Arx07
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Arx07
MemberMõningad apteegis müügil olevad oomega3 toodetee valmistamisel kasutatakse toorainena Tursa maksa. Maks on just see organ, mis tegeleb mürkainete lagundamisega. Paraku maks ei suuda kõike mürkaineid lagundada(kuna toidus on neid väga palju). Kaitsmaks teisi organeid talletab maks need mürkained endasse. Kasutades Tursa maksa toorainena satuvad tootesse ka seal olevad mürkained. Kui tervislki see toode siis on võib igaüks ise otsustada.
Muuseas nõüka ajal oli tursa maksa kasutamine kalamaksaõli tootmiseks keelatud just sel põhjusel.
Samuti on mõnigates oomega3 toodetele lisatud sünteetiline E-vitamiin. Teadlased on kinlaks teinud, et pikaajaline sünteetilise E-vitamiini kasutamine mõjub tervisele kajulikult.
Keegi ei keela kalaõli osta(mitte kalamaksa).
EDIT: oih, sellel oli juba vastatud
??:”>Arx07
MemberMingeid harjutusi, näiteks biitsepsitõste kangiga teete pealthaardes?
Soovitan ka sama harjutust, minul aitas hästi.
Arx07
MemberJärelikult mitte just kõige tervislikum viis, või mis?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sukraloos on küll ohutu, eriti nendes kogustes, mis valgupulbrites on.
Arx07
MemberMis selle Muscletech-iga on siis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? Kasutan nende lisandeid , kas peaksin mures olema ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nende reklaamid/etiketid liialdavad rohkem kui mõistlik oleks, lisaks päris kallis on.
Arx07
MemberSuru hantlitega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 16, 2011 at 1:32 p.l. in reply to: Elementaarne kombo – Hera80, glükoos ja kreatiin #317844Arx07
MemberMaitse vahe on, kui meeldib magus sheikk siis dekstroos teeb ilusti magusaks joogi. Malto ei ole nii magus. Kiired on nad mõlemad.
Arx07
MemberMinu arust Pepsi max on igati parema maitsega kui coca zero – eriti koksi tehes.
oktoober 7, 2011 at 3:10 p.l. in reply to: kas peaks proteiine peale trenni ka tarbima või piisab valgust? #316522Arx07
MemberOot-oot, inimene, kes alles kirjutas “Tere! Olen 20 aastane algaja. Olen trenni teinud 7 kuud.” ja kes ei tea, mis asi on proteiin, nüüd üritab teha mingeid põhjapanevaid avaldusi rinnatreeningust ja treenerite ebakompetentsusest? Lubage naerda.Minu poolt on luba antud

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
MemberKas allergia on piima valgu või piima suhkru osas?Kui ta ütles, et piimatoodetega pole probleemi siis ikka laktoos. Üldiselt on valgupulbrites laktoosi vähe, aga päris 100% konsentraati ei vaataks igaksjuhuks.
Ei usu, et gainbolicuga laktoositalumatus tunda annaks… See ju puhta süsivesikuid täis, näpuotsatäis valku ka sisse visatud.
Arx07
Memberno aga libiido tõus on ju otseselt seotud testosteroonigaJu siis ei ole.
Arx07
Membermida selle mehe jutust arvata siis?Et tribulus ei kasvata sportlikku sooritusvõimet ja lihaskasvule mingit toimet ei oma?
Enamikel ta ei teegi midagi, kui kellegil midagi teeb siis tõstab libiidot.
september 24, 2011 at 11:36 e.l. in reply to: Küsimus valgu,kreatiini ja rasvapõletamis toodete kohta #314474Arx07
Memberwhey goldi ma ise väga ei kiidaks. aga muidugi see on vaid minu arvamus:proovida olen saanud kolme maitset, ükski neist polnud eriti hea. ütleks, et isegi alla keskmise.
koostis oli täiesti tavaline, ei miskit erilist, ütleks, et täiesti võrreldav isegi hera 80ga. ok, mitte päris ag apeaaegu.
ainukesed asjad, mis mulle meeldisid, olid mugav pakend (suur suletav purk, mida siiani kasutan) ning hea hind. 2,3 kg 40 euri eest ja seda täiesti ametlikust poest ise füüsiliselt ostes.
Egas ma ka ei kiida Whey goldi, lisaks kõigel on osaliselt ta kokku pandud ioonvahetuse teel saadud isolaadist – mis on saast.
Maitsed on keskpärased. Kuid Hera’ga ma siiski ei võrdleks
september 23, 2011 at 7:00 p.l. in reply to: Küsimus valgu,kreatiini ja rasvapõletamis toodete kohta #314393Arx07
MemberMingil määral kindlasti jah aga vaevalt, et näiteks seal Nitro valgu ühest annusest 5 grammi kätte saab, seda pidasin silmas
september 23, 2011 at 5:03 p.l. in reply to: Küsimus valgu,kreatiini ja rasvapõletamis toodete kohta #314371Arx07
MemberMa ise plaanin ka nüüd jägmiseks osta selle Mass Whey, hind soodne ning BCAA on kohe sees.Kreatiini tasub osta pulbri kujul, kui raha arvelt tahad kokku hoida. Kuid samas kapsleid on mugavam võtta.
BCAA on igas vadakupulbris sees. Ma ise sealt Mass Recovery ja Mass IsoWhey ostnud. Järgmisena kaalun Nutrisport 90+ proovida
Arx07
MemberIse söön aeg-ajalt Marks&Spenceri oma. Hea maitse, soodne hind ja koostis kah võrdlemisi ok.91% maapähklid, päevalilleõli, palmiõli, roosuhkur, meresool.
Minu arust ei ole eriti Ok.
Bio market või mis selle poe nimi, rocca al mare’s seal on hea valik igast erinevaid pähklivõisid. Eelpool mainitud mandlivõisid on ka röstimata kujul seal, olen mõlemit proovinud – üks parem kui teine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Aga suur miinus Eestis on hind, inglismaal näiteks saaks julgelt 3x odavamalt neid pähklivõisid(eriti mandlid, sarapuu jne omad, maapähkli pole Eestiski niiväga kallis)AutorPostitused