Arthas
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Arthas
MemberOskad sa öelda, et kust seda järkude tabelit vms asja saab vaadata?Vanasti oli Silbaum.net lehel olemas, aga ühesõnaga 500-st algab eliit, 460-499 on meistri klass, 410-459 on esimene klass, 360-409 on teine klass, 320-359 peaks olema kolmas klass, 275-319 neljas, ja alla 275 puudub klass. Oma tulemuse wilksides saad välja arvutada, kui lähed fitness.ee pealehel tööriistade rubriiki ja valid wilks`i arvuti, siestad oma tulemuse kilogrammides ja kaalu, ning valid ka soo ja ongi olemas!
Arthas
MemberÜritaks Siimu varustuseta tulemused kükis ja tõmbes varustusega üle teha! Esimesed varustusega trennid peaksid parema ülevaate andma, kuna ei ole see hooaeg veel spetsiaalselt varustuse jaoks vastavat trenni teinud, kena oleks kui meitriklassi kätte saaks ehk siis 460 wilksi, ehk siis kuna plaanin võistelda lihtsurelikega kaalus kuni 125kg
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , siis tuleb sellise wilksi kogumiseks tegema 807.5kgArthas
MemberPalun tulemusi
+90kg-s ehk “raskete meeste kategoorias” võideti 28 kordusega, Alessandro surus ja raskuseks oli 92,5kg
Arthas
MemberAga vahepeale võib ju midagi “inimlikumat” vaadata, näiteks seda, kuidas meie olümpiavõitja Kanter 250kg-ga kükke teeb.
Arthas
MemberJa see 325kg särgita on surutud vähemalt paar aastat tagasi, kaks kui ma ei eksi. Siis üritasid minu mäletamist mööda mõned USA x-liigade mehed suruda 1000-t naela, ehk siis 456kg, nii et võib eeldada, et praegu on ta raw rekord isegi mõnevõrra parem.
Arthas
MemberVõin muidugi eksida jaa, aga lugesin hiljuti üht artikklit ja sealt jäi meelde nii.Üldiselt see vastabki tõele, idanaabritele vihjates pidasin silmas rohkem noorte kiiret kunstlikku üleslöömist, paar aastat tipus hoidmist ja siis vahetus, kuna materjali on palju ning nagu viimaste aastate taustal näha on, siis ka vahelejäänuid nende seas päris palju, said julausa vahepeale paariks aastaks kogu riigi võiskonnad ametliku hoiatuse-võistluskeelu, nüüd nad muidugi rohkem eksid ei tohi, muidu võivad ka eluaegse saada, mis muidugi oleks päris harukordne, et kogu riik diskfalifitseeritaks.
Arthas
MemberKesmiselt jõutõstjad teevadki oma parimad tulemused 40 aasta vanuselt, sinna ümber. Niiet, mees oma parimas aastates
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oleneb kellega võrrelda, näiteks enamus Venemaa ja Ukraina tõstjatest teevad oma parimad tulemused (ametlikud) kahekümnendates ja üldiselt mõne aasta möödudes on nad välja vahetatud uue partii poolt.
Arthas
MemberKakoi kadedus? Nagu rennosport seletas, nii mõtlesin minagi. 100% puhast lihast sellise vanuse juures plus nii vähese ajaga pole võimalik lihtsalt ilma dopinguta võimalik saavutada. Aga ma ei mõtlend sellega seda, et Kaido hakkab nüüd dopingut kasutama, muidugi on 3 kuuga võimalik kehakaalu tõsta 7kg, selles polegi mingit kahltust.Ainult, et vanus ei mängi selle mehe puhul küll mingit rolli! Mees on paremas vormis kui enamus kahekümneaastasi nii jõualades ja usun, et ka paljudes kestvusalades.
Arthas
MemberTegelikult jäi veel mainimata, et oluline oleks teada ka kaua sa treeninud oled? Teades ainult sinu pikkust, kaalu ja vanust, teeks mina sellise kokkuvõtte: kehakaalu arvestades korralik tulemus, samas ega sa selle kaalu juures teab mis pikk ka ole, nii et mingil määral peaks lihast ka olema, lisaks peaks suht lühikesele kasvule ka surumisteekond suhteliselt väike olema, mis jälle omakorda lihtsustab mõnevõrra surumist. Ja kui sa mainid, kaua sa treeninud oled, siis läheb su küsimusele vastamine veel lihtsamaks.
PS! Renkul on õigus – mehi motiveerib ikka kiitus, mitte muu!
Arthas
MemberTeistele teadmiseks et olen Tulevase Kulturisti sõber ja treeningkaaslane.Su probleem on suuresti selles, et sa teed vähe jalga. Ja just nelipea lihast. Kui sa selle arenema saad, hakkab ka jõutõmme arenema kiiresti.
Pigem hakkab siis eriti hästi arenema kükk, tõmbe jaoks lisaks jalale on rohkem ka selga treenida vaja.
Arthas
MemberMa teen tavaliselt lühemaid distantse, suure aktiivsusegaLükkan raskuse 10 peale, ja ntks 10×500
2 mindised puhkepausid, tempo kuskil 1:45 per 500.
Ega see ka suurt lihasmassi kasvata, pigem mõjub kui anaeroobne treening, 2 min puhkepause arvestades peaks pulss ühtlaselt päris kõrgel olema, oleneb muidugi, kas 1:45-ga lõigud on maksimumi lähedased või mitte. Ise kasutan sama meetodit, et arendada vastupidavust ka vähe kõrgemal pulsil ja kauem aega, kui tavaliselt üks surumise või küki katse aega võtaks. Aga ütleme, et minu puhul jääb nõrgimaks pooleks tahtejõud, ehk siis ma ei suuda sundida ennast kõigil etappidel pingutama, hea tõestus selle kohta on see, et kui keskmiselt tõmban 1:39-1:41 aegu, siis viimased 500m väsinuna suudan alati tõmmata vahemikku 1:32-1:34.
Ah jaa, teen neid lõike tavaliselt jõutrenni lõpus, päris hästi lõdvestab ja saunas ei pea ka liiga kaua higi lahtitulekut ootama
Arthas
MemberPaljud väidavad seda,et mul potensiaali on oma vanuse ja kaalu kohapealt,et võin veel kunagi väga suuresti läbi lüüa.Treenimis himu on viimasel ajal vägev,ainult ,et satun 2 korda nädalas trenni.Siitsamast Fitnessi lehelt võetud treeningkava järgi treenin praegu(jõutsükkel).Loodetavasti peale seda, kui 4-5 korda nädalas trenni sattuma hakkad,ei kao isu ära
Arthas
MemberTäitsa korralikud tulemused vanuse ja kaalu kohta!
Arthas
MemberOkei,katsun end peatselt ära regada ja Kaido Leesmanniga jutule saada.Siis saaks tulla asja üle vaatama,kuidas ajasd käivad ja särki värki.Pole ennem kuskil klubis vms olnud,olen treeninud ainult enda jaoks üsna pikalt..Oled selle pikaaegse enesele treenimisega ka mingeid numbreid tõsta proovinud? Palju vanust?
Leesmanniga saad jutule kõige kiiremini siinsamas foorumis, alarubriigi all “Küsi Kaido “rusikas” Leesmann`ilt” Seda peaks ta regulaarselt lugema/vastama.
Arthas
MemberSeega saan treenida ikka tulbi spordiklubis edasi,va enne võistlusi kus ühis treeningud Reval spordis toimuvad?Kust saaksin end ära regada,kas pean Kaido Leesmannile kirja saatma vms ?
Soovitavalt küll jah. Ja saad seal edasi treenida, kus soovid, keegi ei sunni spordisaali vahetama, lihtsalt kui soovid hakata tõsisemalt alaga tegelema javarustust hankima/proovima, siis peaks ikka paar selle akla spetsialisti alguses käe külge panema.
AutorPostitused