Arx07
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Arx07
Membersiis võiks ju pigem öelda, et puhtam valk “meeldib” kehale, kuna puuduvad halvad ained, nagu näiteks laktoos…Laktoos on “paha” ainult neile, kes ei talu seda või kes rangel dieedil
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
Memberkirjuta otsingusse “whey isolate vs concentrate” ja loe uuringuid palju süda lustib… paljude artiklite erinevus seisneb ainult valgu sisalduste %“kas kehale meeldivad väiksemad aminogrupid?” mis see kehale meeldimine on? me ei saa ju keha käest küsida, ega ju?! fakt on see, et kui valk on juba väiksemateks osadeks lõhustatud, kulutab seedimine vähem energiat, mistõttu ta ka imendub kiiremini.
Eks see hüdrolüüsi – väikeste osakeste teema natuke mind ka mõtlema ajanud, et keha äkki eelistaks siiski protsessi ise korda ajada ja selline poolvalmis produkt ei meeldi… Sellegipoolest ise tarvitan hetkel hüdrolüüsi ja ei tea, ei näe mingit vahet ausalt öeldes taastumisega ega millegagi v.a see, et olen kergelt laktoosi talumatu ja võimalikud kõhupuhitused on vähemaks jäänud.
Arx07
MemberIsolaat on puhtam, st vähem rasva ja laktoosi ehk rohkem seda mida ostad, sellega seoses ka imenduvus veits parem. Niisama harrastajale suurt vahet ei ole kumba võtta.
Arx07
MemberSinna on soovitav enne saata nimekiri tellitavatest asjadest, et tollis probleeme ei tuleks.
Arx07
Memberkolm korda nädalas jõutrenn, ma võtan siis peale trenni ühe portsu wheyd ja 1 portsu seda kaseiini enne magama minekut.3-4 korda nädalas käin jooksmas nii 30-60 minutit, kas peaksin nendel päevadel ka võtma valku? peale jooksu kohe või nii?
Ega ta paha ei tee kui peale jooksu ka võtaksid valku, aga süsivesikuid ära samuti ära unusta. Kas tellid otse inglismaalt sealt lehelt seda kraami või http://www.toidulisandid.ee kaudu vms? Oleks ise ka sellest piimavalgust huvitatud tegelikult
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
Memberhetkel kodus suur potsik whey proteiini, aga nagu aru saan, ei soovitata seda enne magamaminekut võtta. niiet, millist te soovitate nendest kõige enam ja miks?http://www.bulkpowders.co.uk/product.php/2…___instantised_
http://www.bulkpowders.co.uk/product.php/2…e__instantised_
http://www.bulkpowders.co.uk/product.php/2…gg_white_powder
sobiksid need üldse?
Esimene parim valik, teine ehk puhas kaseiin on ropu maitsega ning kolmas ei ole nii pika imendumisega ning ka maitse jääb alla piimaproteiinile.
Arx07
MemberTere,otsustasin, et ostan endale uue toidulisandi.
Eelnevalt olen tarbinud Hera80-t ja nüüd mõtlesin Mass2-te proovida, et just rohkem massi saada.
Tahaks teada, et kas see on massi kasvatamise koha pealt mõtekam
kui Hera80+traubenzucker?
“Palju oled kasutanud toidulisandeid?” teemas ei paistnud Mass2 eriti nagu silma inimeste nimekirjades.
Erilist vahet ei ole kui ainult peale trenni võtta. Kui lisa toidukorrana või näksina kasutada siis Mass2 natuke etem kui vadak+dextro, kuna sisaldab ka maltot ja piimavalku.
Arx07
MemberPane toitumine paika teatud kellaaegadest kindla kogusega ja vahepeal ei näksi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
MemberKui Lurich oleks kõike seda tarbinud…Mis siis oleks juhtunud?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
MemberProteiinid(või taastajad):
Gainbody Machine man 30
Whey gold Standard
Dorian Yates Protein
Dymatize 12-hour
Prode-90
HT-R x3
Muscle+ x2
Aftershock
HydroIso x2
Sci-xm GRS-5 x3
Gaspari Myofusion x2
MASS Recovery x2
Syntha-6
ON Casein
Sci-mx Lean Grow MRF
Muu:
AC-C x2
MASS Pump
Reflex Tri-Matrix
Dymatize Xpand
NO-XPLODE x2
Sci-mX Xplode
Scitec Myometh
Anabol-5
ZMA
Vitamiinid igast erinevad x3 purki
Kalaõli vedelal kujul x2 pudelit
Linaseemneõli
AAKG x2 erinevat purki
MASS Creatine
Fast Beta-alanine
Dextrose
Osmopure
Energytube
Tribulus
6-7x erinevaid batoone
Scivation Xtend
ON BCAA
Dymatize BCAA
Arx07
MemberNo esiteks hakka hommikusööki sööma ja ma usun, et ainuüksi sellega näed muutust paremuse suunas. Hommikul mingi puder kohupiimaga või omlett sibulaga-juustuga oleks hea varjant. Õhtuseks näksiks leib vast ei ole parim varjant, võiks kodujuust näiteks olla…
Arx07
MemberMillegi pärast see rinnalt surumine on nii vaevu vaevu mul arenenud. Olen juba 2.5 aastat pumbanud ja võrreldes algusega pole ma oma maksimumi isegi kahekordistanud, samas aga jõutõmme on mingi 3-4x kasvanud.Mul samuti rinnalt surumine suurt ei arene, samas pec-tecil võib plokid põhja panna ja pole häda midagi… Ei tea kas keha kujust oleneb või pole seda mingi “viha”… ei tea…
Arx07
MemberParemaks taastumiseks võid võtta peale trenni proteiini süsivesikutega(valmistooted nagu näiteks HT-R ja Muscle+) või siis ise Dextro/Malto mingi valgupulbriga nagu näiteks Hera80. Aga nagu nimi ise ütleb “toidulisand” siis see on lisand toidule kõigest ja enamus sõltub siiski Su enda toitumisest, et uuri pigem hea toitumise kohta, toidulisandid imet ei tee. Kui mass ei kasva siis söö rohkem, ning vähemalt 4x päevas.
Arx07
MemberTereKüsimus siis tekkis sihuke, et enamikul toidulisanditel on kirjelduses ilusti kirjas, millal teda tarbida (enne või pärast trenni) aga mis ajavahemikul enne tarbida või pärast tarbida. Näiteks enne trenni Prode 90 ja pärast HT-R-i?
Peale trenni niipea kui võimalik. Enne trenni soovitan parem hea kõhutäie süüa mitte pulbrit võtta. Aga kui tahad prode90 enne trenni ikkagi võtta siis mingi tunnike näiteks…
Arx07
MemberÕismäel saab Õismäe ujula jõusaalis käia 70 eek üks kord.
-
AutorPostitused