-aron-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-aron-
MemberVaata siit tööriistade alt Harjutustepank klikka biitsepsi peal ja näitab ära kuidas teha.
NB!Samaaegne postitus TheOne-ga
-aron-
Memberno1-hte.tulemustega olen väga rahul.ega ma muud ei tarvitagi,mõistagi kodujuust, jogurt, tuunikala, piim(tavaline2,5%), muna, valgurohkeid toite.veel pakub mulle pinget, et misasi see dextroos on??,äkki peaksin seda ka sööma
Dextroos on kiiresti imenduv süsivesik.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-aron-
MemberMa küll homosid ei seedi aga ma lihtsalt ei tee neist välja niikaua kuni nad mind ei sega.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-aron-
MemberPraegu tarbin proteiini (MLO Muscle Zume),UFS Maltodekstriini.Trauben Zuckerit ja mõningaid vitamiine ka ..
-aron-
Memberhelistasin just tervisekeskusesse saan oma medali kätte:PAh et medaleid jagati siis helistajatale,

Loe kõik postitused korralikult läbi ikka enne kui midagi vastama hakkad…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-aron-
Member@proteiin, kõik ei saa minna jõusaali, pole aega, raha ja võimalusi (pole lähedal saali). Ma elan maal ja hetkel ei saa kh saalis käia aga ma ostsin endale pingi kangi ja hantlid ja saan kõik lihased läbi teha, ning mõni ei taha selle pärast saali minna, et tal pole põhja all ja tahab selle kodus saavutada.Srry aga jõusaalis saabki just normaalse põhja alla

Kas siis kodus tehes kui kõik vahendid olemas on ei saagi põhja alla we?
Saab, aga jõusaalides on treener, et sa nn. põhja asemel vale tehnikaga jms. liiga ei teeks endale, samuti tekivad kodus julgesutus probleemid jms.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Julgestuseks võib endale paar sõpra kampa võtta…
-aron-
Member@proteiin, kõik ei saa minna jõusaali, pole aega, raha ja võimalusi (pole lähedal saali). Ma elan maal ja hetkel ei saa kh saalis käia aga ma ostsin endale pingi kangi ja hantlid ja saan kõik lihased läbi teha, ning mõni ei taha selle pärast saali minna, et tal pole põhja all ja tahab selle kodus saavutada.Srry aga jõusaalis saabki just normaalse põhja alla
-aron-
MemberVõta siit ülevalt Tööriistad ja siis Harjutustepank.Kliki kõhulihaste peale ja seal on neid küllaga.Kasuta ka otsingut kõhust on siin vaata et kõige rohkem juttu olnud
-aron-
MemberImelik et suurtes kaubanduskeskustes pole saada meil siin kohalikus AjaO poeski müügil juba…
-aron-
MemberMa arvan et paari päevaga ei saavuta midagi peale hea enesetunde.
-aron-
MemberNormaalselt süües sust küll rasvahunnik ei saa,pigem ebanormaalselt süües.
-aron-
MemberAlgus ei ole mõtet hakata mingeid aineid võtma,kõigepealt sea oma toitumine korda.
Abiks on ka see