arved
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
arved
MemberNatuke lugemist – http://www.fitness.ee/?act=search〈=1
arved
MemberTere! Sooviksin tellida fitnessist toidukava ( kui see üldse veel võimalik on,ei leia hetkel üles sellist asja) Aga kuna on masuaeg siis lootsin,et ehk saaks kellegiga kahepeale tellida selle? Teil peaks siis sarnased eesmärgid ja sarnane keha olema.pikkus:183
kaal:62
eesmärk: massi suurendada,lihaseid suurendada.
Veel parem oleks,kui keegi suudaks mulle tasuta detailse toidukava teha. Trenni teen ma üsna korralikult, kuid toitumine on paigast ära.
Esilehel all on webtreenerid , seal ka toitumiskavad .
arved
MemberSelleks .et juurde tuleks tuleb ikka SÜÜA
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>arved
MemberViitsiks keegi mingi kergema söögikava teha?(Mitte eriti ranget ega värki + kella 8-4 on enamasti raske midagi osta v.a bufist saia/õuna/porgandeid.Viitsiks keegi vähe siit teemadest seda juttu lugeda jääks rumal postitus ära !
arved
MemberKui su eesmärk on rasvapõletus siis need 1×35 min ei anna sulle küll mitte midagi peale soenduse . Rasvapõletus ikka hakkab alles sellest ja need 2×35 min. ja kodune treening tee vastupidi -enne treening ja siis rasvapõletus .
arved
MemberMa võtan enne hommikust jooksu 5g BCAA’d, peaks lihaseid kaitsma.Teine võimalus veel valgusheiki veega, või enne jooksu süüa näiteks munavalgeid, või puhast valku, siis ei lähe kohe lihase kallale.
Samas võiks enne jooksu juua ka musta kohvi ( kofeiini tabletid ), et rasvapõletust suurendada..
Ma ka nagu samamoodi aru saand aga eeltoodud artikkel nagu veits midagi muud.
arved
MemberJube kahtlane tundub see rasvapõletus peale seda kui oled end toiduga laadinud . Eks neid uuringuid ole erinevaid ,rohkem olen kuulnud soovitust enne hommikusööki teha aeroobne . Samas väidab see artikkel, et tühja kõhuga läheb kohe lihase kallale – aga päevotsa ilma söögita ei tee nagu midagi (veepäev) .
Siis veel rasvapõletajale nädalalõpu hõrgutis ? Siis veel rasvapõletajale soovitus saaalis suuremad raskused ja väiksem korduste arv ? no ma ei tea ? Seal nagu rasvapõletus ja lihasekasvatus soovitused koos.
arved
MemberSee naiste saunajutt mis hommikust jooksu puudutab on õige – hommikul on keha tänu öisele paastumisele rasvapõletusreziimil .Aga seda võiks teha 30 -60 min . HIIT jah ka hea . Mis puutub pulssi siis kõrgemal sagedusel põletad lihtsalt kiiremini – selles ju ka HIIT mõte.
arved
MemberJube ohtlik sellise vennaga koos trenni sattuda -kolmapäeval ja laupäeval lendab ta hantlitega ringi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>arved
MemberEnda rahustamiseks , et oled õigel teel kaalu ennast tihedamalt .
aprill 18, 2010 at 8:54 e.l. in reply to: Paluks asjatundlike kommentaare minu tänasele menüüle :) #265539arved
MemberIlmselt ajab paljusid vastajaid närvi see igapäevane küsimus : olen nii pikk ja nii vana ja kaalun nii ja trenni teen ka midagi .toitun suvaliselt ja MIS TE ARVATE ? Kui teema algataja tutvuks eelnevate samasuguste teemadega siis jääks ära palju lolle küsimusi . Asjalikele küsimustele saab ka asjalikke vastuseid . Ka selle teema algatajale soovitaks natuke rohkem siin lehel ringi vaadata – rasvapõletusest siin juttu küllaga. Jõudu lugemisel.
arved
MemberKindlasti pöördu asjatundjate poole.Mul poeg vigastas krossiga end (ühe jala meniskid ja kõõlus) ja opp oli ikkagi vältimatu .
Taasstumisest niipalju, et kõik sõltub järelravist ja treenimisest -ta eriti ei näinud sellega vaeva ja nüüd isegi kolm aastat hiljem annab tunda ja suht tihti sportides kasutab ortopeedilist tuge . Nii et see ei ole üldse nali
arved
MemberKui uuesti trenni lähen siis tarbin jälle BCAA-d eks siis järgmine päev ole näha kas sama jama kimbutab veel.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võtsin ka BCAA-d esimest korda ja peale treeningjärgse valgujoogi hakkas rinnust natuke allpool selline õrn valu mis taandus alles järgmise päeva lõunaks(Söögist see kindlasti ei olnud).Valgu tarbimine oli ka muidugi suht suur ,äkki sellest ?
arved
MemberTeles jookseb kaalulangetajatest saade.Nädalaga see võimalik .Siit sa küll nii kiiresti abi ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>arved
MemberVist see nuppude näppimise jutt kehtib kõikide kohta .Osadel ei olevat võimalik vööl patareid vahetada .Vees kasutamisel tuleks eelistada analoog signaaliga mitte digisignaaliga pulsokat(digisignaal sumbuvat vees).Kasutan ise Suunto pulsokat T-1. .Kindlasti peaks olema ka valgustus , mida kõigil ei ole .
-
AutorPostitused