Arx07
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Arx07
MemberMiks üldse minnakse võistlema kui dopinguproovi ei plaanita anda st niivõinaa tulemust kirja ei saaks, vaid karistuse?
Arx07
MemberÜletreeningu/nõrga käsivarre tunnus… Endalgi sama asi, igakord küll ei ole hullu, aga 1/2 juthudest ei saa teatud harjutusi selle ebameeldivuse tõttu teha. Eks tuleks kava endal nii vormida, et käsivars saaks piisavalt puhkust ja samas saaks käsivart ka tugevdatud näiteks randmepainutustega.
Arx07
MemberVigastuse puhul on tavaliselt terav valu sees mingi teatud asendi või liigutuse peale, “kangusega” on igatepidi tuim, v.a painutades.
Arx07
MemberEi ole häda midagi kofeiinil, enamus trennieelseid tooteid sisaldab samuti kofeiini.
Arx07
MemberIse olen teinud ülepäeva st üks nädal 3x ja järgmine 4x jne… Väga hästi mõikab ja taastumisega ka erilisi probleeme ei ole, st ei pea “kergemaid” päevi eriti tegema.
Arx07
MemberMul tekib selline asi samuti vahel, aga pole just täheldanud, et kükki tehes või üldse sporti tehes… Lihtsalt mingitel momentidel rämedalt hakkab sügelema igaltpoolt ja nägu võib ka punaseks minna… Minul igatahes on see närvidest…
Arx07
Member70-100g piisab.
Arx07
MemberVideo kvaliteet, rongi välimus ja inimeste riietused on täpselt sellised nagu mingi stagna aeg oleks
“>Arx07
MemberEi no ma mõtlen seda bsn et millest neil sihuke hinnavahe tingitud on sellega?BSN-il 1 kapsel sisaldab 2x rohkem arginiini ning lisaks sellel on kapslis veel:
CRTS: 1791mg
(Controlled Release Technology & Support System)
Methocel
(Micro-Polymer Hydrophillic Ether Matrix)
Phosphaplexx
(Calcium Phosphate, Di-Potassium Phosphate & Sodium Phosphate)
CEM3
(creatine ethyl-ester malate) patent pending
L-Citrulline
NAD (Nicotinamide Adenine Dinucleotide)
Folic Acid (Folate)
Ehk siis pigem on se aminostar kallis, sest näiliselt on seal võrreldes BSNiga mitte 360 vaid 180 kapslit purgis.
Kas keegi on proovinud Nitrixit võtta ka ainult enne trenni? Tuleks päris odav trennieelne aktivaator… 950 eeku 120 korda…
Arx07
MemberMina ka noorena ei söönud igasuguseid asju, nagu näiteks tatart… ei joonud piima jne… Arvasin, et mulle ei maitse need, juba nägid sellised välja, et ei maitse. Aga vanemaks saades ikka hakkad neid sööma, ma usun et mida teised söövad seda suudad ka ise süüa – kui ei suuda oled ise süüdi, mitte maitsemeel. Ja keegi ei käsi midagi 2 nädalat jutti süüa, kõike mõistlikus koguses, toit on toit.
Arx07
MemberSöömisharjumusi tuleb juurutada. Minu mehe spordipoisist poeg ei taha samuti salateid, see ei tähenda aga, et ta neid sööks. Tuleb selgeks teha, miks tal seda vaja on. Ükski toidulisand ei asenda täisväärtuslikku toitumist.See nüüd küll eeskujuks ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kindlasti on salateid ja kalasid, mida ta sööks ju…? Tuunikala tilliga(konserv), vikerkaare või vitamiini salat(selverist) jne, küll miski ikka sobib esialgu kuni nooruse jonn peal on.
Arx07
MemberMul näiteks see punn ei kaogi ära, mu rasvaprotsent on olnud ikka päris madal, aga ikka sealt alt lotendab, aga ma olin kuangi paks ka, et võibla nahk vajub sinna alla vms
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
MemberMul suht sarnane punu all, mida rohkem trenni teha seda suuremaks läheb kah, st ülakeha paisub, aga punn liigub samuti kaasa massi tõusuga…
MemberKätte on jõudnud aeg, kus ei ole mitte slaavi meeskonnad eestlastele ebameeldivad vaid Eesti slaavlastele
MemberEnamus ameerika kuulsaid BCAA “tootjaid”(Dymatize, Scivation jne…) ostavad pulbri odavalt sealt samast hiina-jaapani piirkonnast…
-
AutorPostitused