-aron-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-aron-
Memberendal ka 4 ja poolt tundi eesmärk püüdma minna:)
-aron-
Member-aron-
MemberKui te peaksite liigitama jõutõmbe kas selja- või jalaharjutuste alla, siis kuhu te selle paneksite? Ise olen teinud jõutõmmet seljapäeval, aga pean tõdema, et ükski seljas paiknev lihas (peale alaseljas oleva erector spinae) mul tunda ei anna peale seda.Pigem on peale jõutõmmet läbi reie kakspea ja nelipea lihased ja gluteus maximus.Seega ma kahtlen, kas on mõtet üldse jõutõmmet teha seljapäeval, äkki panna hoopis jalapäevale peale/enne kükki või teha neid kordamööda erinevatel nädalatel?Ise olen ka ikka seljapäeval teind.Mul võtab ikka alaselja mõnusalt verd täis ja läbi.
-aron-
MemberAga jalapress – selle kohta tahtsin lisada et oleneb masinast…nimelt olen kunagi vanas kooli jalapressis surunud 150 mis oli tohutu kõva saavutus kuna asi oli roostes ja ei jooksnud üldse.
300 mõne teise jalapressiga on palju kergem.
Täpselt.Aga kas tehakse neid ka erineva kaldenurgaga?
-aron-
Memberjap ma võim 300kg 10x jalaga teha, kuid 130 1x rimmalt ei lähe kuidagi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , veits imelikud palamsid jahPalju kükid?
-aron-
MemberAravete Spordihoones.Super head treeninguvõimalused.Aparaadid ei ole küll kaasaegsed kuid neid on palju ja kõik töötavad.Ja kuna seal asja eestvedaja on rammumees Erik Kuningas siis seal raskustest ja asjadest puudust ei tule.Üks kord maksab 15.-.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-aron-
MemberMinu õnnitlused ja edu!
-aron-
Membermis väeossa lähed?Kuperjanovisse
-aron-
MemberKüsiks siinkohal,et kellel 30.sept minek on? Endal on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-aron-
MemberMul ka kodus jõusaalis Ronnie pildid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-aron-
MemberEt siis, tahaks osta 2 toodet, aga ma ei tea milliseid mul vaja oleks.Vaja oleks ,et lihas areneks ja ,et taastumine oleks korras ja kõike seda:
Kuna ma ise pole neid tooteid eriti kasutanud, siis ei tea, mida vaja.
Eesmärk on lihasmassi kasvatada
-aron-
Memberaga kas keegi oskaks raskustest rääkida…..näitex palju on meremehe raskusexIse olen ka otsinud aga pole leidnud kusagilt ühelegi alale raskust.
-aron-
MemberEt kellel plaanis osa võtta?
-aron-
MemberPalju õnne ja veel suuremaid kordaminekuid kui siiani on olnud!
-aron-
MemberAmmu juba selline küsimus, et kas neist kokteilidest on mingit kasu ka või lihtsalt hea maitse pärast? Tegu on ju smooty’ga, mida kuumal suvepäeval hea juua ja mis täidab ka kõhu hästi.No kindlasti on neist kasu.Saab ju neist erinevaid vitamiine ja toitaineid.
AutorPostitused