Arx07
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Arx07
MemberKas Kortisooli taset vereprooviga ka teada saab? Plaan lasta testosterooni taset mõõta siis nagu saaks 2 kärbest ühe hoobiga…
Ja kas testo boosteritest ei ole suurt tolku kui kortisool kõrge?
Arx07
MemberPudru teed eelmisel päeval valmis ning hommikul oleks hea lihtne seda mikrolaineahjus soojaks teha. Seda varianti olen vähemalt ise kasutanud.Söögi kõrvale rohelist teed nt.
Missugune see puder siis on peale mikrolainekat, samasugune nagu värskelt tehtud või niisugune soe klimpjas ollusk?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
MemberJalgadele kükk peaks olema ikka kah. Üldiselt soovitaks võtta mingi kava siit tööriistad—>treeningkavad alt siis on kindel, et korralik kava
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Ja Su vanust hinnates ma soovitaksin üldse parem 3 päevase kava võtta 4’se asemel, kätele pole niivarakult eraldi päeva vaja. Rind areneb hästi ka kui seda korra nädalas teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Ega ma ka spetsialist ei ole, aga ühtkoma teist tean.
Arx07
MemberIgastahes otsin No-xplode ja no mina ei kurda. Trenni viitsisin raudselt rohkem teha. Jõudu tuli iga nädal juurde kohe märgatavalt, suht mahe pump oli ka.Kui saaks siis ostaks raudselt edaspidigi. Volumaize koha pealt, siin maksab 1200 kr. enamvähem, sportlabis 695 kr., kes siin ennist küsis kogust ja mõtles osta, siis teab kust odavamalt saada.
Eks need pulbrid vaimselt motiveerivadki rohkem trenni tegema, sest siis on Sul lootuse dja ootused üles kruvitud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Aga ei tegelikult No-Xplode pidis uht Ok kraam jah olema, Gaspari Superpump 250 kiidetaksse suts rohkem, kuid ise pole veel sattunud kumbagi proovima…Arx07
MemberAga noh, võib ka nii – üks ostis Otilt kunagi kava ning nüüd teenib sellega raha. Teema Delfis. Väga vinge.täitsa kannis
MemberKuidas see 400g palju on??Oled kindlasti kuulnud, et organism omastab korraga kuskil 30g valku. Kohupiimast saad kuskil 60g valku, mis imendub pea 3-4 tundi, kui mitte rohkem.
Sul üldse oma pilti on foorumis vms?? tahaks teada üldse, kes neid tarku nõuandeid jagab huvitav??? Äkki on hoopis mõni ns fittikoguja, kes foorumis kuuldut edasi jutustab?
Muidugi, kui poiss on 60kg siis 400g läheb natuke paljuks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Chill ära nüüd härga täis mine, ma räägin mida olen lugenud. Mõni pilt fitness rates vedeleb.
Kui isegi suuremad kujud ei lase 400g kohupiima korraga alla, siis miks tema peakss seda tegema

Arx07
MemberMaapähklid nagu ei pidanud kõige paremad pähklid olema, aga muidu pähkli kohta pool kilo nädalas on normaalne(kui igaäev enam vähem võrdselt).
Ja ma söön pähkleid tavaliselt toidukordade vahele, muidu piimatoodete ja munaga pidid ka pähklid kokku sobima.
Arx07
Member400g kohupiima küll nüüd palju võitu, 200g on üheks “doosiks” piisav. Ja kalapulgad, pihvid ja muud taolised asjad ei ole sportlasele eriline toit jah, peaks ikka sööma võimalikult puhast liha/kala/piima tooteid ning muna hommikuks on nagu rusikas silmaaukku.
Arx07
MemberEks jah Kiivikal äkki käsi vääratas kui kirjutas 6 spl, äkki mõtles 6 teelusikat?
Arx07
MemberNo nii mul on pealetrenni näiteks 6-spl hera80 1-2 banaani, klaas mahla , vähe rasvane kohupiim
ja siis 1,5h pärast suur söömine tatrapuder 125 g kuivainena kaalutud tallegi filee kusagil 200 g 3 viilu leiba 150 g toorsalatit jne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hmm sa hard gainer ilmselt jah? Jube hunnik süsivesikuid
MemberVõi üks varjant, et peale trenni üks kohupiima toru(soovitatavalt rosina) alla tõmmata, hea mugav varjant…
Saab mingi 60g süsivesikuid ja 25g valku, pole muud vajagi, kui koju jõudes varsti peale süüa.
Arx07
Member1. päev
Lamades surumine
Kaldpinnal hantlitega surumine
Õlatagaosale lendamine ettekallutatult
Lõuatõmbamine
Ploki tõmbed ülevalt alla kitsas haare
Ploki tõmbed taha lai haare
Istudes kaldpinnal hantlitega küünarvarte kõverdus
Seistes kangiga küünarvartekõverdused
Kõhulihastele keretõsted
Kõhulihastele jalgade tõsted rippes
2. päev
Kükk
Kükk kang rinnal
Jalapress
Säärte sirutused ette trenazööril
Jalgade kõverdamine kõhuli trenazööril
Säärtele istudes trenazööril pöialetõus
Säärtele pöiale tõus
Muutsin harjutuste järjekorda nii ,kuidas mina teeksin. Aga päris nii ikkagi ei teeks, sest esimesel päeval puudub triitseps. Samuti Õlakeskosale võiks ka olla näiteks hantlitega küljele lendamine. Alaseljale samuti peaks olema siritused, mille võiks vabalt teisele päevale visata. Et üldiselt toon näite milline mul oleks taoline kava:
1. päev
Lamades surumine kangiga 4×6-10
Kaldpinnal hantlitega surumine 3×8-10
Hantlitega lendamine küljele 3×8-10
Õlatagaosale lendamine ettekallutatult 3×8-10
Lõuatõmbamine 4×8-10
Ploki tõmbed kukla taha lai haare 3×8-10
Seistes kangiga küünarvarte kõverdused 3×8-10
Istudes kaldpinnal hantlitega küünarvarte kõverdus 3×8-10
Triitsepsitele ületõmbed hantliga istudes 3×8-10
Triitsepsitele ploki alla surumine seistes 3×8-10
Kõhulihastele keretõsted 3x max
2. päev
Kükk kangiga 4×8-10
Jalapress 3×8-10
Säärte sirutused ette trenazööril 3×8-10
Jalgade kõverdamine kõhuli trenazööril 3×8-10
Säärtele seistes pöialetõus hack-masinal 3×8-10
Säärtele istudes trenazööril pöialetõus 3×8-10
Seljasirutajale jõutõmme 3×8-10
Seljasirutajale keretõsted pukil 3×15-20
Arx07
MemberOled ikka äigesti aru saanud.
Arx07
MemberMa kaalun praegu 60kg ja peale trenni söön 2 banaani, see on kõik. Paar tundi hiljem kodus suurem söök.Peale trenni banaani(de) kõrvale sebi ka midagi valgurikast, kasvõi näiteks üks hea maotäis lahjat või rasvavaba piima.
Ja üleüldse loe see teema läbi(kui Sa seda vahepeal pole juba teinud): http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=7828
Arx07
MemberKasu temast on see, et kui Sa päevas piisavalt valku ei tarbi siis tema kui toidulisand aitab seda vajalikku kogust kätte saada. Massi tõstmiseks osta parem massilisaja ja võta peale trenni. Aga kõige lihtsam, et söö liha, kohupiima, kodujuustu, kala jne valgurikkaid aineid päevas piisavalt ja pole väga neid pulbreid vaja kui lihasmassi suurt ei ole veel. Valku päevas võiksid tarbida 2g iga oma kehakaalu kg kohta. Ehk siis kui oled näiteks 70kg siis 140g valku vähemalt päevas.
AutorPostitused