-aron-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-aron-
MemberErki nool ennustas et kristiina saab medali ja mehed ei saa midagi|algus l2ks t2ppiLoodame,et lõpuga paneb mööda…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-aron-
MemberPalju õnne!!!
-aron-
MemberPalju Õnne ka minu poolt!!!
-aron-
MemberKindlasti ei soovita sul edasi treenida vaid anda käele puhkust.Vastasel korral see ei paranrgi ära ja võib hullemakski minna.
-aron-
MemberMa arvan ka et seda on liiga palju.Nagu eelnevalt mainitit siis olex nädalas norm. kusagil 0,5 kg
-aron-
MemberMa ei usu küll et mõjutax ainuke vahe on slles et jämedamad on lihtsalt raskemad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-aron-
MemberMingil määral peax ka lihaste kasvamine seda pingumale tõmbama..
-aron-
MemberSalendav ja organismi varusid taastav jook fitnessi või mõne muu sportliku tegevuse harrastajale. Sisaldab rasvade põletamist ja energia vabanemist soodustavat ainet L-karnitiini ja katab 100% täiskasvanu päevasest vitamiinide kogusest.
Juuaxe enne treeningut või treeningu ajal.
-aron-
MemberMiks sa kükke 1×50 teed ma soovitax teha 3-4 seerita ja 8-12 kordust.
-aron-
MemberKui tahad liigset rasvast lahti saada siis kõige pealt sea om atoitumine korda ja hakka tegema kõvstai aeroobset.Sa pead sööma vähem kui sa kulutad.
-aron-
MemberAga millega saaks seda teist asendada?
Esimest saan teha on selline pink aga teise jaox pole äkki kuidagi kangiga.
-aron-
MemberSiin tööriistade alll olevas kavs jaotatuna kahex on 2 harjutust:
1.Sääre sirutused ette trena?ööril
2.Istudes jalgade kõverdamine
Infost,mis harjutuse taga on näitab üht ja sama harjutust,et kas siis pean tegema kaks korda seda harjutust we…
-aron-
MemberTavaliselt olen koolipäevadel kusgil 23.00-24.00 vahel magama läinud ja siis nommikul 6.50 üles.Nädalavahetusel mingi 24.00 ja vahest ka hiljem magama ja siis mingi 10.00 aeg üles.
-aron-
MemberSoovitav on teha 2-3 kuud…
-aron-
MemberKaua juba teinud oled algajatekava?
-
AutorPostitused