-aron-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-aron-
Memberei jh ma ka ükskord nägin, et 2 tüüpi lambist hakkasid jalapresse ja kange ära vedama, ja uksetaga pistsid need kotti endale. maja ees ootas vana 89 a, sierra, käru taga, mingi mutt oli roolis… ju nad tahtsid koju ka endaleSuur kott peab ikka olema
-aron-
MemberIkka võib!
-aron-
Membernüüd on mul klots ilgelt koos, sest kuidas kurat see harjutus käib
Mina sain aru nii,et paned kaldpingi plokkide vahele ja siis võtad kummagisse kätte ploki tõmberauad ja hakkad lendama vms…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-aron-
Memberülejärgmisel päeval on kõige hullemJep neljap. oli mul jalapäev eile pld veel midagi õhtapoole hakkas vaikselt tunda andma a täna on käimisegagi raskusi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
-aron-
MemberEile mul oli näiteks koolis söök kaasas…klassivend küsis siis,et mida ma söin ka?Vastasin,et riisi ja kanafileed…siis küsis,et mis ma sealt saan?Vastasin,et kanafileest saan valku ja riisist süsivesikuid…ta ütles selle peale mle:”Krdi keemik!”
Vot sellised vennad viivad kulturismi maine alla!!!
-aron-
MemberVutti mängin…aga trenni jõuan üsna harva
-aron-
Member3 korda nädalas ja igapäev, olgem ausad missa tahad et su rinnad oleks nagu arbuusid ja käsi nagu banaan või
-aron-
MemberMix sa siis tuled üldse nõu ja arvamusi kavast küsim,kui neid kuulda võtta ei taha???
-aron-
MemberVahest tekib küll küsimus,et milleks ma seda teen ja viskab üle…ent väga väga harva!
Siis mõtlen.et olen juba nii kaua vaeva näinud ja ei saa seda enam käest lasta ja peab edasi treenima.
-aron-
MemberKüsiks kohe,et kas ka liiga vähese vee joomine on kahjulik?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise joon küll ikka väga minimaalselt vett…lihtsalt ple janu.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-aron-
MemberPeale trenni Twinlab 100% Protein Fuel(1 scoop)+dextroos
-aron-
MemberKulturism
-aron-
MemberLõuatõmbamine 4xmax(lisaraskus)
Kangiga tõmbed kõhualla 4×10
Hantlitega tõmbed küljelt ühe käega 4×10
Tõmbed T-kangiga kõhualla 4×10
Kõik harjutused vabaraskustega.
-aron-
Membermuidugi on .. pärast mingit pausi ootad trenni nagu väike laps esimest koolikella
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina küll esimest koolikella ei oodanud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
-aron-
MemberArvatavasti on see ikka otsas hetkel.
AutorPostitused