-aron-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-aron-
Memberütleme nii et ma ei saa seda kätte kuid proovin süüa võimalikult palju valke . kaalun 82 ja kätte peaks saama umbes 165 gArvan,et see 165g on vähe.
-aron-
MemberKas see video on parim siis tehnika poole pealt või selle naise pooe pealt?

-aron-
Membertellik ka toitumiskava aga kuna käin koolis siis ma ei saa eriti koolimingi valmistoitu kilekotis kaasatirida:DMix Mitte?
Endal on küll 2 einet koolis kaasas

-aron-
MemberNo logige sisse siis, milles probleem
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda ma tegingi

-aron-
MemberKuidas te näete seda, see ju alla võetud?Mle ütles,et peab sisse logima ja vähemalt 18.a
olema-aron-
Member100gr , umbes palju see on , kas 2 spl ?Soovitan kaalu muretseda…näitex elektroonilise mis paneb 1g täpsusega saab kusagil 150.- eegu eest

-aron-
Member–><--
Väga haige…kui siis halb eeskuju
-aron-
MemberVeega
-aron-
MemberKas glükoosi asemel võib olla kh selline asi nagu viinamarja suhkur??Jah!
-aron-
MemberAga neljandas enam Arnold ei pidavat n2itlema,mingi uus onu tuleb m2ngu.Kui ple Arniet sis see ple õige Terminaator!
-aron-
MemberOlen Näinud Terminaator 2-e ja 3-e,kuid 1-e ple kunagi…kahjux ei saa edasi vaadata,sest peab magama minema keha tahab ju puhata,taastuda ja kasvada!
-aron-
MemberKui sa tahad kõhu lihaseid välja siis pead toitumise ka paika panemaTa ju ütles,et tal need väljas aga liiga väiksed vms.Aga kui tahad suurust lisada,siis kas ei pdanud kordused jääma sinna 15-e kanti…parandage,kui eksin.
-aron-
MemberKas heal söögiisul on otsene seos rasvumisele kaldumiseks.Oleneb mida sa mõtled hea söögiisu all?
-aron-
MemberNende harjutustega koormab küll nii ülemisi,keskmisi ja alumisi kõhulihaseid,aga soovitan panna suurt rõhku ka soorituse puhtusele.Õigesti sooritada plegi nii kerge!
-aron-
Memberkotis pole probleem, peaks täpselt sobima kott millega transporditakse odasi
Vaevalt jalapress sinna mahub
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused