arrow
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
arrow
MemberSelline küsimus, et kas kreatiintsitraadile võib samuti lisada süsivesikuid (trauben zucker-it), või toimitakse nii ainult monohüdraadi korral?
Olen foorumis tuhninud ka, aga ei ole nagu täpset vastust leidnud asjale.
arrow
MemberThere have been very few properly conducted studies about possible benefits of aloe gel taken internally, since the Aloe extract is toxic and carcinogenic.[4] There have been some studies in animal models which indicate that extracts of Aloe have a significant anti-hyperglycemic effect, and may be useful in treating Type II diabetes. These studies have not been confirmed in humans.Kui nüüd seda juttu wikipediast lugeda(uskuda?), siis ei tohiks sa ültse seda sisse süüa….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja nagu näha pole inimeste peal seda seespidisel kasutamisel eriti testitud, niiet sa oled hetkel katsejänes ja võiksid rääkida, siis kõrvalmõjudest või mis ültse tundsid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, mul tekkis meeletu lihasmass ja riided purunesid, rääkimata veel lugematutest konnasilmadest ja soolatüügastest ja ma tundsin seletamatut õnnetunnet ja meeletult kerget olekut ja nägin ka hallutsinatsioone sellest, kuidas hiiglaslikud aaloetaimed mind taga ajasid ja nahka pista tahtsid ja lõpuks hakkas mu nahk ka roheliseks tõmbuma, nüüd näen välja umbes selline: Mina
arrow
MemberVõtsin ka vahepeal umbes 4-5 päeva mingit aloe vera ekstrakti õhtuti korgitäie. Pidavat tervisele väga kasulik olema. Aga nendest mõnest päevast ma seda rohkem lihtsalt ei suutnud tarbida, sest see maitse oli äärmiselt vastik, kui mitte öelda lausa räige
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>arrow
MemberTekib küsimus, et milleks siis üldse trenni teha?
arrow
MemberPraetud pelmeenid ketsupi ja hapukoorega ning sinna juurde veel hapu- ja värsket kurki ja tomatit viivad keele alla
arrow
MemberKolme kuuga ei saaks isegi Arnold Rüütli vormi
arrow
MemberAlkoga läheb vorm päris palju kehvemaks. Aga kui ainult mõned korrad kuus ainult kanget alkoholi pruukida, siis pole eriti hullu midagi. Kui iga nädalavahetus nii reedel kui laupäeval ennast pilpaks tõmmata, siis ei tule sellest trennist vist aga küll välja midagi.
arrow
MemberAvastasin endal need rebendid osaliselt rinnalihasel, osaliselt kaenlaaugus. Arvan, et need on tekkinud hantlite lennutamise tagajärjel. Isiklikult häirivad natuke, aga üritan millegiga määrida ja niikaua, kuni need suuremaks ei lähe, pole väga hullu.
arrow
Memberarrow
Memberüldiselt mitte-jõusaali vennad ei lükka. Eriti just sellises vanuses kus ollakse poisi ja mehe vahepeal kuskil.Seda küll.
arrow
MemberRinnalt surumine ei olene vanusest. Kehakaalust hoopis ja seejärel juba treenituse astmest. Aga üldiselt peaks igaüks ikka vähemalt iseenda kehakaalu rinnalt üles suruma.
arrow
Memberõlavars hetkel 41cm, pikkus 182, kaal 84 kg
arrow
Memberkaldpingil jalgade tõsted
arrow
MemberMa käisin üle poole aasta hesburgeris ja veel 2 päeva järjest ning kui koju läksin jõudu tegema siis sain selle paari päeva jooksul 10 kg jõudu juurde ja energiat saab küll päris hästi sealt burksi einest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ega jahh tüdrukutel pidi see kõik rämpstoit mis nad sisse söövad otse kanni minema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kas jõudu mõõdetakse nüüd kilogrammides?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>arrow
Membermul siis väike küsimus, et kui hakata iga õhtu mingeid kätekõverdusi tegema ja kõhulihaste harjutusi, et kas see siis aitab ka midagi, et kas kasvatab lihast või jõudu vms?Ma tegin ka kunagi niimoodi. Ega see eriti lihast ei kasvata. Vastupidavust saavutad sellega ja hoiad vormi, aga jah massi pole peale mõne üksiku kg loota.
AutorPostitused