-aron-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-aron-
MemberAga mis võistlusel siis pidi selguma ,kumb on parem kas kalmus või kiivikas ?http://www.rate.ee/show.php?id=9900522
Kalmusel pildi all kirjas 24h ennem:) Kuhu ta siis võistlema kyll läks
Euro Elite Touril on Kalmuse ja Kiivika vahelist võitlust oodata.
-aron-
MemberAga neid harjutusi võid ju ilusti teha,milles selga oluliselt kaasa ei tööta.Aga jh see ple päris see.
-aron-
MemberSeal, kus mina käin kahjuks jalapress puudub. Kas miski kompenseeriks selle?Kükid äkki
-aron-
MemberTeed siis esimese seeria suurema raskusega 10-12 korda ja siis teisets seeriate jaox võtad raskust nii palju vähemax,et jõuad 10-12 kordust teha.
-aron-
MemberSelliseid teemasid on siin ennegi küll olnud-kasuta otsingut.
SIIN-aron-
MemberMarek Kalmus 5.koht
Ott Kiivikas 9.koht
-aron-
MemberSee siis jh selline šhokolaadi maitseline,aga väga hea maitsega minu arust!
-aron-
MemberEi saanud ikka vastust, et kust kohast särgid kätte saavad võitjad?Eks sealt Telliskivi 51 poest saa!
-aron-
MemberPakun Ott Kiivikast, ma ei taha osadel tuju rikkuda aga ma loodan, et see värk siin ei kujune pettuseks, selles mõttes, et need ühe postitusega pakkujad siin
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ise seda sama mõtsin,et kas me neist veel kunagi kuuleme.
-aron-
MemberPank Rott silme ees?
??:”>Siin poes maksab üks särk 200.-…200 särki oleks siis 40000.-
-aron-
MemberKalmus!
-aron-
MemberÄkki keegi vastax teema algataja küsimusele,olex ise ka sellest vastusest huvitatud!
-aron-
MemberUnustasin mainida, et oleks vaja natuke rasvapõletust teha, väike kõht on ette tekkinud.Aga tee siis,kui vaja!
-aron-
MemberMa parem ei räägi tõesti, sa ei taha seda teada. Igatahes oli tegemist sado-maso ühe alaliigiga kus partnerit polnud : ) Näitena oli sellel perioodil aegajalt päevi kui toidust sain 600 -700 kalorit + une puudusel ka öised rattasõidud õues. Ärge palun järele tehke. Küll aga ma võin rääkida kuidas õieti peaks.Ja oli asi seda väärt?
AutorPostitused