-arx-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-arx-
Memberkui sa sööd nagu loom siis pead ju loomamoodi trenni ka tegema muidu ei kuluta kaloreid ära ja oled lõpuks lihtsalt vähe jõuline rasvarull.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-arx-
Memberkunagi päris esimene reks oli kuuendas klassis 50kg(A)
nüüd enne jõukas käima hakkamist oli rinnalt 85kg aga olin nati jõukas käind ka mingi kord nädalas või nii tegelesin suusatamisega seal ikka vaja jõudu aga suht vastupidavuslikku.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kükki ei tea pole kunagi maksi proovind kardan tagareiele viga teha see tõmbab kergelt valulikuks juba suht kergete seeriatega trennis praegu olen mingi 65kg 8-10 teind mingi 4-5 seeriat vb mingi 80-90kg on ei oska pakkudagi.
jõutõmbes sama asi ei ole maksi proovind veel aga kindlasti proovin varsti trennis ka mingi 70kg seeriaid teind.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jõukas käind teist kuud enne kaalusin 72kg nüüd 79kg ja rinnalt maks on nüüd 90kg sain 2 nädalat tagasi kätte tegelt loodan 100kg juuni alguseks aga ei tea kas 2 kuuga 15kg ikka saab juurde samas niivõrd algaja, et kõik võimalik küll ta ära tuleb nii või naa mingi aeg.
Memberrinnalt oli 85kg aga olin nati jõukas käind ka mingi kord nädalas või nii tegelesin suusatamisega seal ikka vaja jõudu aga suht vastupidavuslikku.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kükki ei tea pole kunagi maksi proovind kardan tagareiele viga teha see tõmbab kergelt valulikuks juba suht kergete seeriatega trennis praegu olen mingi 65kg 8-10 teind mingi 4-5 seeriat vb mingi 80-90kg on ei oska pakkudagi.
jõutõmbes sama asi ei ole maksi proovind veel aga kindlasti proovin varsti trennis ka mingi 70kg seeriaid teind.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jõukas käind teist kuud enne kaalusin 72kg nüüd 79kg ja rinnalt maks on nüüd 90kg sain 2 nädalat tagasi kätte tegelt loodan 100kg juuni alguseks aga ei tea kas 2 kuuga 15kg ikka saab juurde samas niivõrd algaja, et kõik võimalik küll ta ära tuleb nii või naa mingi aeg.
MemberMul tapale 1.juuli, huvitav, et mõni kiirustab juba 30-ndal tapale minekuga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sõber pidi juba 29 juuni tapale minema ma saan rahus üks päev isegi õllet nautida veel
Memberenamus valgud hakkavad ju 300 eeku juurest ega soti eest ei saa ju midagi
MemberAeroobne* jooks pole oluline, mõtlesin just jõutrenne. Et kui ned teha, siis mõni indiviid ongi mõnest kohas lopsakas, aga kui jõutrennist eemal nädal-kaks, siis nagu see normaliseerub, siis näeb nö tegelikku* seisu. Mõtte rääkisin enda kogemuse baasil enamasus, et endal on nii, et poel tähtsust mis kvaliteeiga jalatrenn iteen, ja mis sagedusega nädala kohta, ikkagi on jalg kogu aeg lopsakas ja nö paistes, kui ole eemal jala-treeningust siis 2 nädalaga võtab normaalsema välimuse see. Seda nö paistetuse* teemat on teisedki maininud, ma arvangi et see vib olal selline subjektiivne nähtus, mõnel v-b on triitsepts just üsna pumbatud olekus kogu aeg. Selline mõte siis, ehk tekitab mõningaid kasulikke mõtteid.okei selge, tänud
MemberVaata vormi ja võta ümbermõõte siis, kui pole 2 nädalat trenni teind. Kui seda 2-nädalast treeningpausi ei teki, siis muidugi kahju.Endale on jäänud mulje, et osadel inimestel osad lihased ongi nö paistes kogu aeg, kui trenni saanud, püsivalt paistes, mul on jalgadega nii endal näiteks. Kui 2 nädalat pole trenn iteind, siis on inimlikum seis. Ses suhtes soovitan mitte ülehinnata rumma-ala aspekte.
2 nädalat jõukast eemal või igast trennist? 2 nädalast pausi mul trennist ei tule kunagi ilmselt jooksmas või midagi ikka käin mõne korra nädalas.
-arx-
MemberWU-TANG CLAN
Memberma lähen 30.juuni ja tapale
Membersiis kõik 150 kg-sed vennad kes rasvas aint tõmmaku seda ja varsti uued ronnied
-arx-
Memberendal kõige väiksem rasvaprotsent olnud 3.9 kui tegelesin veel vastupidavusalaga, nüüd kuskil 8-10 aga samas kõht ja küljed ikka suht hästi näha. kindlasti oleneb apaaradist ka millega mõõdetakse mõned mõõdavad ainult käte kaudu mõned jalgade ja kätega ja kindlasti muid ka veel mida ise proovind pole.
AutorPostitused