Arx07
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Arx07
Memberviimane on hea
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
MemberTeemaalgatajal üsna imelik “huumorisoon”.Pikalt seal lapata siis mõni pilt paneb muhelema küll
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
MemberHuvitav ma ei tea kas see on solaariumist, aga mul juba mingi 3-4 päeva väga vilets enesetunne ja 2 päeva peale solaariumit oli ka kerge palavik. Nohu ega köha nagu ei ole jne
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Ja rohkem küpsetada saanud piirkonnad rsk sügelevad kah…Arx07
MemberÜldiselt ei ole ma ise ka eriline solaariumi ega ka päikese all istumise pooldaja olnud. Aga eelmine suvi sai soojal maal pikalt käidud ja üldse palju matkamas jne ning tuli vägisi päris tugev päevitus ja krt nägu võttis hoopis teise ilme, kellele sobib kellele mitte, aga minu arust mul endal on selgelt rohkem inimese nägu kui jumet on
Arx07
MemberSaunaga vast teised lood, pulss läheb kõrgeks, higistamine, see ei pidanud tõesti pärast trenni väga hea olema. solaarium aga selliseid effekte ei tekita, seega arvan, et solaariumis ikka võib
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Okei, eks paar korda käin ära

Arx07
MemberMa küsiks vastu, et miks sa peaksid peale jõutrenni solaariumisse minema ?Sest mul solli kapsel on kohe riietumisruumi kõrval jõusaalis, mõtlesin et viskaks talveks paar kraadi jumet peale.
Arx07
MemberKas solaariumis kõlbab käia peale jõutrenni? Sauna ei soovitata üle 5 minutiks minna(ma ei tea mis puhul, aga siin olen korduvalt lugenud seda), et kas solaariumiga sama teema?
Arx07
MemberVan Damme kehvem vendJep
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
Membertoidu maitse > pulbri maitseKehvad pulbrid Sul siis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Näiteks Dymatize 12-hour vanilla oma on üldse üks parimaid asju, mis mulle suhu sattunud kunagi on
MemberI don’t eat for taste, I eat for function.
You cant over train, you can only under eat.
Arx07
MemberKui keedan ise, kus kõik komponendid 1,2 liitris vees: mar. kurk, tomat, roh. paprika, peakapsas ja 50g valge sibul.1 tl petersell, 1tl Santa Maria köögivilja maitseaine.
Kui pool kilo mingit liha ka sisse panna ning serveerides hapukoort peale siis sööks küll
MemberKui ma 2 päeva kava tegin, kus jaotus ei olnud üla- ning alakeha. Siis minu kava oli taolise jaotusega:
Päev.1 – rind, õlg, trapets, reis
Päev.2 – selg, triits, biits, säär
Ning siis õlga ja rinda võib vahelduvalt esimesena teha.
Miinuseks muidugi, et kükki(sinu puhul siis jalapressi) ei jõua päris maksimumiga teha alati.
Et ühesõnaga parem kui kava oleks vähemalt kolme päevaline, saad jalgade päeval enne jalgu näiteks biitsepsi teha.(nagu ma aru saan sa ei pööra jalgadele suurt rõhku)
Arx07
MemberMiks nutune ? Kristiina kaotas esimeses vaheajas 3.9 sekundit liidrile, mis pole üldse nutune!No st kui paremad kohale jõudsid sinna punkti siis oli jah täitsa Ok. Aga algul olid seal igast teisejärgulised tegelased, kellele Kiku kaotas, et see tegi meelehärmi
??:”>Arx07
MemberEsimene ajavõtu punkt tundus suht nutune, aga jah kokuvõttes üllatavalt tihe rebimine. Näis kas Kallalt positiivset dopinguproovi ei võeta
??:”>Arx07
MemberMa ka 5-6 aastat teinud ja osaliselt juba käib pinda, lõhn riietel ja et raha läheb jne… aga rsk kui ikka eraelu pole päris hea järjepeal ja mingi probleemid hinges kripeldavad siis suits nagu rusikas silmaaukku… eks kui kunagi hingerahu saabub siis proovib maha jätta ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga muidu ega mingit arengut suitsetamine minu arust küll ei takista, vabalt aeroobsetki võib suuremas mahus panna, aga kops kokku ei lähe(6 aastase staazi peale). Eks muidugi pole katsetanud, kas ilma suitsuta äkki lihaste kasv suureneb…
??:”>AutorPostitused