Arx07
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Arx07
MemberAntakse, ma ei söö. Paluks teemakohast juttu.Ongi teemakohane, kui 08-16 ei söö siis ei ole korralikust toitumisest niivõinaa mingit juttu. Pead kaasa võtma vähemalt toitugi siis kui ei kõlba sealne toit.
Arx07
Memberrahakoti kohapeal no-x explode, 650 eek , jagub 50x ehk üks peauk enne trenni = 13 eeki + vadakuvalk lisaks = 25 eegine pauk enne trenni, parimad ained, mis olla saavad üheskoos.Saladuskatte all – mass.fi’st saab odavamalt NO-Xplode
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
Member3 tabletti päevas 30päeva järjest ületarbimine vms?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei. Ületarbimine on kui võtad rohkem kui juhendis kirjas.
Arx07
MemberJah, kofeiin või lihtsalt kange kohvi enne trenni ka hea
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , soojenduse enne kangide tõstmist saab 2x lühema teha, tõmbab keha ruttu soojaks…Arx07
MemberArginiin ja beta-alaniin on ka varjandid, mida trennieelsesse(ja võib ka järgsesse) lisada. Üks hea ja mitte sugugi kallis arginiini toode on minu arust Trec Nutrition AAKG, mida saab hardsport.ee poest. Muidu ise võtan enne trenni mugavusest valmiskompotti siiski, hetkel mul samuti MASS PUMP pooleli, suht kesine toode, kõige paremat mõju on siiamaani avaldanud NO-Xplode(samuti olemas mass.fi-s suht hea hinnaga) minul.
Mitte, et ma spetsialist oleks siin, aga muljeid ikka avaldada võib
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
MemberArx07
Membertean seda,et sellega ei tohi alkoholi absoluutset tarvitada,sest sellel on suur valgusüünteesi võime,midaalkohol aeglustab.aga mõned ütlevad,et No-Explode pidavat weel parem olema.Ise pole proovinud aga
tean olen kuulnud “saksa härradelt”,et selliste jõhkrate toidu lisanditega on see probleem,et kui trenni
palju ei tee siis ei tule und peaaegu kindlalt,sellepärast et sa ei tarbi ära seda energiapommi mis sa
saad sellega.aga 650 krooni selle Anaboli eest ei ole üldse palju aga noh praegu on masu kah muidugi.
NO-Xplode ju hoopis teine asi…
Ise olen kasutanud NO-Xplode ning tellisin alles eile juurdegi seda, väga hea trenni eelne aktivaator.
Ning Anabol-5 juhtumisi tarvitan ka hetkel, kuna aga olen pool vigane(selg sant) siis ma ei tea kas mingeid erilisi tulemusi ta annab, siiamaani(nädalaga) pole andnud. Ameerika foorumitest lugedes peaks Anabol-5 tarvitama 3-4x suuremates kogustes, et asi toimiks ning siis peab arvestama sellega, et akne kerge tulema paljudel.
Arx07
Member1 ainsast banaanist piisab kui joon 30g valgupulbrit? hera80Oleneb banaani suurusest ja Su enda suurusest
Arx07
MemberKõhutuuli võib küll tekitada BCAA, võibolla siis gaasidest oli valus…
Arx07
MemberPuhun teemale uuesti hinge sisse, et kas oskab keegi veel kondiväänajaid soovitada vms?
Sain muidu endal vea teada, mingid 2 S-lüli suht koos ja pitsitavad närve, peaks vist väänatav värk olema?
Arx07
Memberma tänan, aga kas trennivabal päeval ka mõtet võtta seda?Kui massi kasvatad siis paha ei tee, aga tasub tavalist toitu siiski eelistada. GainBolic pole midagi muud kui toidulisand, pulbrikujul süsivesikud-valk…
EDIT: Okei tutvusin tootega ja seal kreatiin ka siiski sees, aga see ei muuda suurt midagi. Soovitaks ainult peale trenni võtta(kui raha liiga palju ei ole)
Arx07
MemberSmecta pulber on iivelduse ja kõhuvalu puhul kõvasti abiks, maitselt on paras saast, aga vähemalt teeb olemise talutavaks kuni arstile saad. See on apteegis vabamüügis ilma retseptita.Mulle küll smecta maitseb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , aga neid erinevaid võibolla.Arx07
MemberKas teha seda ettekallutades hantlitega lendamist pigem raskema raskusega ja nõksuga või kergemaga ja puhtalt(vaiksemalt)?
Arx07
MemberAeglased annavad paremaid tulemusi. Ei tohiks enam ammu uudiseks olla.Jah kui see jääbki Su toidukorraks see üks sheikk. Kui aga on taastumisprotsessi alustamiseks(millele järgneb ca tunnikese pärast korralik toit) siis seda see link ei tõestanud kuidagi, mis Sa kunagi selle kohta viskasid.
Arx07
MemberAutorPostitused