arrow
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
arrow
Member1. Vanus – 21 a
2. Pikkus – 182 cm
3. Kaal – 90 kg
4. Jalg – 68 cm
5. Säär – 42 cm
6. Biitseps – 41,5 cm
7. Kõht – 95 cm
8. Rind – 112 cm
Kõik mõõdud hetkel mõõdetud.
Jõusaalis pole praegu 3 kuud käinud, septembrist uuesti.
arrow
MemberMul tuli meelde, et kunagi näitas telekas mingeid tüüpe kes lasid ennast kulturistidel täiest jõust peksta (s.h. ka jalaga munadesse lüüa nii kõvasti et vend õhku lendas) ja väitsid et haiget ei saanud….Need ei olnud mingid suvalised tüübid, vaid Shaolini mungad. Need on eluaeg harjutanud kung-fu d ja tõesti võivad kasvõi niimoodi munadesse saada, et valus ei ole. Ja miks arvad, et need kulturistid olid, kes lõid? Need olid lihtsalt parajad lihamäed, ega iga jurakas tüüp ei pruugi kohe kulturist olla.
arrow
Memberkehv kaotaja aga peol käesurumise võitmine on sinu jaoks siis nii meeletu saavutus, et seda siin sedasi promoda?See teema on VABADE TEEMADE ALL, VABAS FOORUMIS, nii et ma võin siin rääkida või sinu moodi öeldes “promoda” põhimõtteliselt mida iganes mu hing heaks harvab!
arrow
MemberSäär ikka omajagu väiksem lihas ka.Ja teema autorile soovitaks sealt 4. päevalt see surumine ära jätta, see on seal kohe kindlasti üleliigne, muidu on igati normaalne kava.Miks see seal kohe kindlasti üleliigne on?
Neid ikka leidub ju, kes nädalas 2 korda rinda teevad. esimesel korral raske rinnatreening ja teisel kerge.
Nii ka minul: esimesel päeval raske ja neljandal kerge.
Ja kolm päeva nende kahe vahel peaks olema ka piisav aeg taastumiseks.
arrow
MemberPaar nädalat tagasi siis ühel peol tuli järgmine väljakutsuja. Võit tuli eriti kergelt, kuigi tüüp minust raskem. Ja kus siis hakkas alles vabandama:D Et tema alles eile surus ühega ja õlg siiamaani haige ja kange alles. Ja et ma olla veel küünarnukki ka liigutanud laua peal
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kehv kaotaja öeldakse selliste kohta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>arrow
MemberSee video on lihtsalt näide ühe käega lõuatõmbest. Youtubes leiab ka videosi kus tõmmatakse palju rohkem kui 1 kord.. aga mina ei jõua ühte korda ka tõmmatavaata seda
Ja see ei ole sul samuti hea näide. Selles videos on tõmbamas mingi 50 kg hiinlane ja pealegi veel nõksuga.
arrow
MemberSee video on lihtsalt näide ühe käega lõuatõmbest. Youtubes leiab ka videosi kus tõmmatakse palju rohkem kui 1 kord.. aga mina ei jõua ühte korda ka tõmmatavaata seda
Palju sa niisama üldse jõuad? Kui jõuad. Ma mõtlen puhtalt jõuga, mitte nõksuga. Ja kumba haardega, kas pealthaarde või althaardega?
arrow
MemberKuidas selleks spetsiaalselt treenida? Tahaks jõuda teha seda, aga proovides tundub väga raske.
Kas siit ka keegi sellega hakkama saab?
Mis eeldused peavad olema, ülitugev biitseps?
Tüüp ju tõmbas praktiliselt ainult 1,5 korda. Ei ole eriline asi minu arvates, suht nirakas oli ta ka. Ise olen niimoodi teinud, et hoian ühe käega teise käe randmest kinni ja siis tõmban. Aga nii nagu videos nähtud, proovin kohe homme jõusaali minnes ära.
arrow
Memberrinnale harjutusi nädalas 5säärele harjutusi nädalas 1
Äkki täpsustad?
Ma tean, et säärt vähe on, aga minu jaoks piisab.
Mis selle rinnaga siis on?
arrow
MemberLisan veel juurde, et kaal on 86 kg vanus 21 pikkus 182. Eesmärgiks võimalikult suur lihasmass ja jõud.
arrow
Member16 aastaselt äkki kuskil 50-55 kg läks. Ise kaalusin 60 ringis. Aga ei tegelenud siis ka jõusaalitrenniga. Minu sõbrad surusid kusagil samapalju, nii, et ma ei ütleks, et see mitte jõusaalis käija kohta halb tulemus oleks olnud.
arrow
MemberTeet Margna poseeris pärast saadet: Kulturistid vs Margna

arrow
MemberKas kreatiintsitraadil ei olegi laadimisperioodi?
arrow
MemberTäna proovisin esimest korda. Hea sidruni maitse on sellel.
arrow
MemberPalju seda Tai Kane-i kreatiintsitraati korraga võetakse üldse?
-
AutorPostitused