-aron-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-aron-
Membermix ma naljale pihta ei saa? täiza vana ja nähtud video.KUi sa seda näinud oled siis sa olexid pidanud aru saama,et Ronnie häält on moonutatud.
-aron-
MemberMina ka sellist ilu ei mõista kahjuks. Mulle meeldivad naiselikud naised.Sama siin.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-aron-
Membermillegi pärast need lingid ei tööta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Natukene tuli aadressi muuta

http://boards.flexonline.com/ib/ikonboard….=ST;f=1;t=12044
http://boards.flexonline.com/ib/ikonboard….=1;t=12042;st=0
Mul töötasid ilusti.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-aron-
MemberPikkus:174,5cm

Kaal:83Kg
Kunagi võix ju 90 Kg ringis kaaluda,aga seda siis ikka madala rasvaprotsendi ja puhta lihase arvelt…elame näeme
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-aron-
MemberMa olen nüüd peaaegu aasta aega teinud tavalist split kava, areng on olnud rahuldav, aga alati võiks parem olla ja ma mõtlesin, et võiks teha midagi täiesti erinevat, nimelt siis full body kava 1 kuu jooksul.Ma teeksin seda 5x nädalas ja kava oleks umbes selline:Rinnalt surumine 4×10
Kükk 4×10
Jõutõmme 4×10
Lõuatõmbamine 4×10
Military press seistes 4×10
Rööbaspuud 4×12
Kõht 3x max
Harjutusi on vähe, kuna see on ilmselt väga kurnav kava.Ei tea kas oleks mõtet proovida?
Biitsepsi oled päris välja jätnud
-aron-
MemberQUOTE(triinum @ 24 Jun 2007, 21:14) *kreatiini ei tohi ju esimeseks toidulisandiks tarvitada… unsure.gif
eeeee…mis reegel see selline on? huh.gif
No lihtsalt, et kui ma kylastasin Robocopi poodi, siis mainiti mulle, et kohe ei maksa kreatiini tarvitama hakata… ma ei m2leta, miks see nii oli, aga helistades poodi, nad vastavad meeleldi
-aron-
MemberPlaju õnne!
-aron-
Member1. Warm-Up: I Believe In Dreams (Full On Vocal Radio Edit) – Jackie Raw
2. Squats: Run To Paradise – Nick Skitz vs. The Choirboys
3. Bench Presses: Rock This Party (Everybody DanceNow) – Bob Sinclar & Cutee B feat. Dollarman, Big Ali & Makedah
4. Back: How Long (Radio Edit) – Jessy
5. Triceps: Wind It Up (Main Mix) – Gwen Stefani
6. Biceps: Weight Of The World – Evanescence
7. Lunges: I Go Crazy (Giuseppe D.’s Euro Madness Mix) – DHT feat. Edmée
8. Shoulders: The Power Of Bhangra 2003 (Club Extended Mix) – Snap! vs. Motivo
9. Abs: My Love feat. T.I. – Justin Timberlake
10. Cooldown: Lips Of An Angel – Hinde
-aron-
MemberPalju Õnne!!!
juuni 21, 2007 at 4:12 p.l. in reply to: Hea vormi ja enesetunde saavutamine ennast piinamata !!! #118114-aron-
Membertahaks teada miks piima ja liha ei või koos süüa ?mida peaks üldse toidukõrvale jooma?
Vett näiteks-ise joon hommikul pudru kõrvale küll hea kruusitäie piima,kuid ülejäänud toidukorrad olen harjunud vett jooma.
-aron-
MemberKas hetkel saab orkutis niisama ka liituda ? ilma kutseta ma mõtlenEi tohix saada.
-aron-
MemberPalju Õnne Ja Edu Edaspidisex!!!
-aron-
MemberÄkki nr.3 on Flex Wheeler.

-aron-
MemberJorx! Suured t2nud
Mul v6ib selline tunne tulla, kui ma spetsiaalselt l2hen mingit kooki piiluma eelm6ttega, et t2na v6iks endale midagi lubada (kui mul on v6imalus v6tta ainult yks kook, siis ma seda ei tee
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). See tundub mulle pseudoprobleem. St ise tekitatud probleem, millel ei ole organismi vajadustega mitte kui midagi pistmist.Minu jaoks on probleemiks hoopis see, et mul on k6ht tyhi ja ma otsustan magusa peale minna. See t2hendab umbes 0,5 kg kooke ja liiter j22tist (buliimia…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Ma ei nimetaks seda magusavajaduseks (ma m6tlen siin puhtfysioloogilist vajadust). Kui ma olen p2eval korralikult s88nud ja lisaks ka trenni teinud (endorfiin) ei ole mingit magusavajadust.
Paistab,et Aile tunneb asja;)
-aron-
MemberTeed ühe harjutuse seeriad ära(antud juhul siis 3 x 10 rinnalt surumist) ja siis järgmise harjutuse(ehk siis lendamise 3 x 10) jne.
AutorPostitused