Arthas
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
detsember 12, 2009 at 10:31 e.l. in reply to: Vaadake kus asetsete Eesti jõutõstmise edetabelis #241721
Arthas
Memberkalasaba on siis nö diagonaalis sidumine?Jah, ja nagu Alessandro mainis, peab tõelise sideme panuse tunnetuseks siduma sulle neid keegi teine, soovitavalt oskaja ja kõva käega.
detsember 11, 2009 at 8:17 p.l. in reply to: Vaadake kus asetsete Eesti jõutõstmise edetabelis #241599Arthas
MemberKuidas oleks kõige õigem küki maksimum katseks sidemeid peale siduda?Jällegi pean vastama, et harjumise asi, minu puhul töötab nn kalasaba, mul kahjuks ulatub sidemest ainult üheks ringiks alt üles, peenema jalaga meestel saab korra veel ülevalt ringiga alla tulla.
detsember 11, 2009 at 7:13 p.l. in reply to: Vaadake kus asetsete Eesti jõutõstmise edetabelis #241581Arthas
Member515
Arthas
MemberUurisin natuke, ja tundub, et peale selle, et seal on EMV veteranidele(nii, et mu eelnev jutt kahtlustest ei pea paika) lisaks siis lahtised võistlused ka teistele vanuseklassidele.
Arthas
MemberSeda peaks jah kaidolt küsima, milliste reeglite järgi seal võistlusi peetakse. Vastasel juhul võib tekkida nadi olukord, kui võistlete võistlusel , mida ei aksepteerita ning varasemalt on olnud juhtumeid, kus valedel võistlustel võistelnud mehed on meie liigas võistluskeelu saanud. Hiljem on nad protestiks meie liigast lahkunud ja valinud “teise tee” ja ega selle näol pole me ka suur midagi kaotanud.
Nii omavahel öeldes, poisid, arvan, et Kaido ei ole sellest, et te tollest võistlusest osa võtaksite, just erilises vaimustuses.
Herr Lauritsaga on olnud erinevaid lahkarvamusi teatud teemadel.
oktoober 8, 2009 at 7:35 p.l. in reply to: Euroopa meistrivõistluste tulemused lamades surumises #225593Arthas
MemberKuskuures kuni 100kg tundub see aasta olevat eriti kehva tasemega, kuni 90kg esikolmik tegi kõik kuni sajakiloste võitjale ära.
Arthas
MemberEi, ma olin -100kg seekord (91.2kg). 2 päeva enne võistlust kaalusin 89.7, kuid tegin reedel korraliku laadimise ja kaal tõusis. EMV-ks üritan tagasi alla 90 saada ja Paakspuu rekordit püüdma minna. Ja rekordiparandused ei lähe kindlasti arvesse – isegi üliõpilaste EMV tulemused ei läinud. Meie “külavõistlusel” ei lähe ammugi mitte.Paakspuu rekordi lööd kindlasti üle, sul hea tehnika, väga lühike surumisamplituud, ainus viga, sarnaselt ka tolle võistluse ühele kohtunikule-Raigole, üpris raske on määrata , millal just 51% tagumikust on pingil ja millal vastupidi, aga usun, et kui korralikult kükki teed, muutub see osa piisavalt suureks, et seda kahevahel olekut enam ei esine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arthas
MemberEi, ma olin -100kg seekord (91.2kg). 2 päeva enne võistlust kaalusin 89.7, kuid tegin reedel korraliku laadimise ja kaal tõusis. EMV-ks üritan tagasi alla 90 saada ja Paakspuu rekordit püüdma minna. Ja rekordiparandused ei lähe kindlasti arvesse – isegi üliõpilaste EMV tulemused ei läinud. Meie “külavõistlusel” ei lähe ammugi mitte.Iseenesest peale dopinguproovi puudumise oli kõik olemas (IPF reeglite järgimine katsete vastuvõtmisel, varustus, grupid, katsete arv, ajavahed, norm. kaal, peaaegu litsentsiga kohtunikud jne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>), aga dopinguproovide puudumine peaks siinkohal tõesti olema vist otsustava tähtsusega, kes viitsib, võib muidugi IPF-i leheküljel surfata.Arthas
MemberPäris suur vahe sul ikka.Aga kummide kohta: kauplesin veel 100 krooni alla, nii et lõpphinnaks jääb 600 krooni 4 kummi eest. Iga trenn neid kindlasti kasutama ei hakka, aga näiteks üle nädala võiks ju täitsa proovida. Mul on endal kummid olemas, aga neid ma iga trenn ei kasuta – väga hea efekti annavad need kergel rinnapäeval, kui plahvatuslikku surumist teen.
Lisaks, kellel on probleeme kangi rinnale saamisega (näiteks Erkol), see võiks teha “reverse bands” e. kummid kinnitada kükipuuri ülemise pulga otsa, see õpetab kangi enda poole tõmbama, kui särgiga surud. Ka vigastuste ravil kasutatakse kumme väga palju, kui päris raskustega ei saa teha, siis kergelt kummidega saab teha.
Kuskuures mina seda kükipuuri varianti ainult tegingi, särgiga surumisele andis kõvasti juurde, puhas triitseps+lisaks hea veel see, et käed saavad suurte raskustega harjuda. Miinuseks vast see, et nad fikseerivad mõningal määral kangi, mis pärissurumisel võib natuke mõju avaldada, kuna osa jõudu rakendub tasakaaluhoidmisele.
Arthas
MemberOma peast vaatan siin, et Siim on kõvasti juunioride raskekaalu rekordeid parandanud. Ma ei mäleta, kas Revali võistlus läheb ametlikult kirja, hoolimata dopinguproovide puudumisest või ei lähe ?
Igal juhul kui läks, siis Siimult 9 rekordiparandust juunioride vanuseklassis +125kg (Kükk-1, LS-3, JT-2, KS-3), ja Aleksander, kui sa olid -90kg, siis peaks sinu tulemus ka parem olema kui Paakspuu 180kg kolmevõistluse käigus?
Arthas
MemberKaido, lase poisil protokoll üles panna, kutid saavad siis arvutada ja kõrvutada tulemusi, vanad mehed (mina) näevad siis ka, palju veel edumaad järel on:)
Arthas
MemberKummidega , posisd, on muidugi kaasas üks nüanss. Nimelt olen ise paar-kolm aastat tagasi teinud läbi aastase treening tsükli, nii et ilma kummideta üle 100kg ei läinudki. Tulemuseks oli see, et kui särgiga surumine (milleks kummidega surumine mõeldud, imiteerib särki, et ei peaks kogu aeg viimast nö kulutama) paranes aastaga ca 15kg, siis ilma särgita surumise maksimum langes. Miks nii? Aga selle pärast, et kummidega surumine ei aita edasi alumist osa, vaid jäljendab särki, mis samuti töötab põhiliselt just alumises faasis. Ma ei taha öelda, et mitte kummidega trenni teha, kindlasti mitte, kuna eesmärk ju varustusega suruda, siis peab ja tulebki võimalikult palju just nö “särgi trenni ” teha, aga ärge jätke tavalist surumist päris kavast välja, paar kaks-kolm seeriat tehke vähemalt kord nädalas korraliku raskusega seda kummidega surumise alla. Kunagi ei tea, millal keegi soovib mõnest varustuseta võistlusest osa võtta, ja siis võib olla pettumine suur, st et särgi ja särgita surumise vahe võib olla metsik, kuna särgita surudes pausi tegemine rinnal võtab tihti igasuguse võimaluse tegelikult triitepile jõuetekohane raskus üles suruda. Näiteks: enda näite puhul võin öelda, 2006 surusin särgita, pausiga 160kg (pausita 180kg) ja särgiga 215kg, praegu Mais Eesti meistrivõistlusete aegu oli see suhe arvan kuskil 180-185 kg pausiga (200kg pausita) ja särgiga võistlustel 220 kg, trennis vist isegi korra 230kg. Põhimõtteliselt on siin kaks võimalust, kui kindlasti särgita surumise maksimum ei ole oluline, puudub vajadus seda kuskil demonstreerida, siis võib ju ka täielikult kummidega surumisele pühenduda, teine variant, mida praegu ise pigem viljelen, on ilma kummita aeg-ajalt maksimumi surumine, tekitab teinekord lihtsalt sellise hea brutaalse jõu tunde:)
Alessandro, pikk jutt s…t jutt, tõin lihtsalt oma kogemusest väikese elulise näite, kindlasti võib Kaido siia midagi oma pagasist lisada. Minu teada Kaido vist väga kumme ei ole kasutanud, aga tema puhul kompenseeris selle tihe särgiga trenn.
Ahjaa, tulemustest 03.10, parima Wilks`i sai kokku vist Siim 405 wilks`i (panin kaaluks 155kg, 735kg kogusumma)
Jõudu
Arthas
MemberMillal see noorte ja juunioride EMV on – 17. oktoober või 24. oktoober? Ma siiamaani arvasin, et 17., aga Sagor kirjutab, et 24.Kalendrist loen välja et 24.10
Arthas
MemberSelgus, poisid, et teie põlvi siiski ei seo, vaid mind soovitakse hoopis kohtunikuks, nii et, kükid sügavaks, surumine konkreetseks ja tõmme ühtlaseks!
Arthas
MemberMa vist: 170, 175, 170.Väga solidaarne erinevate alade suhtes, loodame , et kükk ja jõutõmme lõpptulemuses surumisele ikka ära teevad:))
AutorPostitused