Arx07
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Arx07
MemberPigem kaloraažist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Krt ma lootsin teistusugust vastust
.Arx07
MemberMa arvan ka, et pigem ikka jõusaal. Lihtsalt teha pikemaid kordusi 15+ ja ega see mass naljalt ikka ju ei tule kui ülesöömist ei ole.
Arx07
MemberÄrimees Margus Reinsalu kolis omal ajal Hispaaniasse, et noorima lapse (poja) tervisel seal parem on ja ongi nii.Mul aga on lõigatud nina ja aastaringne nohu lisaks, kuid tean, et on lõikus, mis nö ”kraanid kinni” keerab. Ma ei saa aru, miks mul ikka veel nohu on, suvel, talvel, ükskõik millal. Olgu+25 või-25 C väljas.
Eks mingi kaasasündinud defekt
Arx07
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…mp;bot=bot.lime
sealt saad treeningkavasid valida, niiet saad ise vaadata kuidas endale parim tundub.
Arx07
MemberSiin mõned rääkisid, et operatsiooniga läks suitsu isu ära, mul üks opp vahepeal oli siis üles ärgates esimene asi oli, et tahaks suitsu teha
Arx07
MemberSuurendama kindlasti kohe ei pea.
3x jõusaal ja 2x aeroobne peaks väga head tööd tegema kaalulangetamiseks, kui nädalavahetustel väga alkoholi ja rämpsuga ei patusta
Arx07
MemberKõige suurem kaalulangus oli 2007a. veeb.-mai. Võtsin alla 91 pealt kuni 69 kg pikkus 180cm juures. Ei tea ise ka miks just nii palju. Tahtsin ilmselt testida kui palju olen võimeline kaalualandama. Üldiselt aga stabiilne 1kuu ajaline dieet kus kaal langeb 2-4kg, selleks, et püsida võistluskaalus.Mul oli sama teema, et tahtsin testida kui madalaks see kaal minna ikka võib, sain 71kg peale ja pikkust mul 185cm. Enne kaalusin 115kg max.
Arx07
MemberVõtsin poole aastaga 40 kilo alla. Enamus sellest siis kui koolis suvevaheaeg oli, tagasi kooli minnes algul tundis ainult paar tükki mind ära(juuksed kasvatasin ka pikemaks). Komplimente ikka veits sai, samas oli ka neid kes ütlesid et paksuna olin nummim
Arx07
MemberMis sheigist jutt käib? Mis trennist? Mis eesmärk?
Arx07
MemberKele jaoks normaalne kelle jaoks mitte. Näiteks mulle meeldib nädala sees kõvasti trenni ja tööd teha ning nädalavahetusel ennast lõdvaks lasta puhata ning miks ka mitte napsu võtta.On see siis tõesti nii ebanormaalne v?
Ma ka suht eluaeg olen nii teinud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , viimasel ajal tegelikult napsuvõtmine on kuidagi ära kadunud, homme tegelikult erandlikult on plaanis küll võtta, aga muidu viimase 3 kuu jooksul ca 4-5 võtmist vist olnud…Üldiselt ma ka seda imelikuks ei pea kui korra nädalas pingeid maandada mõistlikkuse piirides, st ei joo käppa päris maha jne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 10, 2009 at 8:37 e.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 10 detsembril Green Tea ekstrakt No Brandilt #241195Arx07
Member550
Arx07
MemberMul ka nõrkusega viimasel ajal probleem, näiteks eile peale jõutrenni olin omadega täiesti kapsas. Vaimselt ja füüsiliselt täiesti läbi, isegi mingi ärevus ja paanika vms oli peal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , mis värk võib olla?Vitamiini puudust ei tohiks olla, 2 nädalat võtsin vitamiine ja nüüd võtan peale trenni vitamiine, magan suhteliselt korralikult(v.a öised vahetused tööl keeravad vahepeal unetsüklid metsa), trennijärgne sheik sisaldab süsivesikuid vähemalt 50g.
Arx07
MemberNende asjandustega küll massi juurde ei saa, massi saad kui sööd korralikult=rohkem ja võimalus ka massilisajat(gainerit) manustada.
Arx07
Memberaga midagi öelda HT-R vs AC-C ? Ostaks ühte nendest iga kuu, kuna rahakott mõlemat korraga ei võimalda.No nad on täiesti erinevad asjad, üks on mõeldud enne trenni võtmaks ja teine peale trenni… kui ühte ainult valida siis HT-R, mida võtad peale trenni.
Arx07
Member900
AutorPostitused