Arx07
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
detsember 29, 2009 at 8:49 e.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 29 detsembril Beta-Alanine Fast ilt #246030
Arx07
Member800
detsember 29, 2009 at 6:10 e.l. in reply to: Kui tahad kasvada, siis tee kolm trenni nädalas… #246011Arx07
MemberMa jaanuari teen seljapäeval esimese asjana õlgasid, vaatan kuda kulgeb siis…
Päev.1 – õlg, selg, trapets
Päev.2 – jalad
Päev.3 – rind, triits, biits
Peaks klappima M&F soovitustega kak ras
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
Memberlugesin terviselehte ja teen kopi-peisti:
Üldjoontes valmistatakse põdrakanepi tee järgmiselt: 2 spl peenestatud ürti 200 g keeva vee kohta, lastakse tõmmata 1 tund, kurnatakse. Võetakse päeva jooksul, soovitavalt 20 min enne sööki.
Üldiselt peaks ka proovima seda asja
MemberNing palju seda siis tarvitama peaks, et asi toimiks?(Testo taseme tõus näiteks)
Mõrkja maitse vastu vist peaks suur lusikatäis mett aitama
MemberOlen kasutanud, mõju raske hinnata nagu kõigi selliste asjadega. Vähemalt ise usud siis midagi ehk ikka aitab. Netist lugedes võib küll lugeda ainult positiivseid omadusi, testo tõus näiteks. Kindlasti soovitan teistele ka.Mis moodi seda põdrakanepit manustatakse? Lihtsalt söödav kraam või teed teha või…?
Arx07
MemberTass rohelist teed meega võtab minul küll silma kinni.Mul samuti, kuid kella 4-5 paiku hommikul põis tahab tühjendamist tänu sellele
MemberKõige parem on muidugi kui lased ketil hooldusest läbi käia, siis on tõesti nagu uus.Ja püsib ka kaua puhasKaussi, kus hõbepaber, hunnik soola ja soodat ning kuum vesi peale annab sama tulemuse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Tegelikult ma ainult 1x proovinud, aga tulemus oli nagu uuem kui uus kett
MemberHei hei.Tekkis siis selline küsimus et nüüd jõusaalis käidud veidike aega ja mõtlesin et hakkaks ka siis kasutama aitavaid vahendeid.Fitness shop pakub 4 kombot aga ei oska nende vahel valida.Äkki keegi oskab soovitada ise kokkupandud 3st osast kombot(kindlasti valk ehk burner ja kreatiin või mingi muu kolmene versioon).kaal on mul 79 ja pikkust 181cm.Eesmärk on kaotada pekki(kõhult,külgedelt,ja siis reiest) ja samas kasvatada lihast kas siis peki arvelt või mingil muul moel.Oodatud oleks igasugune abi.
PS leidsin mass.fi lehelt sellise kombo http://mass.fi/product_detail.asp?prod_id=140 kuidas keegi seda kommenteerib ja kas keegi teab kaua see ale kestab seal veel.
ootan huviga vastukaja
ettetänades
See Ale seal minu teada koguaeg olnud, et eriti hinnatõusu otseselt oodata vist ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Aga Mass.fi-st tellisin hiljuti alles isegi ja olen rahul. Üks võimalus siis, et hakkad peale trenni võtma 30g mass whey, 5g creatine, 30-60g Dextro. Ja omegat vastavalt juhendile. Rasvapõletus vahendeid ma arvan vaja ei ole, kui toitumine enam vähem paigas, süsivesikute osakaalu võid väiksemaks viia kui neid liialt palju, valku tarbi päevas vähemalt 160g ja rasva 90g.
detsember 27, 2009 at 6:51 p.l. in reply to: Kui tahad kasvada, siis tee kolm trenni nädalas… #245715Arx07
MemberAprilli kuu Muscle&Fitness`is artikkel, kus soovitab mitte kunagi rinda ja õlga pärast teisi lihasgruppe treenida.Samuti ei tohiks jalgu pärast teisi lihasgruppe treenida.Samas selga soovitatakse teha peale rinda või õlgu. Kõhtu, sääri, trapetsit,biitsepsit, triitsepsit ja käsivarsi peaks alati tegama peale suuri lihasgruppe.Nii et kolme päeva kava puhul peaks esimene päev algama rinnalihasega, teine trennipäev algama õlaga ja kolmas siis jalgadega.
Oskab keegi kommenteerida seda, et õlg enne selga teha? Ma siin tegin endale jaanuari trenni graafiku, kus mul just selg enne õlga…
Arx07
MemberPole küll asjadega väga kursis, aga kas see nö. hullu mängimine tulevikus endale probleeme ei tekita ? Või seda ei märgita kusagile üles ?Ei tohiks midagi olla, kaisteväe sisesed andmed, mida kuskile lekitada ei tohi – nii öeldi mulle.
Arx07
MemberAa no aitäh info eest.Suvel oli komisarjaat ja 2010 oktoober peaksin nagu minema sinna.Siis peab perearsti vahetama sest vaevalt mu perearst on nõus siukest paberit mulle andma.Aga no eks raha eest peaks selle paberi ka saama:DMul oli ka sarnane teema, pidin see aasta minema. Mul selg korralikult defektne, et kui mõni arst oleks vaevunud kirjutama ,et ei tohi minna siis oleks nõnda ära saanud, aga paraku kõik arstid ütlesid et küll nad kohapeal asjast aru saavad – kohapeal neil jumala savi. Lõpuks sain psühhiaatri-psühholoogiga ära(juba 2 kuu pärast pidi minek olema), läksin tegin isiksuse testi, ca 500 kirjalikku küsimust, ning tuli välja et isiksuse omaduste poolest eriti ei sobi sõjaväkke(diagnoosid: ülemõtleja, kehv kohanemisvõime jne…)
Muidu see isiksuse test üldse selline kahtlase väärtusega, annab ikka 500+ küsimusele asjalikult vastata. Ma peale 200 küsimust juba hakkasin suuht umbes lahmima
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
MemberKui juba ajateenistusest jutt,siis küsiks küsimuse,et kuidas oleks võimalik pikendust saada sõjaväest(mõni hea põhjus).Mul aasta pärast minek aga oleks vaja pikendust saada veel.
Varem sai nii ära, kui verd tilgutada uriini proovi, aga see ilmseelt enam ei toimi nii hästi, kui just ei leitagi hiljem neerudest midagi.
Ja ka võimalus on, et enda asemel saadad kellegi teise(kes näiteks lampjalg) arstide ülevaatusele(esmalt terviselehe pead ise enda dokumendiga võtma).
Ja kui mõni tore arst on nõus kirjutama tõendi,et Sul on astma siis samuti pole pikemat jutuajamist seal.
Ning tööpärast võib ka pikendust saada, kui tööandja ise nendele kirja saadab, et oled hädavajalik töötaja.
Praegu üldiselt peaks järjekorrad olema, et kui Sind isegi kirja pannakse siis minek 2-3 aasta pärast(vist)…
Arx07
MemberSee näitab seda, et pole venitanud? Kui septembris ise esimesi korda jõusaalis käisin siis olid ka lihased haiged, kuid kui venitama hakkasin, kadus probleem koheselt…nüüd on lihased lihtsalt peale trenni nõrgemad. Venita ja enesetunne muutub kohe paremaks…kuigi minuarust on see kõige tüütum osa.Venitan alati enne ja peale trenni vahet ei ole kas teen trenni kodus või jõusaalis.
Arx07
MemberAnnan teada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Homme ilmselt teen selle sajoobi ära. Esimene kord muidugi ei pruugi hästi välja tulla, sest kõik need harjutused mu jaoks suht uudsed ja tehnika kindlasti logiseb veits, kuid mingi ülevaate kindlasti saab.Dumbbell Single Leg Squat & Dead Lift Exercises 3x 8 – 10
Bulgarian Split Squat 3x 8-10
Käärkükk 3x 8 – 10
http://www.fitness.ee/lehed/tooriistad/har…k/jalg/033.html
Etteaste kükk hantlitega 3x 8 – 10
http://www.fitness.ee/lehed/tooriistad/har…k/jalg/032.html
Dumbbell Stiff Leg Deadlifts 4x 8 – 10
Ühe jalaga, hantel treenitava jala poolses käes, päkkadele tõus 4x 15 – 25
Sellise kavaga tegin eile kodus siis, Deadliftsi jaoks hantlid jäävad natuke lahjaks. Aga üldiselt paistis toimivat, sest täna mul absoluudselt kõik jalalihased haiged(peale jõusaali tavaliselt näiteks p*rse küll haige ei olnud)
Arx07
MemberNo kui enne trenni teinud ei ole ja lihased väga algelised siis küll nad kasvavad ka kodustes tingimustes – lõuatõmbed, kätekõverdused, käärkükid jne jne
Hea on otsida harjutusi näiteks youtube’st, paned otsima “home workout” vms ja saad igast nippe…
-
AutorPostitused