-aron-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-aron-
MemberJällegi üks harvi kordi kui pean ise abi paluma. Ja nagu ikka tuleb küsimus muusika vallast, oleks vaja sellist asja nagu filmi “Sunshine” soundtracki. Ette tänades, sest tean, et siin on väga abivalmis inimesed.-aron-
MemberTere!Ostsin täna omale HT-Ri. Enne kasutasin MASS2, kuid hetkel on dieedipidamine käsil, seega saigi Mass2 õigel ajal otsa.
HT-R tundus aga õige valik, sest seal on glutamiin ja kreatiin juba sees ja neid oli samuti osta vaja. Lihtsalt ühekordse ostuna oli HT-R odavam. Tean küll, et kokkuvõttes oleks eraldi odavam olnud…
Tekkis aga küsimus.
Kas HT-Ri juurde tasuks dieedi ajal kasutada Tribulus Pro’d, et olemasolevat lihasmassi võimalikult vähe kaotada ning kiirendada rasvakulu?
Samuti oleks temast kasu, kui dieet läbi (mis peagi käes).
Targad, mis arvate?
Tänan!
Soovitan tarbida BCAA-d,see kaitseb lihaseid katabolismi eest ehk siis aitab samuti säilitada võimalikult palju lihasmassi.
-aron-
MemberKaalu vist ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lihast ikka trenni tehes.Nu siis võid ju ükskõik mida kaloririkast sisse ajada,aga mix sa seda kaalu taga ajad?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-aron-
MemberOlen proovinud maasika, vaarika, vanilli ja kakao
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga kumb sul rohkem kaalu tõstis? Mass2/Multi Mass?Kas sa soovid lihtsalt kaalu tõsta või lihast kasvatada?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-aron-
Memberhttp://www.bodybuilding.com/fun/mark9.htmoled rahul?
Mina küll olen.
-aron-
MemberMuidu tekkis küsimus endalgi. Kuidas ma peaks ilma kaaluta teada saama kui suur kogus on 100g Mass2?Päris täpselt ei saagi.
-aron-
MemberKas Te Kasutate Keemiat Või MitteMis On Vahe Kui Keemiat Ei Kasuta ja Mis Vahe Kui Kasutad?
Ise Proovin Puhtalt Treenida aga See Võtad Ikka Palju Aega.
Oleneb mida sa keemia all mõtled.Kui sa pead toidulisandeid naq proteiin,kreatiin jne. keemiax siis sinu silmis ma olen kindlasti keemik.
-aron-
MemberKüsimus on lihtne ja konkreetne.. Milline puder on hommikusöögiks kõige tervislikum? Millist putru eelistavad suured spordisõbrad?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei oska õelda milline kõige tervislikum on aga ise olen suur kaerahelbe pudru fänn,ning eks ta ole ka üks tervislikematest.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-aron-
MemberKanafilee:100g-s 24g valku,1g rasva,1g süsivesikuid.
-aron-
MemberÕnnitlused!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-aron-
MemberNr.7 on ehk Dexter Jackson
-aron-
MemberNr.2 on Shawn Ray
-aron-
MemberTere!Probleem selline, et tellisin veebipoest tooteid. Tegutsesin juhiste järgi ning maksin lingi kaudu kohe arve ära. Kuid juhistes lubatud e-maili ei tulnud mis kinnitaks ostu ja minu amazoni konto näitab, et ma pole ühtegi tellimust teinud. Ostetud asjad on mul vaid ostu korvis kuid tellimust minu kontol pole. Pangakonto väljavöte siiski näitab, et raha on siirdunud minu kontolt Oü Robocopi kontole.
Seega küsimus kas peaksin muretsema, et minu tellitud kaup ei jöuagi minuni?
Mis kell tellisid?Minu teda peax olema nii,et enne 14:30 tehtud tellimused täidetaxe/kinnitataxe samal päeval,kuid hiljem tehtud järgmisel päeval.
-aron-
MemberÕnne ja edu edaspidisex ka minu poolt!!!
-aron-
Membermulle näiteks soovitas mingi arst magada kõhuli, üks pool kehast sirgelt, ja teisel poolel mõlemad jäsemed 90 kraadise nurga all keha suhtes ja samuti küünarliigesest ja põlvest täisnurk;) pooli muidugi vahetad, selg ja üldse kogu keha puhkab vähemalt mul nii jube hästi väljaMa pean minema ja proovima kohe seda varjanti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …Ööd
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused