-aron-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-aron-
MemberLihaga on jah selline lugu, et küpsetades läheb kergemaks. Kui hakkliha teen, siis ikka arvestan toore liha kaaluga, selles mõttes, et kui kava näeb ette 200 hakkliha, siis ostan poest ja praen ära 200 g hakkliha, mitte 250 g vms.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kanaga natuke keerukam lugu, sest hakkliha küpsetatuna ei müüdagi (vist) ja seega on ainult 1 variant, aga kana müüakse nii toorelt kui küpsetatult, seega kui konkreetse kava järgi sööd, siis peaksid kava tegija käest järgi uurima, kas mõtles küpsetamata kana kaalu või küpsetatud.
Aga,kui kava on enda tehtd siis ple kellegi käest küsida

” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-aron-
MemberMul selline tunne, et ma olen valesti treening, sest ühes teemas lugesin ja sain aru, et peab kõik seeriad ühe korraga jutti tegema. (Nt. et rinnalt surumises teen 8 ära, siis mingi minuti puhkan ja uuesti 8 niipalju kui seeriaid kokku on) Ongi nii või sain ma valesti aru?Jah nii ongi! Teed seeria punkad minuti ringis siis teed järgmise jne.
-aron-
MemberAinult kindaid.Igasugu rihmade ideest ei saa aru. Milleks tõsta asju, mida ei jõua käes hoida?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sedasi mõtlevad vbla jõutõstjad,aga kulturistid kasutavad rihmasid sellex,et selg trennis maximaalselt läbi võtta,aga kui seljas jaksu veel on kuid kätes nii palju ple siis ma leian,et on rihmad väga vajalikud.
-aron-
MemberJuba harjutuse sooritamisel on suur vahe ju.Ning lendamine peaks ju rohkem rinna siseosa treenima.
-aron-
MemberTõstevöö
Kindad
Rihmad
Magneesium
Sidemed
-aron-
MemberKas istudes saab ka teha pöialetõuse… säärte jaoks? Peaks nagu toimima!Jah saab küll.On olemas spets. pink või siis istud pingile paned jalad klotsile,lased kellegil kangi põlvedele tõsta ja sirutad pöiad üles ja langetad alla, et venitus tekiks.
-aron-
MemberAmplituudi suurendamiseks seisa neid harjutusi sooritades varvastega 10 cm paksusel puuklotsil.Klotsi kasutan isegi,kang turjal kusagil 5cm sest kõrgemaga kaox tasakaal ära.Aga Hanltiga tehes on kusagil 10cm pakk all siis saan teise käega kusagilt kinni hoida.
-aron-
Member1.Kang turjal seistes pöialetõusud.
2.Hantliga ühele jalale pöialetõus(vaheldumisi siis jalad)-
-aron-
MemberViimane oli tõesti ülikõva!
-aron-
MemberMina olen aru saanud,et kui kulturismis on oluline suured ja võimsad lihased,siis fitnessis on tähtsad proportsioonid jne.
-aron-
MemberEi tarvita üldse võid!
-aron-
MemberKus ta siis.. Tema sai endale selle pingi koju nurka ja hantlid..aga koik kes jõusaalis ei saa käija ja tahakas kodus treenida. siis ei hakka ostma endale pinke ja masinaid koju.
..siis osadel on ainult hantlid.. mhh.. tahaks näha seda lihasmassi mida sa nendega kasvatad.. mõned asjad ainult. ntx biitsa sab ta jah teha.. aga paljusi asju ei saa ju..
Igastahes Kodu ei asenda Jõusaali.. ja erilist massi ei saa ka kohekindlasti mitte kasvatada…
Vut nii:D
Endal on koju keldrisse muretsetud 5-kangi,2-paari hantleid,2-rinnapinki,üle 200kg raskusi ja ma ei näe probleemi mix kodus ei saa lihasmassi arendada…saab ja väga hästi!
-aron-
MemberÕnne ja edu edaspidisex!
-aron-
MemberTee ikka jh max raskusega millega suudad oma seeriad ära teha aga eelkõige jälgi tehnikat.
Selga saad ka kangiga teha:Kangiga tõmbed kõhu alla ja hantlitega:Hantliga tõmbed küljele ühe käega.
See,kui palju sul paras seeriax on saad teda ainult ise proovides!
Miks kükki ei tee?