-arx-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-arx-
Memberkaal 77kg vanus 22
õlavars:36
käsivars:31
kael:39
rind:107
talje:83
puus:92
reis:57
säär:40
-arx-
Member-arx-
MemberMeeldib see teema idee , sest ise peaaegu alati vaatan enne trenni paar videot ära
Enamuste muusika pole just minu lemmik , aga kannatab ära
, kui keegi peaks rohkem tränalike lugudega vide teadma võiks lahkesti jagada 
http://www.youtube.com/watch?v=5WskQmQFC9c…feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=1k0cYPjlz6U…feature=related
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.youtube.com/watch?v=cSni45z9Oww…player_embedded
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-arx-
Member-arx-
Membertreeningkava või midagi ei ole muutnud vahepeal, et mingid päevad on vahetuses võrreldes varemaga?
puhkus ei tohiks paha teha
-arx-
MemberEIle oli jälle
Läksime saali, tahtsime rinda teha…mingid 2 venelast istusid rinnapingi juures, raskused peal, üks toetas vastu kangi tagant poolt, teine pingi pealt, see kes pingi peal oli mängis telefoniga ja nii 20minutit….kust sellised debiilikud tulevad??? ma siis läksin sinna küsisin, et teete ka midagi siin? siis öeldi ei ja läksid minema alles…pärast põrnitsesid mind nagu ma oleks neile lubanud lõuga anda vms
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no muidugi krt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> segad poistel tõsist trenni ju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-arx-
Membersee et kindaid keegi kasutab ei tee veel klouni tast ju
ma kasutan kaa aga ikka käed rakkus rsk
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kõige lahedam jutt tuli jõukas ühelt vennalt kes oli no päris suur ikka aga mõnusa rasvakihiga ja siis ütles, et mul toitumine ja kõik korras aga krt rasva nii palju ei tea kas peaks aeroobset kaa tegema we?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 19, 2009 at 10:33 e.l. in reply to: Muscle&Fitness – eestikeelne versioon – kuidas meeldib? #203168-arx-
Memberhuvitav küll aga siin foorumites tehakse selliseid ideid mis seal päris tihti on täiega maha tavaliselt
-arx-
Memberaahhh rsk kusjuures kuskil kirjutas et üks muti võttis 50kg maha batuudil hüppamisega
-arx-
Memberiga teemaga on nii et ühed ütlevad et täielik mõttetus ja teised et ohh päris hea variant
eks katseta kui tulemusi toodab siis pole mõtet teiste juttu kuulata kõik on erinevad, kui kõik saaks samamoodi suureks või rasva maha siis oleks asi liiiiiiga lihtne
Memberoppa…loodan et pääsen:D:D:Dkuda sa pääseda loodad siis
kui pikenduse saad siis ikka sitt ega pead minema järgmine aasta veel arstiklusse ja siis vb pead ikka minema
Memberma küll pidin jooksma mööda arste rsk
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga psühhiaater on äge kohe sellised küsimused, et: narkot kasutad?? alkot jood? kui tihti??
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mõni ütles et alkot umbes iga nv ja laks pandi aastane pikendus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> komöödia ikka 20.st vennast vist 5-6 tükki nö kõlbasid 
-arx-
Memberma arvan kaa, et suured lihasgrupid võiks erinevatel päevadel olla muidu venib trenn ülipikaks ja kõike lihtsalt ei jaksa teha kuna mõni kaasatöötav lihas juba nii väsinud
ja siis saab lihas ka paremini taastuda mitte aint ühe päeva. see aint minu kui algaja soovitus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-arx-
MemberKas keegi seda usa armee 30/60 ja 60/120 varianti ka proovinud on? Ehk siis 30 sekundit jooksed kiire tempoga ja siis 60 sekundit kõnnid. Nii 2 miili järjest. 60/120 on sama, aga edasijõudnutele. See pidavat ka kiiresti vastupidavust andma. Algajad pannakse seal nii jooksma. Ma arvan, et see ajaks mul pulsi sinna 190ne lähedale sprintides
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>arendav on kindlasti, ainult tihti seda kindlasti teha ei saaks suht piima täis lööb ilmselt

-arx-
Memberraekwon-staten go hard
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused