Arthas
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
märts 3, 2010 at 2:47 p.l. in reply to: XXXI EMV 2010 jõutõstmises – reportaaz, tulemused, fotod #259576
Arthas
MemberHuvitav, Silbaumi lehelt paistab et mitmed mehed on tulemuse kirja saanud väiksema wilksiga, näiteks eelmise aasta avatud klassi absoluut: http://silbaum.net/voistlused/2009/Eesti_m…tmises_2009.pdfKui sa uuesti selle tabeli ülevaatad, siis näed, et väikseim tulemus wilksi punktides, mis kirja läks oli 328 wilksi, punased wilksid seal all on tulemused, mis oleksid tulnud, kui ei oleks mingil alal kolmest nulli saadud!
märts 3, 2010 at 2:45 p.l. in reply to: XXXI EMV 2010 jõutõstmises – reportaaz, tulemused, fotod #259575Arthas
Memberminu teadada oli kunagi see et kui meeste klassis võistleda soovisid pidi algraskustega tegema 360 wilksi….See oli 315 wilksi, mille pidid algraskused kokku andma, ja ainult meeste arvestuses on piir määratud!
Arthas
MemberVaatasin 200kg kükki veel, Janno, ja võin sind rõõmustada, et see oli loetav!
Arthas
MemberParaku Janno jah, esimest hästi näha ei ole, kuna puusa kurga varjab all olles abistaja käsi ära, aga tundus , et 200kg võis olla loetav, 215kg täpselt paralleel, 3-4cm puudu, tee või tina, aga sul tundub minuga sarnane probleem olevat, et kui hakkad sügavust liiga otsima, kaob õige asend ja tehnika ära, samuti tundub, et side ei tööta nii hästi kui võiks, aga ära heida meelt, ca 2 korda saad veel proovida enne võistlusi, katsu lihtsalt hooga sirgjoones sisse minna, piiri sügavusele panevad all sidemed ise, ära mõtle sügavuse otsimisele, sest siis juhtub, nagu juba ütlesin, tehnika laguneb. Jõudu, varsti näeme, katsun järgmine nädala teid revalisse hirmutama tulla
Arthas
MemberÄra enam nii tee
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samad sõnad, kui seljast ilma ei taha jääda!
Arthas
MemberÜlejäänud meestega ma peaks enam-vähem konkurentsivõimeline olema jah. Ma muidugi ei tea, palju neil juurde on tulnud jne, aga usun, et mingit konkurentsi ma ikka pakun ilmselt. Selles mõttes oleks -90kg rohkem võimalusi medalile pretendeerida. -100kg on täiesti lootusetu.M.O.T.T.
Arthas
MemberEi, seal on veel Lenbaum, Mumm, Raigo ja Samakamees. Nii et konkurentsi jagub nii -90 kui ka -100kg.Usun, et Raigo võib ikkagi seekord veel kuni 82,5-s teha, et rekordeid veel parandada! Ja peale tema on ju ülejäänud mehed võisteldavad!
Arthas
MemberJah, tuleval nädalal plaanis sügavamad kükid teha, aga samas see trikoo kuidagi jäigem. Alla minna hoopis teine asi sellegaIndividuaalne värk, kellele sobib rohkem, kellele vähem, samuti nagu mõnele annab rohkem kilosid juurde kui teisele. Väga raske on leida see enda sobivaim variant neist üles!
Arthas
MemberHmm, väga huvitav, et peaaegu kõigil tiimiliikmetel on probleem mõne ekstra kiloga. Ma siis enne märtsi võistlusi ei too enam midagi magusat trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul õnneks mitte, peale nädalatagust võistlust õnnestus päevaks mingi kõhutõbi saada, nii et 3kg kadus 12 tunniga, praegu piirini 2 kg varu, too aga julgelt, peangi varsti teid külastama, et varustusega trenne tegema hakata!
Arthas
MemberTulemusi pole mõtet prognoosida, varustus on tarvis selga saada ja siis vaatame edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .No meil see selga saamine mõnevõrra lihtsam kui sul, Siim
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii et me võime prognoosida küll, muide, kuidas külmikuga onn, kas vanu pani ööseks taba ette või pean kõrgemalseisvatel isikutel paluda vormistada luba selle teisaldamiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arthas
MemberOk, mul hakkab vaikselt eesmärk 650kg-le lähenema, aga kui alla selle tuleb, siis ei ole ka midagi hullu. Praegu mõtlen, kas maksab alla võtta ja võistelda -90kg või võistelda -100kg. Hommikune kaal 92.3kg. -100kg kategoorias medalilootust ei ole.Praegult alustades ei ole mingi probleem see 2,5kg sul kaotada, ilma et see absoluutselt tulemustes tunda annaks, vaevalt 100grammi päevas, proovi kindlasti, vähemalt ülesandmine tee kuni 90-s!
Arthas
MemberÜtleme nii, et ei olnud väga head sügavused, aga, uus trikoo ja pole varem proovinud sellega, alustasime varustusega kükki nädal hiljem. Minu viga on see, et ma kardan kiiresti alla minna, varem olen alati tasakaalu ära kaotanud sellepärast, kuid eks nüüd peab harjutama ning korralikku sügavat kükki tegema. ilma trikoota sügava küki tegemine pole mingi probleem
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arusaadav, aga võistlustel teed kumba kükki, ikka varustusega, seetõttu väga oluline saada trennis vähemalt paar õnnestunud katset kirja, muidu võid vaimselt läbipõleda!
Arthas
MemberTänased videod on mul fotokas olemas, aga mu arvuti otsustas omale ussid sisse saada ja siis vist kõvaketas ka kuumenes/kärssas ära. Nii et homme lähen temaga arsti visiidile
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga ma üritan Janno ja Siimu surumisvideod nii ruttu kui võimalik asjaosalistele saata!Järelikult tuleb teatud lehekülgi vähem külastada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arthas
MemberOlles natuke kriitiline oma meeste vastu, et nad 20ndal ikka tulemused kirja saaksid, siis Janno, 205 oli parem kui 200kg, aga kardan, et Marko Terasmaa veenmiseks sellest sügavusest ei piisa, kuni 5cm nii silmajärgi peaksid suutma allapoole kangutada.
Rene, õlad tahaasendis fikseerimata, jäid liiga ette, võimalik, et loetakse, kuid täpselt sama suur on tõenäosus ei ei loeta, kuna puudub kindel fikseeritus.
Arthas
MemberÜritaks Siimu varustuseta tulemused kükis ja tõmbes varustusega üle teha! Esimesed varustusega trennid peaksid parema ülevaate andma, kuna ei ole see hooaeg veel spetsiaalselt varustuse jaoks vastavat trenni teinud, kena oleks kui meitriklassi kätte saaks ehk siis 460 wilksi, ehk siis kuna plaanin võistelda lihtsurelikega kaalus kuni 125kg
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , siis tuleb sellise wilksi kogumiseks tegema 807.5kgAhjaa, väike eesmärk ka – kuni 125kg teha Eestis absoluutselt 4-s tulemus (viimase 30-ne aasta jooksul, kui kedagi oma kaalukategoorias sarnane asi huvitab , surfake natuke http://www.silbaum.net lehel ja seal ilusti kõik kaalude kaupa olemas), selleks vaja 800kg ületada ja eks natuke tiivustab ka Kaido selles kategoorias paar aastat tagasi tehtud tulemus-792.5kg
AutorPostitused