Arx07
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Arx07
Memberõhtul võiks süüa kodujuustu mingi kurgi/tilli/paprikaga või kohupiim kookoshelvestega.Pihvid, viinerid, sai, kiirmakaronid ja pelmeenid jäta ära.
lihaks söö kala, kanafileed.
Uued kanapelmeenid ju täiega üleprahi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
Memberhttp://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=26917
sama tekst seal ja kommentaarid
Memberrääkige kogemustest kuidas mõjus jneon/ei ole mõtet osta
Muscletech tooted on ülehinnatud. Odavamalt saab sama häid tooteid, nagu näiteks Universal Torrent(kuigi ega seegi pole eestis just teab, mis odav…)
Arx07
MemberJa siinkohal mainiks ära, et kardetakse sooja kliimat tihtipeale tattood tehes, et suvel ei ole soovitatav jne…
Ma tegin enda esimese tattoo Mallorcal, keskmine temp oli päeval seal sel ajal 35 kraadi ja päikese eest kaitsesin tattood minimaalselt – mitte midagi ei juhtunud, paranes ideaalselt
MemberKiire küsimus millest hästi aru ei saanud eelnevas juttus. Enne trenni ja peale trenni võib segada kreatiini, süsivesikud ja valgu kõik ühte potti siis jh?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täpselt nii
MemberMul oli 4-5 aastat tagasi selline juhus, et alkoholi joobes sõber läks turvamehega kaklema, ma ei hakkanud vahele segama ja tegelesin täiesti teiste asjadega ja olin omade inimestega. Kui politsei kohale tuli siis läksin küsima, et mis värk oli siis? Politsei pani mul käed raudu ja olin 15 tundi Rahumäe kaineris(hullemat peldikut annab leida, võib olla nüüdseks korda tehtud?!?..) Ja lõpuks kui uuriti jne, et mul polnud mingit osalust ega midagi siis isegi ei vabandatud, ega midagi. See 15 tundi seal kaineris(4 ruutmeetrises ruumis kus narkarid ja parmud kokku pressitud, maa kust täis ja ühtegi istekohta ega peldikut ei ole) oli mu elu üks pikemaid 15 tundi.
Peale seda lähen igasugustest sekeldustest ja tülinorimistest nii suure ringiga mööda kui vähegi võimalik.
Arx07
Memberkeegi viitsib pikemalt seletada kuidas tattoo tegemine käib,kui viitsite ega ei pea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>,aga kas mõned vistrikud segavad ka tatoo koha tegemist või see pohh??Kui inglise keelt oskad siis http://en.wikipedia.org/wiki/Tattoo
Vistrikute peale tegemine võib päris valus olla vist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , muidu ilmselt ei tohiks väga segada see vistrik. Haavade peale samuti ei soovitata teham, kui pole just väga vanad haavad…Arx07
MemberSee sügelemine jube jah… Mul 2 tattood ja mõlemal korral öösiti mitu korda ärkasin sellepeale üles, et sügasin tattood ja valus/kipitama hakkas… Päris närvi ajas see alateadvuse sügelemise vastane reaktsioon
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , aga jumal tänatud midagi hullu ei juhtunud…detsember 7, 2009 at 9:51 e.l. in reply to: Kiiroksjonil on 7 detsembril Protein NO1 Tai Kane lt #240371Arx07
Member150
Arx07
MemberLõpuks ometi ükse tõeline Eesti mees ka:)Ma juba mõtlesin, et olen ainuke, kes sinna normi lähedale küündib
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ära karda sõber nüüd on meid juba kaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võite kolmanda ka kirja panna
MemberMitte midagi ei saanud aru viimasest postitusest.Kell hiline ka juba, loe hommikul uuesti
Memberhttp://www.hardsport.ee/et/Store?c=18&p=316
See ei kõlba N1-T-d asendama?
Arx07
MemberSalongi all mõtlesin ikka korralikke ametlikke tatoveerimis salonge.
Arx07
MemberÜldiselt kõik oskavad tattoosid hästi teha(salongid) kui just pole erakordselt keeruline tattoo, hind on peamine mille järgi kohta valida.
Arx07
MemberÜldse see käärima minemine kõhus jne on vist rohkem nagu füüsiliselt passiivsetele inimestele vist, kui ikka sporti teed siis seedimine kiire ja nii naljalt mdgi seal sees käärima ei jõua minna kui normaalsetes kogustes süüa… arvan mina
AutorPostitused