Arx07
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Arx07
MemberVähenda raskusi ja saabki kiiremini.
Aga kui tahtsid teada kuidas kiirelt kasvatada biitsepsit siis – ei saagi. Tasapisi tulevad, steroididega küll kiiremini, aga ei soovita.
Arx07
MemberJa saab ka trenni teha, kolm korda nädalas natuke aega ikka leiad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
MemberÜlekaalulisel inimesel vahet pole kas kaovad lihased või rasv, oluline on kaalust maha võtta. Neerat kasutakse 30 aastat ülemaailma ja imesid kegi ei luba.Kui ülekaaluline inimene kaotab rasva asemel lihast ja vett mingi lolli dieediga, aga rasva hulk jääb samaks siis on ta tunduvalt hullemas seisus kui varem.
Seda toksiliste jäätmete väljutamist kehast ei oska ma kommenteerida. Aga ükski normaalne toitumisest jagav inimene ei soovita kehakaalu alandamiseks paastusid(v.a mõningad erandid, mingi võistluskaalu mahtumine jne)
Arx07
MemberHommikul peabki kergem olema, öösel higistad.
30-60 minutit enne magamaminekut kodujuustu 200g ja maga või 12 tundi jutti.
Arx07
MemberKokku olen 16kg maha võtnud ja minu jaoks see on väga hea tulemus, mida ei saanud saavutada ainult trenniga.Ja sellest rasv on imetilluke osa. Enda lihaste ära näljutamine ja selle arvelt kehakaalu alandamine ei ole tervislik, ega ka silmale ilus.
Arx07
MemberOk, teemasse tagasi.Tegelikult mina ikka naljalt ei julge üsna x firma toodet osta küll, eriti nii suurt pütti.
Olen pidanud paar korda asju ära viskama mitte sobivuse ja halva kvaliteedi vm tõttu. Tuntumatel firmadel selliseid probleeme tunduvalt harvemini.
Ühesõnaga ma pole nii rikas et osta odavat kaupa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui tohib küsida siis, mis firma tooted sellist pettumust valmistanud on siis?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
MemberSüsivesikud on odavad, neid seal 100g kohta 20g. Küsimus: millised süsivesikud? laktoosi 20g per 100g?Samuti mulle meeldib see (turundus)lause “BCAA: hulk valgus 22,90%”
Kui valku on 100g kohta 70kg, kas siis BCAA-d on 100g kohta 16g? [22.9*0.7]
Anyway, mass.fi / stronger.ee pakub juba ammu konkureerivat valku enam-vähem samast hinnakategooriast [kuu aega tagasi oli veel 49.90, nüüd majanduse kasv surub peale hinnale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ]20g maltodekstriini(ja natuke suhkurt), koostisosades on kirjas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Ja see BCAA teooria klapil Sul.
Mass.fi-st Mass whey on päris hea kraam jah, kuid ma ise kavatsen tulevikus proovida ära sealt samalt lehelt Nutrisport 90+
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (65% vadak, 35% kaseiin – ideaalne “anytime” proteiin).Arx07
MemberMuna sisaldab valke, mis toimivad antifermendina – pidurdavad valkude omastamist organismi poolt. Kuumutamisel need valgud lagunevad ja munavalgud muutuvad kergemini omastatavaks.Niiet kuumutatud muna on parem varjant kui toores muna isegi?
Arx07
MemberTallegi kana pelmeenid on suht korralikud, sisaldus oli mingi kuskil 40% kanaliha vist vms, liha siis mitte lihamass.
Arx07
Memberja ikkagi tavaline makaron pole soovitatav eks?sest ta liiga kiire? või?
Tavaline makaron on tehtud nisujahust. Tavaline nisujahu kehvem kui täistera samuti nagu valge riis kehvem pruunist riisist.
Arx07
Memberma saan aru, et söögiks peaks sööma aeglaseid süsivesikuid.aga selle tabeli järgi on pruun riis ja kartulid kõige kiiremad süsivesikud peaaegu. 92% glükoosi kiirusest
samas makaronid on 45%
http://how-to-flatten-stomach.com/carbohydrate.php
seega mis asja nagu?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma alati teadsin et makaron on paha ja kartul/riis hea
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pruun riis 55, kartul 56.
Täistera makaronid/pasta on täitsa normaalne kraam. Pruun riis ja kartul samuti hea(normaalsetes kogustes). See pruun riisipasta, mis Sa seal 92 GI indeksiga näed on mingi imetoit, mille otsa nagunii ei satu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arx07
MemberKui peale trenni ühe sheigi joon kuskil 3-5 dl siis millal peale seda oleks soovituslik toituda? Tund vahemaad oleks norm?Tund peale sheiki oleks igati ideaalne jah.
Vabadel päevadel pole nagu oluliselt põhjust sheikki võtta, kui just ei ole võimalust toituda regulaarselt.
Arx07
MemberMa vist tean, mis “klotsi” te mõtlete. Sellel “klotsil” on üks probleem…. Ta on puhastatud kraam, lõhn ja maitse on pea olematu.Kindlasti parem, kui mitte midagi. Praadida annab hästi jne.
Hea kookosrasv lõhnab ja maitseb nagu kookos.
Kui üldised omadused sama head siis vast pole viga? Ega muna, liha jne praadides väga kookose maitset nagu ei tahakski juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , samas hommikusele kaerapudrule ilmselt annaks head mekki…Arx07
MemberKaseiin tõmbubki vedelikus klompi: tänu sellele ta aeglaselt imendubki, et laguneb su maovedelikus aeglaselt. Ühesõnaga täiesti normaalne nähtus.Optimumi kaseiin lahustus küll väga hästi, eks asi oleneb ikka kvaliteedist kah.
Arx07
MemberKas seda kookosrasva klotsi hoida külmkapis?
-
AutorPostitused