-aron-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-aron-
Memberkuidas selle valguga lõppude lõpuks on siis?Rosin ütles, et võib kasutada. on sellega teised päri?
ma olen seda nüüd paar päeva kasutanud.
Mina isiklikult kasutaxin ka ära.
-aron-
MemberSee parim enne peax olema see,et poes ei tohi enam müüa,kui toode ise kõlbab jh veel päev-paar(näitex piim jne.).
-aron-
MemberProbleem siis selline et oleks vaja treeningkava. Tean et seda saab netist ka tellida aga tahaks personaalset. Kava koostaja võiks mind üle vaadata, jagada natuke näpunäiteid jne. Kas leidub inimest kes viitsiks natuke oma aega kulutada, olen nõus ka maksma.Sai õhtu hilja suht segane tekst tehtud
-aron-
MemberMis harjutus on kraana?
Kui efektiivne see on?yean harjutust “traktor” aga kraanat ple veel kuulnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
-aron-
MemberEndal ple küll mingeid probleeme 0,1%-e rasvasisaldusega kohupiima söömisega…lisan natuke vett,et olex vedelam ja läheb ilusti alla.
-aron-
MemberMinu meelest ei ole jala jõutrenn kõike koormavam ja kõige raskem trenn nädalas.See on juba enda teha kui raske jalatrenni sa teed.
-aron-
MemberTere,see jutt,et pärast kuute ära parem söö on väga õige.Mul endal sama dieet,kuigi minu puhul kehtib ka tõsiasi,et käin trennis.Nädalas alaneb umbes 1-1,5 kilo.Mina saan küll süsivesikuid kõige enam.
Siin tulebki välja see,et inimesed langetavad sedasi küll kaalu,kuid mille arvelt?Ise võtan küll dieedix rohkem aega,et säilitada maximaalselt lihast.
-aron-
MemberErrorYou have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ” at line 1O_o
Sama siin
-aron-
MemberKui teen kätekõverdusi siis mul käib naq mingi raks vms naq õlast läbi(kohe on kuulda naq häält).Ja see käib ainult ühest õlast läbi.Kas sellest ei olene midagi või saab kuidagi seda muuta?
Tänud!!
Kui sellega mingit valu ei järgne siis minu jaox plex see probleem.
-aron-
MemberTerekestMul väike mure sooviks kaalust alla võtta mingi 5-7kg. Ehk oskate mingit dieeti või toitumiskava soovitada. Kaalu tahaks mingi 2kuuga normi saada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kahjuks on mul elutempo hetkel nii kiire et trennidesse kahjuks ei jõua kui siis ndl vahetusel ujuma, uisutama vms.
Kas sul on eesmärk lihtsalt kaalust alla saada või soovid ka,et peeglisse vaadates oleks muutusi näha?
-aron-
MemberKas on sel ka mingit vahet, kui surud kitsama või laiema haardega?Kitsamalt peaks rohkem triitspepsile hakkama ja laiemalt siis rinnale.
-aron-
MemberSelge tänud.Aga kuhu kanti selline harjutus läheb et ütleme oled kaldus jalad allapoole rippseina juures ja venitad jalgu üles rippseina vastu?
Jah.Teine võimalus on rippuda lõuatõmbamistoru vms. küljes ja siis harjutus samamoodi sooritada.
-aron-
MemberKui siin juba selline teema on siis küsiks kuidas neid kõige alumisi kõhulihaseid treenida?Peaks vist nii olema et ntx kui lamad tõstad jalga, aga mul saavad ülemised ikka kuidagi rohkem koormust. Ehk oskate mõnda head harjutust alumistele soovitada?
Rippes jalgade tõsted ette…kui sirgeid jalgu ette tõsta veel e suuda siis tõsta põlvi.Väga hea harjutus kõhu alaosale!
-aron-
MemberKrt ma juhuslikult vaatasin pilte siin fitnessi lehel ja mõtlesin kas sellised elukad kiiresti joosta ka saavad ja värki ? see must on ikka väga elukas ma ütleks
mitte et ise selline olla ei tahaks… .
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ElukadMa arvan,et mõeldes oma põlvedele ja liigestele nad valivad jooxmisele mõne ohutuma tegevuse(ratta jms kardioseadmed).
-aron-
MemberPalju õnne ja edu edapidisex!!!
AutorPostitused