Arx07
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Arx07
MemberMa pole niiväga hoolikalt seda teemat lugenud, aga tuli isu ka sõna sekka öelda – ei garanteeri, et selline soovitus juba siit läbi käinud ei ole…
Aga MissMurder, loe toitumise kohta, pane toitumine enam vähem paika. Tee kaloriarvutusi oma toiduportsjonite kohta(tulevikus juba oskad silmajärgi paraja taldrikutäie kokku panna). http://www.struktuur.net/kcal.php sealt saab arvutada, palju Sul reaalselt kaloreid päevas vaja on ning palju peaksid sööma, et kaalu langetada.
Ning trenniga alusta kodust, youtube’st leiab hunnikute viisi igasuguseid “home workout” videosid, tee kuu või kaks kodus… Õige toitumise ja koduse trenniga saad asjaga juba rattad liikuma ning kui keha juba natukene vähem häbenemisväärsemaks on muutunud siis lisad ka enda plaanidesse jõusaali(kui varem tõesti ei saa)…
Ning mida rohkem Sa välja teistele näitad, et Sind kotib nende ilkumine seda rohkem nad nokivad ja mõnitavadki.
veebruar 3, 2010 at 3:21 p.l. in reply to: Asjalikuma postitaja auhinnale Gain Bolic 6000 võitis .. #253721Arx07
MemberHmm ja mis hetke seisuga auhind siis välja läheb?
Foorumi aktiivsus tõuseb kohe kordi alates nüüdsest vist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Btw muidu hea mõte ka auhind välja sorteerida sellele, kellest on kõige rohkem abi vms näiteks olnud uutele tulijatele vms – kui ikka uued saavad positiivse kogemuse siis jäävadki antud foorumile truuks jne
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
MemberTundub päris hea plaan olema, arvan et saavutad edu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
MemberMis kuradi moodi austus teiste vastu kui plätudes käin? Ma 2 aastat plätudes käinud ja paljud teisedki käivad ning pole keegi imelikult vaadanud ja ei ole mina sellepeale üldse tulnudki, et see imelik oleks kuni te siin olete plätude vastast juttu panema hakanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Chill kui tahate nii hügieenilised ja isoleeritud olla siis tehke kodus trenni.Arx07
MemberMa vastan küsimusele küsimusega. Kas sa pooldad salati söömist viimase toidukorrana või ühe osana viimases toidukorras ? Kui ühe osana, siis on ok jah, aga normaalne oleks loomseid valke ja väheke rasvu samuti saada.Kui mõtles viimase toidukorrana siis on ka Ok minu arust. See valgu tähtsus jne rohkem ikka musklipumpajate teema minu arust. Kui ma kunagi kaalulangetamisega tegelesin siis oli pea aasta otsa mul viimane sööma mingi salat lihtsalt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Eks mooduseid igasuguseid aga mul enda rakendatud teadmised viisid väga hea vormini, v.a et lihaseid ei olnud nagu praegu(aga siis ei teinud jõutrenni kah
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Aga jah muidugi väike kodujuust salati kõrval õhtul oleks väga hea ning hommikul ja õhtul supilusikas linaseemneõli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
MemberMiskit pidi peaks nõudma, et ravimialased liigitused ja normid viidaks euroopa liidu teiste liikmesriikide tasemele… See mis telekast oli näha oli ikka puhta idiootsus, põhjundused olid ka sellised, et…
Arx07
MemberTegin endale 3 päevase kava 2 varjanti, sooviks kommentaare jällegi, et mis arvate kumb parem või mis võiks teistmoodi olla? Olen kohati sunnitud neid päevi ka järjest tegema, et kava peaks suht selline olema, et eelmise(ja mitte eriti ka üleelmise) päeva treenitud lihasgrupid ei oleks väsinud… Ning nagu näha tahan kava selliselt kasutusele võtta, et jalgade päeval teeks sutsu midagi ülakehast kah
Arx07
MemberSee on normaalne et kaal kõigub, korra nädalas kaaludes peaks enam vähem saama objektiivsemaid tulemusi. Ning süüa võiksid igapäev vähemalt 4x, kogused jaga päeva lõikes enam vähem võrdselt ära, õhtuks süsivesikuid eriti ära jäta. http://www.struktuur.net/kcal.php sealt saad oma päevase energia vajaduse arvutada, ning palju peaks sööma kehakaalu langetamiseks.
Arx07
MemberMilline on kaalust alla saamise ja rasvakaotuse ajal kodujuustu max kogus päevas?Kui ma lisan oma toidule 1x 200g kodujuustu ja teisele toidule 150g kodujuustu, siis kas see jääb normaalsuse piiridesse?
Nu soovitatakse võimalikult mitmekesiselt süüa, aga 2 kodujuustu söömat päevas on igati normaalne. Valk pole kindlasti see asi millega koonerdada, kaalualandamisel pööra tähelepanu süsivesikutele eelkõige
Arx07
MemberTahaks õnnelikku riisi, millele jaapanlased oleksid laulnud iga õhtu!Riis ei ole valgurikas toiduaine
Arx07
MemberIse olen ca 84 aga ma tegin tavaliselt esimesed 50 15kg lisaraskusega:)Tegelikult see on väga hästi arendatav harjutus, kui seda järjepidevalt ja palju teha.
Okei siis on küll päris kõva näitaja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Eks ma homme vaatan palju ma viitsin neid teha, tahaks muid harjutusi ka ikka teha 
Arx07
MemberPole hullu. Oma rekord on 101 6 seeriaga ära teha:)aega läks vist ca 40 min.
Ja palju sa kaalud?
Arx07
Member10×10 ei teeks ma mingi dopinguga ka vist ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Ma teen tavalsielt 4 seeriat ja viimase korraga hea kui 6 ära tuleb…
… Kui ma 100 tükki seal jõusaalis tahaks päevas ära tea siis ilmselt muude harjutuste jaoks oluliselt aega ei jääks 
Arx07
MemberEttekallutatult kangi tõmbed ning lõuatõmbed mul ka ei võta valusaks. Hantli tõmmetega on veel vähe kogemusi, aga mul oligi plaan homme seda proovida ülepika aja, äkki on tolku
. Ega iseenesest lailihaste arengu üle küll kurta ei saa, aga valusaks nad raisad ei lähe… mulle meeldib ikka kui järgmine päev raske/valus liigutada end siis selline võidukas tunne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>