-aron-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-aron-
MemberMiks teed hommikul üht ja siis õhtu teist lihasgruppi.Miks korraga ei tee õhtupoole.
-aron-
MemberMerike Madar võistles? Kas ta eelmisel aastal lõpparvet ei teinud? Ehk on see näpukas ja naiste kulturismis osales Merike Sula?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See oli ikka Merike Madar.Piltidel oli ta ka.
-aron-
MemberVarbola Spordikeskus
-aron-
MemberLoomulikult on see väga tähtis,et iga päeav vajaliku koguse valke ja asju kätte saaksid,muidu pole sul erilist lootust lihast kasvatada.
-aron-
Membertäitsa normaalne, ma söön samapalju õhtuti kui dieet pole ja eesmärgiks mass ja jõud(kes meist ikka piisavalt suur olex) siis anna minna. ma panen ka tihti näiteks poolkilo maksa sellele lisaks juustusardelle ja paarliitrit õlut ning salateid ja muna igasugust jama…siis veel magusat otsa näiteks jäätist liiter või 1 halvaa ja kondentspiima 1 purk. normaalne ju mehed kes üle saja kilo ikka söövad nii. ka Andrus Murumets ütles et kulturistid kaaluvad toitu aga temal pigem see probleem et ei jõua süüa nii palju kui vaja olex-et rammumehed söövad maximaalselt palju mahub-nii see mass ja jõud tulebgiMass tuleb küll aga,kui palju seda lihase arvelt tuleb,enamus rasva arvelt arvatavasti.
-aron-
MemberMis eesmärk on?
-aron-
MemberEga muna ei saa lõpmatuseni ka süüa, ja kusjuues palju üldse keskmine muna kaalub??Ma söön muna 1 toidukorrana 3-4 tykki, kolmest-neljast munast peaks 30g valku kätte saama või ei??Kolm munavalget kaaluvad kusagil 100 grammi ringis ja sisaldavad kusagil 11g valku.
-aron-
MemberMeil koolis maksab nädal kusagil 30.- iseg vähem vist.Süüa saab küll nii mis kole tahad juurde siis antakse juurde.
-aron-
MemberMina näiteks söön koolis paki kohupiima.
-aron-
MemberMassiperioodil olen puhanud 1 minuti ringis.
-aron-
MemberKui sul nahaga probleeme ei ole siis sa loomulikult ei kasuta igasuguseid kreeme ja värke,aga ega selle pärast kohe pede pea olema kui kasutad.
-aron-
MemberKasutan Maltot, mis tast ikka arvata,asja ajab ära.
-aron-
MemberSee natuke jama , et need ei saa juu sinna tulla õigeks ajaks kes tallinnas ei ela..MA vb tuleks ka aga ei saa tallinna!Lase mõnel tuttaval järgi minna
-aron-
MemberPane enda pildid üles vaatame kui suur sina oled
-
AutorPostitused