-aron-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-aron-
MemberNo,kui sle mõjus siis sle on see ju kasulik.
-aron-
MemberHästi ta seda väikest 3 kuust seal loopis,kuigi see nuttis…
-aron-
MemberPruun riis pidi kasulikum olema kui valge, sest on koorimata. On küll kallim, aga huvitava maitsega. Tatar on ka kasulik ja annab vähe kaloreid ka.Ma arvan, et kõike võib süüa mõistlikus koguses.
Mida seee annab,kui riis koorimatta on?
-aron-
MemberValgurikkaid tiote võid kindlasti süüa,nii hilja võiksid vältida rasvu ja süsivesikuid…rasvata kohupiim oleks hea variant!!!
-aron-
MemberJärsku on probleem selles, et sul on lihas väsinud ja tahab puhata?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma arvan,et probleem on kindlasti selles,kui igapäev teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-aron-
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu kõht sa küll prääga mõnus trenni!

-aron-
Memberon ikka rambod koos siin!!!mina kaalun 102 kg ning pealt haardes tõmban 8-10 korda ilma nõksutamiseta, oleneb päevast!
no aga sa 102kg ka ju
MemberKindel on see,et nii palju,kui 33 korda ei mälu ma kindlasti.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-aron-
MemberMiks on vaja 4 korda päevas sheiki juua,kas sa tavatoitu ka ikka sööd?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 12, 2006 at 4:49 p.l. in reply to: Hommikune ja õhtune trenn. Millal võiks tulemusi näha? #98192-aron-
MemberMis see bmi on?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>äkki kehamassi indeks
MemberPole suitsetand,ei suitseta ja ei hakka ka!
-aron-
MemberPalju Palju Õnne!!!
-aron-
MemberOn ikka küsimused
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arvatavasti ei saa,sest muidu ta ju ei toxiks,kui saaks peapõrutuse.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 9, 2006 at 4:38 p.l. in reply to: Mitu korda nädalas käid jõusaalis ja kaua kulub aega trennile? #97751-aron-
Member4 x nädalas,koos aeroobsega kuskil 2 tundi päevas.
AutorPostitused