Arnie
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Arnie
Memberkao jooksma või rattaga sõitma vms. söö vähem süsivesikuid ja asi peaks toimima
mai 7, 2009 at 7:37 p.l. in reply to: Balti Cup – i ennustusvõistlus: Koovit versus Kiivikas! #194909Arnie
MemberOtt Kiivikas ´+
Arnie
MemberOleks tore, kui te mulle ka saadaks (4-päeva oma) :
Arnie
Membervanus j22b kinni j22dki alla 15.Pigem treening tõstab testosterooni taset ja lükkab arengu paremini käima..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arnie
MemberKallimatel ja kvaliteetsematel on klaasikillud.See on loll müüt, üheskis snusis pole klaasikilde. Tänapäeval kindlasti mitte..
Arnie
MemberJalgade kõverdamine masinal jalatagaosale.
Arnie
MemberMis kava edasi tegite peale 5×5-te?
Arnie
MemberMis kava võiks peale 5×5 edasi teha?
3×3 nt. ?
Ma ise arvan et teeks veel 3×3 peale ja siis peale seda 10×10 kava mis peaks suht hästi rasva ka põletama.
Soovitusi kellelgi?
Arnie
MemberMa ei mõõda seda iganädal, pigem kuuaja tagant. Rekord on 90kg juures, tööseeriad teen tavaliselt raskusega 55-65kg. Nendest seeriatest ma ei tahaks ültse rääkida, teen nii kuidas jumal juhatab. Harjutuste poolelt on põhiliselt Horisontaal, Kaldpind v rõõbaspuud ja siis Pullover vahest.Ma ise arvan samuti, et ei taasta. Olen koguaeg treenind, siis kui haige olen siis on maximaalne paus jäänud 1nädal või midagi sinna kanti. Teised harjutused arenevad, rind just ei taha areneda. Ma proovisin Märtsi algul 90kg . . ei läind rinnalt lahti, täna proovisin ei läind ikka. Kuigi olen näiteks svungile 5kg otsa lisanud, õlgadega surumisele ~4,5kg otsa lisanud. Jõutõmbele 10kg ja Kükile 5kg. Triitseps võib ka ületreeningus olla, sest olen vahest kakspäeva järjest teinud harjutusi (esmaspäev – jõusaal: Surumine ja Triitseps, teisipäev Viskan, seal saab ka triitseps vatti) satub ületreeningusse!! Samuti õlgadega, saavad pea igapäev koormust ja need ei pruugi ka ära taastuda. Minu trenn logiseb ühesõnaga.
NB: Söön päevas keskmiselt 4-5 korda.
Tee surumist nt 5×5 (5 seeriat x 5 kordust). Alusta nt. 60 kg pealt ja iga nädal lisa 2,5kg juurde.
Arnie
MemberArstid küll vist ei soovita, kuid kas te vatitikke kasutate (..peale pesemas käimist)?Jah, iga hommik.
Mõnikord kui igav on õhtuti siis urgitsen ka kõrvas, mõnus on
E: ajasid mulle vatitikkude isu peale
Arnie
MemberKui jutt läks juba vererõhule jms.
Siis mul on siuke probleem, et kui pulss tõuseb siis hakkavad käed ja sõrmed värisema.
Nt. teen raske kükiseeria ja pausi ajal võtan iPhone välja ja siis on eriti hästi tunda kuidas sõrmed värisevad

On see normaalne?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arnie
MemberMina söön massi ajal nii, et kui pool toidust on söödud siis on mul reeglina kõht täis ja võiks lõpetada, kuid söön ikka edasi kuni päris paha hakkab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii tehakse massi.Ups, ma olen eluaeg niimoodi söönud, sest söök maitseb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arnie
Member–
Arnie
MemberPole mõtet pohmaka vastu mingeid imerohte võtta, kui eelmisel õhtul olid piisavalt mees klaasi tõstmiseks, siis ole mees ja kannata pohmakas ka ära.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arnie
MemberHakkasin nüüd käima 3xnädalas jõusaalis. Olen 185 ja 72kg(20a). Tahaks lihasmassi suurendada, et muutuda tiba jõulisemaks(et oleks ka näha et olen jõusaalis käinud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Söömist ei jälgi, et mis variante muidu oleks veel kiireks kasvuks?(kas mingeid pulbreid vms)Kiireks kaalutõusuks on olemas selline dieet, et jood üle 3l piima päevas.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda üle kuu aja ei soovitaks teha, aga peaks andma juurde nii lihast, kui ka mingil määral rasva kindlasti.
AutorPostitused