Arx07
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Arx07
MemberTreening või toitumiskava oksjonile oleks küll väga hea idee!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
MemberMuscletech tooted on ülehinnatud, kellel raha palju võib ju osta, aga kasu rohkem vaevalt saab.
Arx07
MemberMa pole ka kunagi kasutanud, aga õlakehitustel kangiga oleks neid küll vaja, näpud hakkavad poolepealt ära vajuma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
Member
F. McGrath
Narkaritel hakkavad selliste veenide peale küll suud vett jooksma
MemberArvatavasti mitte ju, kui seal on lihastes orav..See orav ju päris asjalik
Memberveits muskaatpähkleid ja siis oleks korralik doping
, ärge jumalapärast proovige
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veitsast küll ei piisa, 2 pakki siis juba on tunda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
Memberega muidu vast teada ei saa jah. anna siis teada, kas tasub teistel ka kodus jalgade treenimisele mõeldaAnnan teada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Homme ilmselt teen selle sajoobi ära. Esimene kord muidugi ei pruugi hästi välja tulla, sest kõik need harjutused mu jaoks suht uudsed ja tehnika kindlasti logiseb veits, kuid mingi ülevaate kindlasti saab.Arx07
MemberKraanivesi pole nüüd eriline jook, mida treeningu ajal tarbida.Ega ma ei tarbigi kraanivett, Eviani ostan tavaliselt.
Aga miks siis kraanivesi siis nii kehv on?
Arx07
Memberoled sa varem jalgu korralikult treeninud ka? mõnele mehele, kes pole jalgu eraldi varem treeninud, võivad need kodused harjutused alustuseks sobida küll. kuid arvan, et maksimumi saab jalgadest välja võtta ikkagi jõusaalis (see mu isiklik arvamus, ei ole kodus kunagi jalgu treeninud)Siiamaani olen jalgu jõusaalis teinud jah. Aga ma ilmselt proovin paari päeva pärast ära kodus üks hea jalatiir teha ja vaatan kuda tunda annab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Arx07
MemberKasutan selle teema ära, et küsida järgmist asja:
Kas jõusaali jalgade päev on mõeldav asendada koduse jalgade trenniga?
St kodus teha käärkükki, ette asteid ja veel näiteks
. Olemas kaks 22 kilost hantlit(reguleeritavad)
Oleks reaalset lihaskasvu oodata või hoiab ainult trimmis jalgu nõnda?
Arx07
MemberMul läheb tavaliselt 1,5 liitrit vett 1,5h jõutrenniga(sisaldab veehulka, mis sheikki läheb peale trenni). Küll aga olen paar korda unustanud vett kaasa võtta ja sealne kraanivesi ei kõlba kuhugi(nagu otse üleval olevast basseinist tuleks) siis on küll ikka p*rsekellad
Member875
Arx07
MemberOleks ma seda batoonide allahindlust ette näinud siis ei oleks prismast hunnik batoone ostnud paar päeva tagasi
.Aga niimoodi muuseas siis Otile COLORADO FLEX must käistega särk nagu rusikas silmaukku
Member800
Arx07
Member550
-
AutorPostitused