arrow
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
arrow
MemberKartulid sisaldavad vähe kaloreid. Ja puuviljatükke ei pea panema, lihtsalt maitse pärast võib neid vähesel määral lisada.
arrow
MemberNo kartulid pudruna sellepärast, et need on nii lihtsalt paremad, kui tavalised keedukartulid, vähemalt minu arvates.
Ja nende erinevate helveste all mõtlesin ma erinevaid madalakalorsusega helbeid, mida süüa väherasvase piimaga ja juurde lisada natuke puuviljatükke.
arrow
MemberLokaalne rasvapõletus on võimatu. Saab ainult kogu keha rasvaprotsenti vähendada. Nii, et mine jooksma ja rattaga sõitma, ning tee harjutusi.
http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…mp;bot=bot.lime Siit võid endale võtta harjutusi kõhu ja reite jaoks. Kuid kindlasti tee harjutusi ka ülejäänud kehale, et vältida osade lihaste eelisarendamist, sest see võib kahtlane välja näha.
Ja valgurikkaid sööke tarbi…NB, seal hulgas kindlasti ka liha. VIINER EI OLE LIHA!!! See on hoopis mingi kondimass ja muu saast.
Ja veel toiduaineid, mis on kasulikud ja sisaldavad vähe kaloreid: salatid, viinamarjad, apelsinid, kartulid(pudruna), erinevad helbed, kaunviljad, kohupiim, vesi, popcorn, ja vahel harva väikestes kogustes šokolaadi ei tee ka eriti paha(20g sussišokolaad näiteks).
arrow
MemberKunagi, 4-5 aastat tagasi proovisin niisama, et mitu korda ma jõuan 20 kg kangi rinnalt suruda. Eksperimendi käigus tuli välja, et olin suuteline seda 250 korda suruma:D
arrow
MemberPeki kogumine ei ole ju raske ometi. Isegi ektomorfidel mitte. Tänapäeval on ju igasugust saasta poelettidel, millega ennast nuumata. Ja väga väga edukalt saab massi koguda õlle juues, nii igapäevaselt mingi 4-pack või 2:D
arrow
MemberTreening peaks olema täpselt nii raske, et pärast oleks pesemine äärmiselt vaevaline ettevõtmine.
arrow
MemberSa ju ütlesid, et surud 20, mitte 60?
arrow
MemberKas sa tegid seda absoluutselt iga päev?
Miks selle kahe kuu lõpu poole kordused ei suurenenud?
Kas kasutasid ka mingisuguseid toidulisandeid oma kõhulihaste vormimisel?
arrow
MemberKohupiima on vähevõitu!
arrow
MemberAga kui komplekteerida üks mees eesti tippkulturistidest näiteks?
arrow
MemberEi tea, kas ikka läheb suurte asjade puhul kalliks. Mõnikord on poodides päris soodsa hinnaga Coca-Cola nelipakid müügil ja nendega saab tavaliselt mingi nänni ka kaasa:D
arrow
MemberSiit saad suuremal hulgal erinevaid kulturismialaseid tooteid näha.
arrow
MemberCoca-Cola eemaldab edukalt ka roostet:D Nii, et paned metallist asja, millel on rooste peal, ööseks Coca-Colasse likku ja hommikuks on rooste imekombel kadunud:D
arrow
MemberPostituste arvu järgi loomulikult
arrow
MemberMul on ka küünarnukid ja õlad järgmisel päeval pärast käesurumist valusad olnud, aga õnneks siiani on see valu suht kiiresti mööda läinud.
AutorPostitused