Artur088
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Artur088
Memberkaalun 83 kg.ilma nõksuta 40, suure nõksuga aga 90
lõuatõmbeid teen +25 kg seerjas 6 kord
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vb oled tõesti nii kõva mees aga ma ei usu seda !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Artur088
MemberTubli edu talle !
Artur088
MemberT-Nationi foorumis oli sihuke tore video. See on lihtsalt hullumeelne.Omg! vot see on tõesti hullumeelne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> võimas ikka !Artur088
MemberVäga hea tulemus edu talle edaspidi!
Artur088
MemberMiks ta palju on?Ei hakka õiendama aga kirjutasin seda mida lugesin ja oli tõesti kirjas , et 30 min on täesti piisav !
Ja ma arvan , et paljud kes alustavad ei jaksaks kohe nt 1h joosta !
Artur088
MemberKuskilt lugesin ei mäleta kust aga oli kirjas , et 30 min on täiesti piisav 1 tund on küll palju !
Artur088
MemberMis mulle Mariusz’e juures kõige rohkem meeldib, on see, et ta teeb ülimalt mitmekülgset trenni – käib jooksmas, ujumas, teeb hüppenööri, jõusaali, treenib rammumehe alasid jne. Ja väga kiiduväärt on ka see, et ta vaatamata oma meeletule jõule, suudab alati hea välja näha – st hoiab rasvaprotsenti päris madalal. Selliseid mehi maailmas eriti ei ole.Jep see mulle ka meeldib , et tam omab suurt jõudu ja ilusat keha !!!
Artur088
Memberõî÷þ ïàðó ôîòîê êèíóòü òîëüêî âîò íåçíàþ êàê ïîäñêàæèòå ïëèç !

Artur088
Memberõî÷þ ïàðó ôîòîê êèíóòü òîëüêî âîò íåçíàþ êàê ïîäñêàæèòå ïëèç !

Artur088
MemberЛично не знаком, но восхищаюсь этим человеком:

Mariusz Pudzianowski
Да он просто монстр мой любимый стронгмен
Artur088
Memberno kirjutage siis vigastusi mis kellega on juhtunud !
Artur088
MemberKas keegi saaks ka mingit linki anda kus on surumissärkide pildid ja hinnad või lihtsalt siia kirjutada palju nad maksavad ma kuulsin , et päris normaalselt
Artur088
MemberKõva rammumees üks minu lemmikutest

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Artur088
MemberÑ Êðèññòè ìû ïîçí. â ëàãåðå â Ýñòîíèè. Îíà ïðîñòî ÷óäî.Êðàñîòêà, áóäóùàÿ çâåçäà áîäèôèòíåñà.
Обажаю эту фотку !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Artur088
Membersurumine 120 kg
j6ut6mme 160 kg
kükk 150 kg
Vanus 17 kaal 88 kg
AutorPostitused