Arx07
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Arx07
MemberVii kaloraaž lihtsalt defitsiiti ja tasapisi hakkab kaal sul rasva arvelt langema.Ja seda süsivesikute arvelt peamiselt.
Arx07
MemberKui mul arst avastas ,et mul selg kõver – käskis mul jõusaali minna ,et selga ehitama hakkaksin:D .2 aastat teinud trenni,seljavalud on kadunud.Kükkimisel ja jõutõmbes kasutan vööd,sest ilma annab ikka seljale kõvasit tunda,eriti kükis.Krt peaks ka vöö peale mõtlema, Sul samuti alaselg kõver? Mul mingi 12 kraadi vms kõver tagant vaates, ning küljelt vaadates kumerustevaba, st täiesti sirge selg, mis täiesti vale jällegi
“>Arx07
MemberArvatavasti kiropraktiku juures, http://www.kiropraktikastuudio.ee/Tänud. Teisipäev käin ühe pool-spetsialisti juures ja vaatan mis räägib ning vajadusel pöördun kiropraktiku poole
“>Arx07
MemberMul oli ka selgroog viltu ja üks õlg üleval pool. Käisin kondiväänaja juures ja mõne seansiga sain kõik korda. Praegu käin tihedalt jõusaalis ja tervis on super.
“>Vana teema, aga kus konte väänamas käisid?
Mul selline jama, et mingi lüli surub vist närvile, vasakule poole kubemesse ja jalga lööb mitu nädalat juba vahelduva eduga tuim valu…
Arx07
Membersangpomm on ka olemas 24 kg. Sellega hoiab ilusti vormis ? Tegelikult vb saan iga 2 päeva tagant jõukas käia, et 1 päev jõukas, siis 2 päeva vahel. See tuleb ka kasuks. Kui kava järgi teha?Kui saad niimoodi jõusaalis käia siis igati tip-top. Siis oleks Sul võimalus koostada selline kava, et jõusaalis teed suuremaid lihasgruppe ning kodus saad teha biitsepsi, triitsepsi jne(kui hantlite raskused sobivad). Pead proovima kuidas sobib.
Või kui tahad lihtsalt seni saavutatut hoida kuni saad rohkem jõusaalis käia siis piisab ka 2-3 päevase kava järgi ainult jõusaalis käimisest üle 2 päeva.
Arx07
Membersiis pean täielikult oma kava järsku muutma. Aga hetkel selline probleem, Et kuuaeg ei saa jõusaalis käia. Kool segab ja vaja praktikale minna. Kuuaega pean kodus tegema. 15kg hantel olemas, kõhu pink ka, ja kergemad hantlid. Kuidas kodus ennast vormis hoida. Et jõud ja lihas püsiks.Kasuta youtube näiteks igast harjutuste otsimiseks.
—> Sellel tüübil hunnik häid videosi(küll osades harjutustes kasutatakse kangi, aga hantlite ja vabaraskusega kraami on ka kõvasti). Ning toitumine, söö ikka korralikult(eriti valku
“> )Arx07
Memberkas siit lehelt võtta 4 päeva kava, on palju rohkem tulemust toov ?Kindlasti
“>. Aga võid proovida ka 2 või 3 päeva kava…Arx07
MemberKas siis see kava mida ma teinud olen, on täielik jama ? Endal on tunda küll, et lihased valusad, ja jõudu tuleb ka. MIks see kõhulihaste tegemine vale on ? Kui teen vahepeal ja seda pole palju . üle 100 korra kõhulihaseid on palju ?Algaja areng, sellise kavaga mingi aeg on Sul arenguga ühelpool. Ning kõühulihaste kohta sai juba seletuse antud. Lisaks veel, et kui kõhulihaste tegemine liialt kergeks muutub, et kordusi tuleb 30+ siis soovitaks lisaraskust kasutada.
Arx07
MemberPeale trenni on kiireid vaja jah. Aeglane on ideaalne enne magamaminekut võtta või toidukordade vahele/hommikusöögi sisse.
Arx07
MemberPõllumeestel ka omad nipid coca-colaga seoses
“>
Arx07
MemberMiks?Kõhulihaseid keha stabiliseerimiseks vaja. Kui kõik muu tehtud siis võid stabilisaatori läbi lüpsta
“> .Aga isoleeritud harjutused… ei tea… Ma pigem soovitaks baasharjutusi eelkõige, kui just füüsiline vorm pole väga kehv(sel juhul peaks masinatega ja vabaraskustega näiteks vormi enne lihvima)…
Ühesõnaga siin olemasolevad treeningkavad on igati soliidsed ja kui mingi varjandi valid siis puusse Sa sellega ei pane
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
MemberMingi saade oli telekast, kust leiti 10 kasutust coca colale, samalaadseid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …Aga jah ise olen kunagi proovinud, et 24 tunnise leotamise järel võttis naelalt rooste maha näiteks…
EDIT: Seda kõike, aga mitte “light” versiooniga
“> – Võibolla tasub tavalisega rooste maha võtta ja siis “light”iga läikima lüüa hiljem
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
MemberKas sellega areneks lihas ja jõud palju paremini ?Kindlasti
“> . Fitness.ee näidiskavad kõik korralikud.Kõhtu võid ju kodus ka teha, kui soov teda nii tihedalt teha…
Arx07
Memberno võib ka seda ütleda tahaks teada kas mõjub hästi vmsSelle vääriliselt nagu koostis näitab. Muscle+’ga võrdväärne toode.
Arx07
Memberkas kehal mitte vahet ei pidanud olema kust ta oma valgu kätte saab ?Loomsed valgud on täisväärtuslikumad.
-
AutorPostitused