arrow
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
arrow
MemberNo tra kas ma ütlesin et see treenib triitsepsit või??? Ahõpi lugema ma ütlesin et see teeb selga,
teiseks hiljem kirjutasin et rööbaspuudel on super lausa ideaalne triitsepsit treenida!!
Sa vist ei jaga üldse matsu välja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loe uuesti ja hoolikalt seda teemat algusest peale!
arrow
MemberÄkki keegi oskaks soovitada trapetsi ja triitsepsi harjutusi ?
“>Trapetsile erinevad õlakehitused ja kangi tõmbed lõua alla (kas siis kitsa või laia haardega).
Triitsepsile rööbaspuudel surumist või kitsa haardega rinnalt surumist ning scullcrasher ja surumine kahe pingi vahel.
arrow
MemberMul suht kiire elutempo. Ennem käis regulaarselt jõusaalis jne. Kuid nüüd kiired ajad ja hakkan nagu vormist välja minema ja kaalu kerkib kah kõvasti juurde.!Oskab keegi öelda kuidas milliseid harjutusi saaksin ma teha kodustes tingimustes?
Mis mõjuksid minu kõhu ja rinna lihastele!
Suur Tänu.
“>Kätekõverdused näiteks rinnale.
ja kõht vajuta pildil kõhu peale.
arrow
MemberSamas on olemas kohe terve manner,kus jalkat ei mängita
“>Kui püsiv inimasustus puudub, siis on suht keeruline jah mängijaid leida:D Ja jää ja lume peale on platsi ka suht raske ehitada. Eilsest mängustki oli hästi näha, et lume peal mängitav jalgpall meenutab rohkem jäähokit.
arrow
MemberHehee. Antigua ja Barbuda: ei mingit koondist, ei ühtegi väljakut, isegi võsa vahel omaloomingulist väravat. Aga kriketis on kõvad ja üks jõusaal on neil ka täitsa korralik.Sul on vale info!
Nimetatud riik asub hetkel fifa edetabelis 140 kohal. Eestist kõigest 11 kohta tagapool. Vaevalt neil väljakud ja väravad puuduvad, kui nad just kusagil põllul kodukohtumisi ei pea
“>arrow
MemberNõuka-ajal ajal sai töötatud ühes populaarses joogikohas, mida põhiliselt külastasid mehed, väljaviskajana. Ja see kätesurumisvärk algas alati siis, kui mingi kvantum juba sees oli – ju siis isastel lõi välja loomariigile omane soov teisele isasele koht kätte näidata. Alko toob ju inimese loomuse esile. Ja, et asi edasi jamaks ei läheks, lõpetasin need spartakiaadid julmalt alati ära. Aga küünarliigesele ta kõige parem asi ei ole.Isastel on eluaeg eksisteerinud loomariigile omane soov teisele isasele koht kätte näidata, sest nad lihtsalt ei kannata konkurentsi. See jääb aegade lõpuni ilmselt nii.
arrow
MemberEi noh… Vatikan on lihtsalt SUPER näide!!! Kosovo ka! Poogen ju, et riik sai alles iseseisvaks ning on hetkel rohkemgi teha kui jalkakoondist aretada.Rahune maha nüüd
“> Ma lihtsalt tõin näite, millistel RIIKIDEL ei ole jalgpallikoondist!Ja mis vatikanil viga on? Kas see pole sinu arvates riik?
arrow
MemberSinu loogika järgi mängitakse Leedus ainult korvpalli, kuigi päris nii see pole, jalgpall on ikkagi maailma enim harrastatud spordiala, seda mängitakse igas riigis isegi Saalomoni saartel on oma koondis. Eestiski on jalgapall enim harrastatud spordiala ja pole seal midagi nii imelikku , et Kanadas vutti mängitakse, head taset näitavad ka Kanada meeste klubid.Jalgpalli mängitakse küll jah kindlasti igas riigis, selles pole kahtlustki, aga igal riigil koondist küll ei ole.
Mina tean vähemalt kahte riiki, kus ei ole koondist: Vatikan ja Kosovo. Ja kindlasti on neid veelgi.
arrow
MemberOlen nüüdseks pea 10 kuud jõusaalis käinud, aga mis mulle muret valmistab on biitsepsi üliväike areng. 4kuuga on kõik jõunäitajad kõvasti tõusnud v.a biitsepsi oma mis pole peaaegu üldse.Hetkel teen kava 1) rind triits 2) selg biits 3) õlg jalg kõht
Ennem tegin veel 1) rind 2) selg 3) õlg kõht 3) triits biits kõht
Ise mõtlesin et võiks hakata biitsepsit 2x nädalas tegema, ehk siis seljapäeval ja veeel ühel päeval nädalas. Kas see võib aidata? Suht hale vaadata, sest biits tundub võrreldes ülejäänud kehaga proportsioonist väljas. Harjutusi olen üritanud varieerida palju, tavaliselt siiski 3×8. Olen teinud ka superseeriaid.
Ma arvan ka, et viga on harjutustes, või äkki teed sa lihtsalt liiga kerge raskusega ja lihas on sellega harjunud, ega kavatsegi arenema hakata.
arrow
MemberNagu öeldud saavad kõik kava tellijad edaspidi kosulteerida treeneriga mail-i teel. Kui tõesti menüü ei peaks mingil põhjusel sobima siis vastavad küsimused saatke valitud treeneri aadressile. Miks mõlemad said identsed või praktiliselt identsed kavad: Põhjuseid võib olla mitmeid, kummagi lähtepunkt, treenitus. rasva% jne eesmärk. Sõnaga konsulteerige oma treeneriga kui asi ei peaks töötama. Kindel et saate abi.
Paljud kirjeldavad oma hetke toitumist väga pinnapealselt. Näiteks: hommikul võileivad, lõunaks koolitoit, õhtul mida ema kodus teeb. Kui inimene on nii seni toitunud siis pole ka suurt vahet kas oled ekto või meso, mõlema variandi puhul töötab suhteliselt lihtne tasakaalustatud menüü, seda esmalt, edaspidi saab alati teha vajalikke muutusi. HOIDGE OMA TREENERIGA ÜHENDUST!
[/quote
Kui tellida toitumiskava, kas siis selle võimalikud edaspidised muudatused on tasuta, või tuleb nende eest lisa maksta?
arrow
MemberEi olnud hea mäng! Ei Eesti ega Kanada poolt. Samas, ilmastikuolud olid äärmiselt kehvad. Õnneks ei pidanud pealtvaatajad poolajal paljuks väljak lumest puhtaks rookida, muidu oleks olukord veel hullem olnud. Eesti parim: Kink-Isetses palju, kuid jagas täpseid ja ilusaid sööte. Eesti halvim: Rähn-Eksis palju ja andis valesööte, kuid isegi võitles päris usinalt palli pärast, kuigi jah, jäi alatasa kaotajaks ja sai isegi vere välja.
arrow
MemberJalapressi asemel võid jah voodit jalgadega tõsta ja lisaraskustena saad kasutada vendi, õdesid, ema, isa näiteks:D
arrow
Memberlugesin mingit artiklit kus oli kirjutatud, et kaseiin ja vadak aitavad kaasa ka rasvapõletmaisele.Tundub kuidagi kahtlane.
arrow
MemberTolm: Nähes unes tolmu viitab see sellele, et sinu aspektid on jäänud järelvalveta või neid on ignoreeritud
“>Mida iganes:D Tõlge ühest inglisekeelsest unenägude seletajast.
-
AutorPostitused