ArnoTT
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ArnoTT
MemberMa ei tea minu arust nagu põlvedel valusam mida sügavamale sa kükid, pinge ikka täisküki ajal suurem. Tee siis täisküki ja poolküki vahelist.
ArnoTT
MemberMa ei saa aru, mis siin imelikku on kui teine teeb rämedalt trenni ja veel peab dieeti ka võistlusteks ja mis sa tahad öelda, et kõik kui teevad rämedalt trenni on kohe colemanid või. Ikka 10 aastat peaks korralikult trenni tegema siis ehks hakkab looma seda massi ka ja lihast. Proovi järgi kas saad hakkama sellise vormiga.
ArnoTT
MemberSa liiga kiiresti arenenud ju. Kui sa 13 ja pikkus 183 ja rinnalt 85 siis see kõva tulemus. Mis su klassivennad näevad su kõrval välja nagu esimese klassi poisid või. Kui migeid hädasi ei ole liiga kiire arenguga siis tee trenni kõvasti edasi.
ArnoTT
MemberMinuarust on Jayl õige kulturisti kõht.Mitte, et ma Colmani maha teeks Coleman on ikka super aga imelik see õllekas seal ees blink.gif Kaks pilti võrdluseks Coleman ja Cutler
Mis teha kui colemanil suured kõhulihased on ( mitte õllekõht). NEED ON KÕHULIHASED
ArnoTT
MemberM ei tea miks on mitu aastat järjest kirutud, kui Coleman võiti, et tegelikult pidi võitma Jay. Ja lõpuks siis võitis ka Jay. Aga minu arvamus piltide ja video põhjal on küll see, et coleman on ikka palju parem. Jay tundub selja pealt liiga pehme ja üldse tundub ta natuke pehme, aga muidugi kui oma silmaga näeks mõlemat siis võibolla oleks teine arvamus.
ArnoTT
MemberJa sina v vähk miks sa võistlustele ei läinud. Ei käinud sa ju eelvõistlustel ka või käisid?
ArnoTT
Member15 seci see klipp oli ju ainult tutvustus peale reklaami, kuid nagu varemgi on reporteris selliseid asju juhtunud. Segast panevad lihtsalt. Ma usun, et nad homme veel 15 sec näitavad ja siis kunagi veel natuke.
ArnoTT
Memberhttp://gallery.fitness.ee/view_photo.php?s…amp;id=aab-siin Marek Morozovi üks jala harjutustest, see harjutus mida ta teeb ei koorma põlvi, võid sama harjutust teha ka kummilindiga väga hea ainult hoia jalga 90 kraadi nurga all nagu põlve tõstaks väge hea harjuts ja tee rahulikult kui põlve oled üles tõstnud hoia sekund üleval ja siis alla tagasi. J siis tavaline harjutus SÄÄRTE SIRUTAMINE mida suurem ja tugevam sul jalalihas on seda vähem koormab põlve.
http://gallery.fitness.ee/view_photo.php?s…&id=aab-see harjutus
http://gallery.fitness.ee/view_photo.php?s…amp;id=aab-siin Jala tõsted diagonaalis üles plokil Marek Morozovi üks jala harjutustest, see harjutus mida ta teeb ei koorma põlvi, võid sama harjutust teha ka kummilindiga väga hea ainult hoia jalga 90 kraadi nurga all nagu põlve tõstaks väge hea harjuts ja tee rahulikult kui põlve oled üles tõstnud hoia sekund üleval ja siis alla tagasi. J siis tavaline harjutus SÄÄRTE SIRUTAMINE mida suurem ja tugevam sul jalalihas on seda vähem koormab põlve.
ArnoTT
MemberSöö liigese rohte ka vahel, no kaks korda aastas ja üks kuur on kolm kuud. Ja kükk jäta mõneks ajaks ära üldse treening kavast, senikaua kuni jälle põved ei valuta. Ja arsti juures käi ka kindlasti , mitte perearsti vaid ORTOPEEDI juures, muidugi perearst kirjutab saatekirja ortopeedi juurde, kui ta midagi ise ei oska välja mõelda.
ArnoTT
MemberLõpetage ära kutid ei esimesel nädalal ega esimesel kahel kuul ka nüüd näha ole peeglist, et lihast on juurde tulnud. Jõunäitajad võivad jah paraneda kuna lihased harjub kangi tõstmisega. Tee trenni küll see lihas ka tuleb
juuli 4, 2006 at 2:01 p.l. in reply to: Küünarvarte kõverdamine Scott’i pingil ja luud hakkavad valutama mida teha #87177ArnoTT
MemberPõlve valud hakkasid 2 aastat tagasi kui mängisin ka võrkpalli. Nimelt kui olin võrkpalli mänginud ja tegin mõni päev kükki andis kohe tunda. Kui viimasest võrkpalli trennist oli kuskil kaks nädalat möödas sai jälle kükke teha valuta muidugi see valu ei olnud väga suur vaid korraks. Ja vaikselt hakkas see valu uuesti käima ja kuskil poole aasta pärast läks hullemaks ,kuna ka oli vaja kulturismi võistlusteks kehakaalu langetada siis ju ka lihas kaob mingil määral ja see andis kohe põlvele tunda. Ja enne võistlust ütles ka küünarnukk üles muidugi pidi siis trenni edasi tegema kuid tuli sellised harjutused võtta kus nii väga valus ei olnud. Ja peale võistlust siis käisin ka arsti juures, kes siis soovitas liigese rohte kuid siis ju oli juba hilja. Muidugi olen juba aasta võtnud neid rohte kuuridena üks 4-5 3 kuulist kuuri on tehtud.
Nende rohtude kohta ütlen, et kui sa tahad korralikult trenni teha siis sa pead neid sööma kuna vastasel juhul ei pea ükshetk enam liigesed treeningkoormusele vastu. Muidugi oleneb ka kui kõvasti trenni teed. Mina tegin 5 korda nädalas. Paljut tippsportlased kasutavad ja veel kindlasti midagi paremat. Soovitatav ongi võtta kaks korda aastas.
Ja need ei ole valuvaigistid mille kasutusel ei tunne valu ja peale kasutamise jätmist on asi hullem.
juuli 3, 2006 at 6:29 p.l. in reply to: Küünarvarte kõverdamine Scott’i pingil ja luud hakkavad valutama mida teha #87120ArnoTT
MemberKulge kutid soovitan teile süüa kindlasti kaks korda aastas kuuridena liigeste tugevdamiseks rohte nagu näiteks ATRYL-mille saab retseptiga, ARTHROSTOPI PLUS- saab niisama osta. Kuna ise ei kasutanud ja nüüd tagajärjed ka käes. Ei ole saanud juba näiteks trenni teha 1 aasta ja käisin ka põlvega opil kõhrekahjustusega ning küünarnukk ka ei lase trenni teha. Proovin meeleheitlikult ikka paraneda ja uuesti alustada.
EDU TEILE IGASTAHES.
ArnoTT
MemberInglismaa minu lemmik
-
AutorPostitused