Skip to main content

arvo180

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 90 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: XXXIII Eesti meistrivõistlused jõutõstmises, tulemused! #157546
    arvo180
    Member

Kas Rausi viimast ei loetudki ära, siis on küll imelik, sügavus ja kõik ju oli, minule jäi igatahes arusaamatuks kohtunike otsus.

in reply to: XXXIII Eesti meistrivõistlused jõutõstmises, tulemused! #157554
    arvo180
    Member

Kui kükk ei loeta ära 2:1 katsetega, siis saab sportlane lasta katse uuesti üle vaadata ja peale komisjoni katse üle vaatamist võib komisjon katset muuta ka positiivsuse poole või negatiivsuse poole

in reply to: XXXIII Eesti meistrivõistlused jõutõstmises, tulemused! #157565
    arvo180
    Member

Tundub,et emv hakkavad ka mingisugust tähtsust saavutama, et mehed ka ikka valmistuvad ja tahetakse teha oma isiklikke sellel võistlustel. Edasiminek

in reply to: XXXIII Eesti meistrivõistlused jõutõstmises, tulemused! #157578
    arvo180
    Member

Ei ole siin midagi uskumatut. Kui te lugesite minu eilset postitust,siis ma kirjutrasin, et kükiga hakkab nalja saama.

in reply to: XXXIII Eesti meistrivõistlused jõutõstmises, tulemused! #159488
    arvo180
    Member

Alustame spekulatsioonidega.

Esiteks wilks on kasulik kehakaalule -120, üle selle peab olema vähemalt 1050 kg mees,et isegi Eestis esimese kuue hulka tulema.

Teiseks teades ja tundes Silbaumi, mees mütsiga lööma ei lähe, kui siis võibolla varustust proovima, kui varustus on paigas, siis teeb kuskil 600 punkti alla. Teise, kolmanda ja neljanda koha peale läheb rabelemiseks, Raus, Kraav ja Raigo Kuusnõmm. Punktid tulevad 550 ja 570 vahele. Sagorit ei julge pakkuda kuna, mees oli kaua eemal, surumine on hea, aga kas seda võistlejahinge on nii palju??? Erit paugutab sinna 5 koha peale, varustuseta on tugev, varustusega on arenguruumi ja võib ära käkkida olulised katsed, kus hakkavad määrama kogemused, mõtlen kükki ja surumist. Kindlasti ei tohiks alahinnata Rästi, tundub et on heas vormis, peaks tegema sinna 1000 kg juurde, mis annaks 540 punkti, kuid arvan, et esimese kuue hulka pakkudes, siis kuuendaks. Kohtunikke arvestades, siis sellel aastal kiusatakse õiglaselt ja kaheldvaid katseid läbi ei lasta, siis küki nulle tuleb ohtrasti.

in reply to: XXXI EMV 2010 jõutõstmises – reportaaz, tulemused, fotod #261001
    arvo180
    Member

Ärge nüüd pabistage selle aluspesu pärast. Ainuke teglik nõue aluspesu kohta on see, et see ei tohi olla lisakilosid andev, tavapesu ja rinnahoidajd ju seda ei ole. Üldjuhul mõtleb IPF nende aluspesude all WPC- s kasutatavaid support briefs´e. Ma natuke kahtlen, kas EMV hakkab keegi sinu aluspesu kontrollima, kui seda ei tehta isegi MM-l. Ausalt öeldes pole keegi kunagi kontrollinud milliseid trussareid keegi trikoo all kannab, kanna mida tahad. Sellist reeglit ei ole, et sa ei tohi oma kintse ära teipida, et trikoo üles ei tuleks, kuigi seda tehakse ja kellegile ette ka ei ole jäänud, ainult sellise mööndusena, et see teibiriba ei tohi trikoo alt välja paista. Kui EMV hakatakse nõudma selliseid asju, küsige näha reeglistikku ja nõudke samuti kõike reeglitpärast tegevus, nt videoülevaadet, kohtunike taset, tehnilist komisjoni, kes vaatab katsed üle kui on apellatsioon jne. EDU. Arvo Kaljapulk

in reply to: ravimiamet on eestis vist ise haige ? #253252
    arvo180
    Member

Kas monopol hakkab lagunema??

in reply to: UUS PROJEKT -KAIDO LEESMANN SURUB 300KG! #252671
    arvo180
    Member

Ühel mehel ei andnud jälle rahu, et tema absoluutne rekord üle suruti. Tundub, et praegu on selline aeg, kus “eruväelased” tulevad tegevsporti jälle tagasi, ei tea kas ei anna rahu kui noored teevad rekordeid? Aga mina olen realist ja olen enam kui kindel, et see projekt jääb realiseerimatta.

in reply to: Scott Mendelsoni katse lamades surumises 490kg! #252669
    arvo180
    Member

Võib – olla ta loebki oma rekordeid negatiivsetes seeriates (ehk siis ainult kangi alla laskmises)….
    in reply to: EV põhiseadus #242659
    arvo180
    Member

Ei Ei. Käisime ndl ahetusel Soomes võistlustel, kus osalesid Eestlased, kes ei ole IPF liikmed ja nüüd keelatakse neil osaleda Tartumaa meistrivõistlustel, kuna tegemist on ipf reeglitega võistlustega. See on sulaselge diskrimineerimine ja eneseteostuse piiramine, saan aru kui tegemist on IPF sportlasega aga ülejäänuid ei saa nad käskida ja keelata. Lõhnab esimese kohtuprotsessi järele.

in reply to: EV põhiseadus #242546
    arvo180
    Member

Tegu ei ole ainult Bonsuna.com saidiga, vaid kõiges muus!!!!

in reply to: Steroidisõbrad avasid oma portaali #240547
    arvo180
    Member

Mul on selline tunne ,et osad siin foorumis kommenteerijad peaksid oma suu ikka korralikult kinni hoidma. Mõni selline mees kelle tulemused on allapoole igasugust arvestust ei tohiks üldse suud pruukida. Selline tunne on, et kui keegi teeb mingisuguse tulemuse, siis ta hakkab siin foorumis aina rohkem targutama. See, et ma olen tulnud mitu korda MM võistlustel medalile ei anna mulle õigust ja voli ajada suust välja sellist ila millest ei saa ka kõige targem inimene aru, võibolla siis kui liiter konjakit ära on joodud.

Ma muidu ei viitsi siin suurt kommenteerida kuid iga päev lugedes ühe mehe aina haigemaid kommentaare teemade üle millest ta ei tea midagi, paneb mind aina rohkem imestama see, kui väikese silmaringiga võivad olla inimesed ja kui lolli juttu annab ikka suust välja ajada. See jutt, et ülikool ei anna haritust peab ikka täiega paika.

Minu soovitus, SAAGE MEHEKS JA TEHKE TRENNI. JA KUI MIDAGI SIIN EI MEELDI SIIS LIIGUTAGE OMA KALAMEHESAABASTES VARBAID JA OLGE VAKKA. JA VEEL PÜÜDKE VÄHEM KALA, SIIS ÄKKI HAKKAB SPORDIFOORUM KA SPODIFOORUMI VÄLIMUST SAAVUTAMA. Rahulikke pühi kõigile.

in reply to: III. Strongman võistlus #191140
    arvo180
    Member

Lubatud on 1x põlvesidemed.

in reply to: III. Strongman võistlus #179305
    arvo180
    Member

Osaleda on lubanud nii Rauno Heinla kui ka Meelis Pungits, neil on omavahel igal aastal kõva võistlus olnud. Lisaks neile on kohal Tanel Mustasaar, kes on kindlasti üllatusvõimeline ja annab kõva konkurentsi mõlemale.Nemad osalevad +100kg, teistes kaaludes on võiduvõimalused kõigil kes kohale tulevad.

in reply to: III. Strongman võistlus #179794
    arvo180
    Member

Vaikselt juba registreeritakse. Tundub, et tuleb tugev võistlus.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 90 total)