivesikud lihastesse, et need taastuksid. Selle jaoks fruktoos ei sobi.Paljudel just toitumisekavas ju, et peale trenni puuvili valguga? Vale siis jälle?
Arx07
Membermina olen üks nendest, kes harjumust muutis(4 aastat tagasi), arvan et mõjus positiivselt
Memberhttp://www.bensport.ee/page.php?pgID=93db8…d9〈=est
siit peaks leidma midagi….
Ja ka võimalus, et tavalisele kõhulihaste pingile panna taburett vms alla kaldes poolele, siis saab seal teha rinda, selga jne kah
MemberEsimene doos täna siis ACC-d võetud.Peaks mainima et veega ei olenud tõesti kõige meeldivam maitse (meenutas neid 90-ndate kohalike pähkli valgu segusid + laim) aga mehed ei nuta.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sõber jõi granaatõuna mahlaga ja talle sellisel juhul maitse meeldis.
On kellegil veel “retsepte” millega segades maitse meeldivam?
Olen ka proovinud granaatõunaga, ei meeldinud. Igast mahladega proovisin, ei meeldinud mulle küll kuidagi, veega oli kõige joodavam minu arust, teised maitsed lihtsalt võimendasid veel seda rõvedat maitset minu arust. Aga noh maitse asi, olen kuulnud, et ananassimahlaga meeldib osadele…
Kuidas muidu mõjus siis AC-C kah?
november 13, 2009 at 8:29 e.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 13 novembril Protein 908g Ultra Life ilt #234294Arx07
Member425
Arx07
MemberRestoranides ning baarides algab õhtusöögi hind tavaliselt 150 – 200 SEK, õlu maksab näiteks 50 – 70 SEK ning klaas veini pisut rohkem.
Tavaliselt tuleks elamiskuludeks ühe kuu kohta arvestada vähemalt järgmised summad:
– toit 2600 SEK
– kohalik transport 700 SEK
– telefon 400 SEK
– erinevad meditsiiniteenused 350 SEK
Tuleb muidugi arvestada, et elamiskulud sõltuvad ka piirkonnast, Stockholmis elada on kulukam kui väikestes asulates. Stockholmi 1-2-toalise korteri üür on keskmiselt 6300 SEK/kuus.
Veel näiteid hindadest:
– piim 9 SEK/liiter
– leib 12-20 SEK
– maisihelbed 35 SEK/pakk
– või/margariin 25 SEK/500g
– juust 60 SEK/kg
– lambaliha 70-100 SEK/kg
– loomaliha: 80-160 SEK/kg
– sealiha 60-120 SEK/kg
– kanaliha 40-60 SEK/kg
– munad 4 SEK/tk
– riis 40-45 SEK/kg
– pasta 17 SEK/kg
– tomatid 35 SEK/kg
– kartulid 12 SEK/kg
– sigaretid 40 SEK/pakk
– õlu 10-14 SEK/33 cl (toidupoes)
– vein 65-… SEK/75 cl pudel
– ajalehed 15 SEK
– kino 95 SEK
– teater 70-250 SEK
Bussi, trammi ja trolli pileti hind Stockholmis on 32 SEK.
Takso linna piirides (5km) – 120 SEK.
Inimesed, kes töötavad Rootsis lühemat aega kui 6 kuud (mitteresidendid), maksavad eri tulumaksu (SINK), mis on 25% tuludest ja neid ei pea Rootsis deklareerima. Muidu tulumaks Rootsis keskmiselt 26-34% olenevalt töövaldkonnast(jõukamatel % üle 55 isegi). Keskmine brutopalk 24,000 SEK.
Arx07
MemberIsegi võtsin siin 2 pakki AC-C(viimane pakk tegelikult vedeleb siin ja ootab kangelaslikku lõpetamist), lõpuks hakkas maitse nii vastu, et jube… Nüüd proovin Reflex Tri-Matrix Evolutioni, tundub suht sama efekt olema või natuke paremgi ja maitse selgelt talutavam
Arx07
MemberMinul ei olnud nende eemldamine rõve. Usun, et oleneb arstist ka, kes kuidas eemaldada oskab.Kui on see “side”tampoon, mis hargneb ninast lahti siis jah kõdi ainult vms, kui jäme tampoon siis see räigelt kinni vettinud ninas ja jõuga tõnmmatakse välja, nii et arst hoiab ühe käega peast kinni ja teise käega tirib niiet higimull otsaees, mul vähemalt oli nii
Arx07
MemberMa käisin 2007 aasta novembris ninavaheseina lõikusel, lõikuse käigus tuli välja, et ninateed olid kurguni välja kõverad ja hädised, laseriga lasti ja värki, avastati ka veel kasvaja taoline moodustis seal, mis läks histoloogilistele uuringutele…
Op opiks, aga peale oppi paari päeva pärast eemaldatakse tampoonid ninast, see on rõve! Osadele pannakse väiksed ja osadele suured tampoonid, mul olid suured ja kordan ennast – see oli kohutav!
AutorPostitused