Skip to main content

-aron-

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 451 through 465 (of 532 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: sõrmed #73580
    -aron-
    Member

Dziisus Kraist – sellise riistapuu eest 450.- krooni!! Ehk keegi seletab, mist teeb sellise asja nii kalliks. Mul on N-Liidu aegne gripper. Saastamarketis müüdi ka neid.

Need on ju erinevate raskusastmetega.,Võibolla see kõige tugevam maksab 450.-

in reply to: sõrmed #73573
    -aron-
    Member

Soeta endale GRIPPERID

Ei ole kindel kas need su näpud paksemaks teevad aga tugevamaks peaksid küll tegema..

in reply to: Richard sandrak :) 7-me aastasena #73544
    -aron-
    Member

Välja näeb nagu oleks 50kg kangil, äkki oli 80 naela 36,32kg.

See oleks jah rohkem usutav…

in reply to: Kohupiim #73441
    -aron-
    Member

selle jaoks on kohupiimapastad igati mönusad,rosinatega banaaniga jne.

Nendes on ju palju vähem valku ja palju rohkem rasva ning süsivesikuid.

in reply to: Marek Kalmuse treening video #73321
    -aron-
    Member

Mis sa sellega õelda tahad :???:”> .Ega seee et ta kord eksis ja sllega tegeles ei tähenda et ta sellega ka praegu tegeleb. :???:”>

in reply to: tuharad #73298
    -aron-
    Member

Vaata siit tööriistade alt hajutustepank.

in reply to: kükid ja alaselg #73205
    -aron-
    Member

Kas tõstevööd kasutad,see on kõvasti abiks.

in reply to: Kava 2 päeva nädalas #73188
    -aron-
    Member

aga seal alla on kirjutatud et Kava teha soovitatavalt 3-4x nädalas.

Sina teed siis lihtsalt kaks korda :???:”>

in reply to: Linnugripp ja muna #73089
    -aron-
    Member

Ei ole,kas ka munadest võib sellesse nakatuda?

in reply to: VANEMATE VÕISTLUSTE PILDID #73071
    -aron-
    Member

to Churka: Olen kindel, et paljud noored ei teagi, kellest jutt on! Mina nägin Taavi Koovitit suvel, aga tal oli paks teksavammus seljas ja tema füüsilist vormi õnnestus oma silmaga näha ainult 1997-dal aastal ning see jättis unustamatu jälje! Sellepärast olekski tore, kui saaks selle vanade võistluste ja tegijate galerii kunagi üles seada!

Ma tean teda,ta käib koos ühe mu tuttavaga rammumeeste võistlustel.Paarisrammumehe siis :???:”>

in reply to: Palju teil siis vastlakukkleid alla läx? #72964
    -aron-
    Member

Mul läx 2 :???:”>

in reply to: tellimused amazonist #72945
    -aron-
    Member

Ja kui ma tellin siis on potimaks 59krooni?

Potimaksu meil pole. Meil on olemas postikulud ja see on vastavalt Teie soovidele.

Kui soovite ISE kaubale järgi tulla, on järeletulemine täitsa tasuta – peaasi et tööajal ja ülalmainitud kellaaegade vahele satuvad.

Variandiks kaks on ELS kohaletoimetus. See on vastavalt Teie soovile. Kõige odavam (ELS14) on 39 EEK ning see tähendab, et reeglina hiljemalt kella 14:00 tuuakse toode Teile kohale (suurtes linnades). Väikeste maakohtade kohta öelda kahjuks ei oska – kohale tuuakse, aga millal, see on juba kohaliku postitoimetuse rida mu meelest.

Tähendab et kas ma pean(tellija ise) sel ajal kodus olema ja ootama kuni pakk saabub mulle ukse taha? või saadetaks post ikka postkontorisse vms?

Ukse taha tuuakse,aga kui kedagi kodus pole siis viiakse kodukoha postkontorisse ja jäetakse teade.

in reply to: Tere V.Vähk… #72717
    -aron-
    Member

Ma arvan et see kas sa makarone keeda,praed või ma ei tea mida veel nendega võimalik teha on :???:”> ei muuda valkude sisaldust küll aga tuleb praadides rasva juurde sest õli peab ju ka panema.

in reply to: Proteiin #72576
    -aron-
    Member

Aa mis te arvate no1?  :???:”>

Sellest oli siin just üks teema kus sellst räägiti väga pikalt ja laialt,kasuta otsingut.

in reply to: personaaltreener #72542
    -aron-
    Member

Ma arvan et sellise keha nagu Britneyl saad sa ainult ilukirurgi juures :???:”> aga personaaltrener koostab sulle sinu eesmärkidele vastava treening-ja toitumiskava.

Viewing 15 posts - 451 through 465 (of 532 total)