Arx07
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Arx07
MemberRäägitakse, et kui maitse ja segunevus on endine siis pole häda miskit…
Arx07
MemberDymatize 12-hour vanilla ja Dorian Yatesi banana.
Arx07
MemberKui sul jõutõmbest selised valud tekkisid (ning see polnud lihtsalt lihase treeningjärgne kangus), siis sa tegid seda ikka VÄGA valesti.Kõver/vigane selgroog on tänapäeva istuva stiiliga inimestel suht tihe nähtus… Mina samuti ei saa jõutõmmet teha… Niiet ei pruugi asi selleski olla, et valesti teeb, mul lööb valusaks isegi sirge seljaga raskemaid asju tassides
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
MemberNo valku pead niivõinaa saama kas teed trenni või mitte, kui ei saa piisavalt siis kindlasti ka vajub olemasolev lihasmass ära… Kodujuust ei tohiks olla teab, mis ülejõu käiv, seda enam, et viimasel ajal pidevalt neid leidub soodushinnaga…
Arx07
MemberJõu kasvatamise suhtes pidi 5×5 kõige parem olema…
Lihase vormimiseks-reljeefsuseks, aga 4x 10 – 12(15)…
Arx07
MemberMul on neljapäeval op ja olen kuulnud, et 1-2 näd ei tohiks trenni teha. Mis saab kui teha?Haavad võivad lahti tulla ja see pole üldse mitte hea kohe…
Arx07
MemberToorest ei soovita, salmonelloos…
Mina aga praen tavaliselt muna, vähese oliiviõliga
Arx07
Memberaga kas seda võtta igapäev või ainult nendel päevadel kui jõusaalis käid ?Kui kuuri teed siis igapäev, aga võib ka ainult trennipäevadel(nagu ka mina näiteks teen).
Arx07
Member10g päevas pikema perioodi jooksul liiga palju pole? Kui sa muidugi väga suur mees pole.Kui ainult enne ja peale trenni võtta?
Ma olen koguaeg enne ja peale trenni 5g kreatiini võtnud(tõsi küll, mitte eraldi vaid trenni eelsed ja järgsed tooted sisaldavad just niipalju kreatiini)
kaalu 90kg, et pole väga suur
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
MemberNo kui Sa tahad sellest all olevast infost niiväga kinni hoida siis palun:
http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=17
E,T,N,R trennipäevad.
Arx07
MemberEga Sa ei peagi käima, võtad treeningkava jaotatud kolmeks ja teed seda näiteks E,K,R.
Arx07
Memberhttp://www.anttila.ee/webapp/wcs/stores/se…ategoryId=24153
Kas keegi ironbody velotrenazööridega on kokku puutunud?
Või on mõnda head kohta soovitada, kust odavalt hea trenazöör saada…?
Arx07
MemberAi, vabandust, nüüd saan aru. Pakendil on eksitud kcal ja kJ lahtritega, need peaksid vastupidi olema, siis annab tõesti 347 kJ (ehk tegelikult kcal). Sama annab ka siin lehel olev kaloriarvuti, kusjuures valgu ja süsivesiku numbrid kattuvad +/- 1 grammiga. Huvitav, et seega ampser valetab täielikult, pakkudes napilt 135…Kui Sa keedad 100g riisi ära siis sellest tuleb mingi ~300g riisi, aga kaloraazh jääb samaks sest vesi ei anna midagi juurde. Ehk siis 300g keedetud riisi toiteväärtus on võrdeline 100g kuivainega.(See, et just 3x kaal tõuseb panin lambist)
Arx07
MemberPoint on selles, et valguvarustus peab organismis stabiilselt tagatud olema, kas Sa tagad seda toidu või proteiinishjake näol – enda teha. Ehk söö korralikult mingi aeg enne trenni või võta sheikk…
EDIT: Jõuti ette juba
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
MemberMida võiks segada vee ja proteiini sheiki peale viinamarjasuhkru, et saada süsikaid? Tavaline valge suhkur ei sobi?Sobib küll. Mahla võid vee asemel panna.
AutorPostitused