Arx07
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Arx07
MemberToitu lihtsalt korralikult ja rasva minemine on võimatu, on korralik toitumine olemas ka inimesele kes istuks 24/7 diivanil ilma, et paksuks läheks. Vaata toodete pakenditele, arvuta enda päevane kaloraaz jne… Loe artikleid(mitte delfist jne, sealne jutt ei kõlba ajaviiteks kah)
Arx07
MemberPeale trenni 2 kuhjaga supilusikatäit, ning sega see mahlaga või siis pane viinamarja suhkrut sheikki samapalju. Ning võid hera sisuliselt igal ajal kasutada(tegemist ju valguga, pulbrikujul), aga eelistama peaks siiski tavatoitu.
Arx07
MemberMuscle+ võib proovida peale trenni võtmiseks, kui hakkab meeldima ja rahakotile hakkab käima siis samaväärne toode 2x odavama kilohinnaga on Mass Recovery
Arx07
MemberOhoo ma vaatan, et nii mõnigi metali fänn siin. Ise kuulan peamiselt Devildriver, Murderdolls, Wednesday 13, Stone Sour, Slipknot, Volbeat, Deathstars jne. Trennis aga enam ei kuula, osadel harjutustel segab keskendumist ja pealegi häirib kui mingi juhe ripub või kisub kuskil…
Arx07
MemberLihtsalt ära tarvita paar nädalat ja kui ei parane siis ei ole valgu viga… Toidulisanditest tekitatud lööbed vms(mis on suht haruldased) kaovad ruttu peale tarvitamise lõppu.
Arx07
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tatar on mu põhiline süsivesikuallikas. Ma elan infosulus, keegi teab, mis pull selle defitsiitsusega on?Venemaa ja Ukraina lõpetasid teravilja ekspordi, hakatakse esialgu mujalt importima tatart eestisse, ilmselt ka hind siis suts kõrgem…
Arx07
MemberOtsi “tribulus” näiteks foorumist ja leiad, mis vaja.
Arx07
MemberSoovitatavalt viinamarja suhkur, aga hädapärast kõlbab ka tavaline.
Arx07
MemberSuht keeruline on sellise jutu peale siin midagi tarka öelda kui aus olla. Loe artikleid siit leheküljelt.(Fitness.ee logo all “artiklid->treening”)
Kreatiiniga jah vesi läheb lihastesse ja on ka trennijärgsel päeval mingil määral Sul muskel suurem, kuid see üleliigne vesi on seal täpselt niikaua kuni kreatiini tarvitad.
Ja kokkuvõtteks, lihase kasvuks on vaja korralikke treeninguid(et ikka järgmine päev oleks lihased haiged), korralikku toitumist(nagu ülevalpool mainiti, 500kcal näiteks plussis, tublisti valke jne) ning puhkust(nii treeningute kui magamise mõttes). See, et trennis Sa muskli üles pumpad… võta seda kui paistetust, keha reageering taolisele tegevusele… mitte keegi ei ole meist selline, et läheb pumpab biitsa 1cm jämedamaks ja selliseks ta ka jääb kohe.
Arx07
MemberJa milles siis täpsemalt probleem, et lihased kaovad kiiremini kui tulevad?
??:”>Nii peabki olema.
Jõudu peab ikka aastaringselt tegema ja ajapikku tulevad ka tulemused kui toitumine ja treeningkava paigas.
august 31, 2010 at 3:27 p.l. in reply to: oleks abi vaja toitumisel,kaaluga ja toidulisandi valmisega.. #274609Arx07
MemberVõid endale mingi trennijärgse produkti osta nagu Muscle+ või HT-R…
Imet ei tee ükski legaalne toidulisand.
Arx07
MemberEndalgi oli mingi aeg kava selline, et käte päev oli kodus hantlitega teha. Kuid samuti ei viitsinud kodus teha ja peab kõik päevad ikka jõusaalis tegema, edevuses asi ei ole, sest ma käin jõusaalis kus hommikuti inimesi tavaliselt ei ole. Kodus on selline teine õhkkond, keskkond kus oled harjunud lõõgastuma jne
“>Arx07
MemberKohupiim oleks tõesti hea variant aga palju seda umbes peaks sööma?200 või 250 grammine pakk.
Arx07
MemberEesmärk on lihast kasvatada.Kuidas ma seda valkude asja saaksin parandada, et mida ja millal võiks juurde süüa?
Kakaoga on nii, et mulle ei absoluutselt puhas piim ei maitse, sellepärast joongi piima kakaoga, kui see hea ei ole, siis võin selle ära jätta.
Enne magama minekut oleks kodujuust või kohupiim parem varjant
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
Memberhttp://www.struktuur.net/kcal.php
Tegelikult ma tahtsin enne selle kalkulaatori postitada, aga ei leidnud üles…
Ning pole sellel eelmsielgi häda midagi, kui tähti närida siis jah ta ei anna BAV-i juhul kui valid aktiivsuse miinimumist suurema.
-
AutorPostitused