Art73
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Art73
MemberTaavi, ei kõht küll tühi polnud kunagi.
Art73
MemberEhk HydroIsoga sa tarbisid 225g valku + muud toiduaineid
Ikka tarbisin muidugi ka tavatoitu tollel Hydro katse nädalal. Kanarinna fileed veel lisaks 200grammi ja 5 muna hommikuti, koos pudruga, kohupiim minu puhul ei tööta, eks asi individuaalne.
Art73
MemberIse kasutan ka olenevalt päevast 50 – 80 gr. Muidugi on ka päevi kus see number on 0 (trennipäeval ja kui söön kas putru Hera – ga või puddingut, siis on numbrid seal 80 gr.peal).
Mul ka praegu täpselt sama.
Broscience right there. Jatame need anektootlikud naited nyyd..
Kui makrod jaavad samaks, siis kehakompositsioon selle vordluse puhul ei muutu.
Koostise vahe ikke teps teine. tegin lihtsalt prooviks katse kunagi, kui see HydroIso siiamaile jõudis. Aga jätkuvalt, valgul ja valgul on suur vahe. tee proovi.
Lugesin kuskilt, et see Hera on kõige kahjulikum valgupulber üldse. Pidi seedimisele suht halvasti mõjuma. Ise võtsin ka kunagi 5a tagasi seda Herat ja kahjuks ei sobinud mulle.
Pole tal häda midagi, toimib ju küll.
Art73
MemberMis vahet sel on voi mis tahtsust see omab?
“Sama tahtis” kui toidukordade arvu, aegade jms yle arutamine.
Just have a fun my friend. Toidukorral ja toidukorral on ka ikka suur vahe. Sööd 5 x päevas pakk kohupiima, või jood 5 x päevas 50grammi pulbrit-shakena HydroIso proteiini. Sisuliselt loomastud, mul katse tehtud kunagi, mõõdud kasvasid nädalaga-). Aga jah, rahakoti peale hakkas-).
Art73
MemberKahtlaselt suured lihased ja reljeef naturalisti kohta.
No Annika on ka 10 aastat suurte raskustega trenni teinud, imelik ka kui tal ,,taandareng,, või väike reljeef oleks, eks ole ju. Mäletan teda juba iidamast Telliskivi tn aegadest, siis ta kangutas juba saalis päris mehiselt. Igati tubli.
Art73
MemberUsun ,et teema on ennast ammendanud. Mina selle alustasin aimamata, et sellest mingi tolm üles keerutatakse ja mina selle ka lõpetan!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei soovi ,et siin üksteist sõimama hakataks ja see foorum ei ole see koht, kus seda teha ja ei soovi kuidagi langeda sellisele tasemele, et asi solvavaks muutuks. Seega rohkem mitte sellel teemal, palun.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nautige pühi ja minge trenni! Ma ise just mitte kaua aega tagasi sealt just tulin ja enesetunne super!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
Otiga nõus. Sõbrad ärge riielge. Aga, tegelikult oleks ju väga vihane vaadata näiteks ,,Sinu küljes trennis,, sellise mehega nagu Shabunya. Huvitav, kas ta oleks nõus filmimisega siin mail? Oleks hea vaatamine igaljuhul.
Art73
MemberKeemikute foorumis on üks tulevane täht, blogi nimigi Mr. Olympia…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ah seda tegelast tean ma küll jah…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> usun, et ta teeb lihtsalt natuke nalja, ega mõtle tõsiselt oma seda Olympsi teemat
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> pisut koomiline ju oleks seda tal tõena mõelda.Art73
MemberTerve su suguvõsa müüb sterosi? Tore teada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei minu omad ei müü, aga tean nii mõndagi. Aga ok, ärme läbusta Kristjani teemat ja hoiame energia saali jaoks. Peace.
Art73
MemberNeti teel saab ka väga lihtsalt tellida neid. Kes vähegi vaeva viitsib näha, see teab. Eesti meditsiin on süüdi selles? Nagu really? Maga kaineks vast end…
Mitut arsti sa jorss ise tunned? Minul on pea kogu suguvõsa meditsiiniga seotud…
Art73
MemberÄra aja lolli juttu. Mis asi sul arvel on? Tean ise päris mitut inimest, kes müüvad. Uskumatu, aga ükski neist pole arst
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lolli juttu sõber ajad sa ise. Ükski pole arst? Täpselt, diilerid polegi arstid, aga kuskilt on nad ju nende edasimüüjateni jõudnud, eks ole. Huvitav, kus kohast siis? Asi hakkab ikka kaugemalt, tarkur.
Art73
MemberSee ei näita ainult tolle 18 aastase härra rumalust, vaid ka meie üdini korruptiivset meditsiini. On ju selge, et sellised ained on kõik rangelt arvel ja turult neid ei osteta.
Art73
MemberSoovilood? Pole probleemi-). Näiteks üks tõsine treeningvideote sari võiks sul tulevikus alata järgneva loo introga. Parim treening bänd ever. Kuulake COBi ja raskused lähevad surumata lakke-).
Art73
MemberKristjanil on annet saatejuhi ametit pidamaks, lahedad videod sul. Tegelikult, võiksid teha algajatele kohe enda treening sarja. Näiteks, Part1, kuidas treenida biitsa, kuidas õieti sealjuures hantlit või kangi hoida jne. Samas sooritad aeglaselt ja samas kommenteerid. Kindlasti oleks see huvitav vaatamine.
Edu.
Art73
MemberSee kõige esimene sixbacki pilt Imrel on väga vihane seal, ikka väga hea vorm, nagu voolitud-). Ehh, kadedaks teeb-)
Art73
MemberEh ei, no muidugi mitte päris igavaks)). Mulle lihtsalt meeldis see 4-7 positsioonide paugutamine kunagi. Ruhli, Badelli ja Jamesi esituses. Coleman koht oli juba kuidagi kohe alguses selge.
Martinezt polnud enam ollagi kui vanglast tuli)), vend oli miski 30kg kergem. Kutt siis aastaga vormi teinud.
-
AutorPostitused