-aron-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-aron-
MemberIlusaid Jõule Ja Meeleolukat Aastavahetust!
-aron-
Member-aron-
Memberkas on hea kui paar nädalat jõusaalis ei käi,nagu väike puhkus oleks mitme kuusele jõusaalile.Kui tunned,et vajad seda,siis tuleb kindlasti kasux.
-aron-
MemberKuidas see veel võimalik on?
-aron-
Member2.
-aron-
MemberMinu vaieldamatux lemmikux on hantliga tõmbed küljelt,selja lailihasele siis.
-aron-
MemberE 1. päev Rind, Biitseps, Triitseps, KõhtT Aeroobne
K 2. päev Reie esiosa, reie tagaosa, säär
N Aeroobne
R
L
P 3. päev Õlg, selg, kõht, alaselg
Oleks ehk natuke parem kui R või L oleks trennipäev aga kui peavad puhkepäevad olema siis ei saa suurt muudmoodi kujundada…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS: selle kava järgi määrasin!
Kui pühapäeval õlga teha,siis ma arvan,et järgmine päev rinda korralikult teha ei saa.
-aron-
MemberPalju Õnne ja Edu Edaspidisex!
-aron-
MemberEsmapilgul tundub see mulle suhteliselt võimatu ülesanne, jalad ristis, ketasteni välja.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga eks ma harjutan ning proovin seda sooritada. Ega see just kergete killast pole.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jalad ei pea olema ristis.
-aron-
Memberei viitsi poes käiia koguaeg ja mõelda mida osta süüa.Järelikult sa ei taha kasvada.Vaeva tuleb ju ka ikkagi näha lõppude lõpux!
-aron-
MemberHakkas huvitama kuna siin enamus räägivad et rinnale tuleb teha ikka u. 4 harjutust ja 4×10Aga lugedes väljamaa rinna treeninguis siis seal alati u.3 harjutust ja 2×6 ainult kõike.
Lihtsalt huvist , kuidas selline vahe?
-aron-
MemberMulle meeldivad naiste puhul sellised reied,mis pole ei pekised ega lihastes,vaid on naiselikult saledad.
-aron-
MemberMis nõuande ma 10.-ndas punktis välja pean lugema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Kanda Armanit.
-aron-
MemberSelline küsimus siis ,et olen teinud juba mitu aastat jõutrenni (jõusaal) aga lihased ei ole veel välja tulnud.Neid on küll näha aga keha katab rasva kiht
,mis oleks kõige tõhusam ja kiirem viis selle rasva kihi eemaldamisel . Kas mingid ained (kreatiinid,proteiinid) või õige trenn.
Ette tänades Madis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õige trenn koos õige toitumisega!
-aron-
MemberEi pea.
AutorPostitused