-aron-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-aron-
MemberPalju õnne!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-aron-
Memberei ole samaega nad siis kogu aeg liputa, vaid siis kui rõõmsad on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Järelikult on inimene,kes jalga väristab ka õnnelik.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-aron-
MemberVõrreldes teiste kelladega on ju selle hind pea olematu.Kas tasuks osta?Mis mõttes olematu?
Kui tahad näha palju hetke pulss on ja palju kaloreid kulutad ja kõike muud mida need kellad võimaldavad,siis tasub kindlasti osta.Aga lihtsalt sellex et kella vaadata…sellel ei näe ma mõtet.
-aron-
MemberEnnast huvitaks ka see küsimus!!Alkoholi tarbimine ise ongi halb!
-aron-
MemberTere,olen aru saanud,et siin enamus siiski teadjad inimesed,seega pöördun ühe väikse küsimusega.
Kui palju on päevane kcal,süsivesikute,valkude ja rasva norm?Treeningu ajal söön tihemini,vabal ajal vähem ja harvem.
Käisin reedel, 23.03.07, põlveoperatsioonil ja nüüd on treening veidi kergem mul..st,jalgadele ei saa hetkel midagi teha,kuigi see oleks mul põhiline,kõige olulisem,sest langetan kaalu ja kasvatan lihaseid.
Täna päeval sain nii:1500 kcal;245,22g süsivesikuid;55,4g valku ja 56,23 g rasva.
Oskab keegi öelda,kui palju peaks päevas saama umbkaudu neid aineid,kui eesmärk on langetada kaalu ja käin ka 3x nädalas trennis?
Olen 173 cm ja 66,9 kg.
Tänades,
Valku peaksid kindlasti rohkem sööma…sinu kaalu juures vähemalt 150-160g.
-aron-
Memberkreatiinist on siin teemasid küll väga palju, aga sellist teemat ei leidnud. endal see täiesti puhas kreatiin ( fasti creatine monohydrate). niisiis tahaks teada millega segada seda.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Veega ikka ja lisad dextroosi,et kiiremini imendux.Võid ka mõne mahglaga segada,kust saad süsivesikud kätte ja ei pea dextroosi lisama,näitex viinamarjamahl.
-aron-
MemberMind huvitavad tegelikult need L-karnitiini tabletid…. Väikest abivahendit oleks küll vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> +jõusaal kindlasti= ma loodan et tulemused on kuuga käes
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
(never give up!)
Usu mind,kui tavatoitumine ple korras ple nendest L-karnitiini tablettidest ja muudest rasvapõletajatest kasu…mix raisata raha,kui saad ka ilma?
-aron-
MemberTäna on piisavalt valesti söödud ja õhtul on sünnipäevapidu ka, nii et homme alustan tervislikumat elu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sedasi alustavad enamus…kuid kas ka tegelikult alustavad on omaette küsimus,kui siis kohe!
MemberKuna ma pole siiamaani igakord toorsalatit söönud, siis nüüd hakkan ka seda sööma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ning kuidas selle valgušheigiga on. Kas see on toidulisand proteiinina või tehakse see kuidagi teisiti, olen näinud mõnikord mõnda inimest jõukas, kellel “Fast” šheiker ja siis valge vedelik on sees, tahaks teada kas seda tasub kasutada või tuleb ennem toitumine õigeks saada? 
Ennem kindlasti toitumine korda ja siis võid hakata mõtlema toidulisadele.Ka tavatoiduga kasvad jõudsalt,niiet need toidulisandid ple A ja O.
MemberKust seda osta saab ja mis see maksab. Ennem justkui oli siin fitness.ee poes kuid enam pole. Äkki antaxe võistlejatele tasuta:)Tasuta ei anta kindlasti,kuid usun,et tuleb peagi uuesti müüki
-aron-
MemberIlusat kevadet ka minu poolt!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selline päiksepaisteline ja soe ilm teeb tuju mega heax ja ei saa kindlasti jooxmata jätta.
märts 21, 2007 at 8:49 e.l. in reply to: 5000 bcaa ja 5-methyl 7-methoxy-isol. koos kasutamine? #110186-aron-
MemberÕigesti mitte õieti.
Jah…ma tean et see nii on,kuid “õieti”on suupärasem
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuid teema algatajale ütlex,et saab ikka koos kasutada ja eks ole sel ka mõte.Kuid eks naq kõik asjad ole seegi katsetamise asi…siis alles näed kuidas mõjus.
märts 21, 2007 at 8:28 e.l. in reply to: 5000 bcaa ja 5-methyl 7-methoxy-isol. koos kasutamine? #110184-aron-
MemberOLeks müüdud?peaks ikka olema poleks müüdud olnud siis oleks selle ka ostnud.praegu jäi mulje et kui see oleks müüdud olnud siis sa oleks selle ostnud.Mõtetu nokkida sedasi ju ,ma usun,et sa said aru küll,sest seal oli kõik õieti ju.
-aron-
Memberteen kõhulihastele ülekeha tõsteid (aeglaselt ja võimalikut hea tehnikaga ) siis sangpomm käes ja kerega.Mure on siis selline et tundub et kõige alumised lihased ei saa piisavalt koormust, kuna kuus pakist on normaalselt näha 4 ülemist ja 2 alumise kohapeal on punnis kõht
AutorPostitused