Arx07
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Arx07
Memberhttp://kaalustalla.ee/calc/baasainevahetus.html
Sealt saad kalorite kohta numbreid.
Ning tööriistade alt võta naiste algajate kava, tee selle järgi mõnda aega jõusaalis trenni ja siis hiljem edasijõudnute kava, kui tahad tagumendile ekstra vatti anda siis saad harjutuste pangast vaadata veel harjutusi kannilihastele juurde.
Söögipoolest ma soovitaks, et valkudega ära koonerda, kasulikke rasve ei pea ka kartma, kuid süsivesikutega ära liialda.
Ning samuti on siin artiklite all toitumise kohta väärt lugemist. Internetist leiab kõik vajaliku info korraliku huvi korral kätte, et ei olegi mingeid kavasid vaja tellida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
MemberZMA peaks ka testot tõstma nagu tribulus, aga kui testo tasemega kõik korras siis mingit muutust ei tunne ilmselt…
Arx07
MemberMuide, mul on kodus merisiga, kes vett ja muid jooke ei joo:D. Saab oma vedeliku kätte kurgist:D Tehke järgi! See selleks…Kurk sisaldab üle 90% vett
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
MemberOn siis vahe väga suur ja märgatav?Päris korraliku hilinemisega vastus:
Minu arust on vahe sees küll, gaase on minimaalselt ja need ka peamiselt siis kui alkoholi tarbin…
Arx07
MemberNeile laieneb nagu ikka ravimite üle piiri viimise reegel.Mina käisin vitamiinidega türgis ära, pakk oli avatud. Käsipagasi kontroll on nagu on, kott valgustatakse küll läbi, kuigi seal võib üsna suva mis olla.
Mina käisin Syntha-6’ga türgis ja selline geberniit oli tagasiteel kontrollis, et ise ka ei usu…
Arx07
Memberhaigekassa võiks sealt siis juba mingi osa tasuda ka..Kui nii oleks siis ei oleks väga vigagi nendel piirangutel
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
MemberNüüdsest peale peaks siis sellele proua/preili Saarele saatma linki ja asja nime igakord kui keegi soovib mass.fi ‘st midagi tellida? Päris vinge
Arx07
MemberMa arvan, et toode saaks ennast palju edukamalt müüa kui ta paneks purgile väiksemad doosid kirja ühe manustamise kohta. Siis igaühe enda vastutus kui rohkem võtab.Teoreetiliselt peidab iga multivitamiin suuri koguseid vitamiine, aga lihtsalt üks doos on ok Ravimiameti jaoks. Praktikas võtab igaüks palju tahab.
Mujal sellist probleemi ei ole, vaevalt et eestlaste pärast nad midagi muutma hakkavad
Arx07
Member
august 5, 2010 at 10:34 e.l. in reply to: Minu lameda kõhu toitumine ja treening, kuidas on?? #272613Arx07
MemberTuunikala ei soovitata süüa üle 1 karbi 2 päeva kohta. Lükka julgelt mune,lahjat liha, juustu, kohupiima, juur- ja köögivilju menüüsse juurde.
Arvuta kalorid kokku kah, peaksid ikka mingi 1500kcal minimaalselt sööma.
Arx07
Membernüüd ju selveril ka oma kohupiimad – 7.90 250g. olen näinud rasvatut (või väherasvast) ja vanilli oma, mõlemad täitsa head!Ma viskan igahommik pudru sisse 250 grammise vanilli oma, nagu loodud, täpselt paras suurus ja hind
MemberMinul nahk jäigi kõhupealt ja mõningatest teistest kohtadest kergelt lodevaks peale suurt kaalukaotust, kuigi viimase 3 aastaga on lihast tulnud ~15kg juurde on ikka suht sama lodev värk…
Arx07
MemberMa mõtlen selle peale, milline ma aasta pärast välja võin näha kui korralikult trenni teen.Sama siin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
Memberaga mis sellel naisel päevakaloritaaz tuleb?Despite consuming between 5,000 and 8,000 calories daily,
Ühe korraliku massikoguja kaloraazh
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
J2rjekordne naljaviskaja… Kujutage ennast parem ette tema olukorras.
Mis Sulle täpsemalt ei meeldinud siis?
Minu arust oleks tal massilisajat hea mugav tarbida ning kergelt saadud kalorid.
AutorPostitused