Arnie
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Arnie
MemberBolt on tunnistanud, et ainuke toidulisand, mida ta tarvitab on C-vitamiin.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arnie
MemberHei!Füüsilist olen saand iga päev aga nüüd füüsilist tööd ple on ainult aeg ja mõtlesin panna suurt rõhku trennile.Küsimus siis selline et kas võib treenida näiteks 2 päevas:6 päeval jõusaali ja igal hommikul u 30 min aeroobset.Toitumine on max(toitumiskava),toidulisandid on proteiinid,taastajad ja plaan ka kreatiin osta,puhkus max(kuna tööd ei ole siis prakt. midagi muud ple teha).Kas siis võib teha niipalju?
Kui sa oled algaja siis kindlasti mitte kaks korda päevas ja 6 päeva nädalas. Lihas kasvab puhates, optimaalne oleks algajal teha jõutrenni 3-4x nädalas.
Arnie
MemberKõigil peaks teada olema, et foorumites kehtib monarhia, mitte demokraatia. Kui ei meeldi siis mine ära, mitte ära hädalda
MemberViib mind kõrgemasse kaaluklassi, mida kindlasti ei tohi praegu juhtuda..
MemberMa olen kuulnud, et akne või vinnide vastu aitab soolane vesi ja päike, nii et kui lähete soojale maale siis proovige palju soolases vees ujuda, aga päevitamisega ei tasuks liialdada..
MemberEga ma ka ei ütleks ära fittidest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arnie
Member14 aastaselt surusin 67,5. Nüüd on pool aastat möödas ja olen 15 aastane ning surun 80kg : )
Arnie
MemberOn vahe, saad lihaseid põhjalikumalt treenida.
Arnie
MemberMa käin küll vähemalt 3x päevas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , loogika järgi peaks mul ainevahetus kiire olema, kuid kalduvus on ikkagi rasvumise poole olnud eluaeg.Arnie
MemberIse söön 3 muna ja 0.4l piima.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arnie
MemberKuumas vees lahustamine on ok? kõrge temperatuur ei mõjuta fasti monohüdraati?Mis sa tahad tee sisse seda panna vä?

Arnie
MemberMa olen kuulnud, et viina võib juua, aga õlut, veini jne ei tohi.
mai 22, 2009 at 8:56 p.l. in reply to: ENNUSTA JA VÕIDA mängu võitja on MurderDoll! EM kulturismis,kl kulturismis ja paarides, Serbias, Novi Sadis #197803Arnie
MemberPärle 12
Vähi 5
Kiivikas 6
Koovit 11
Arnie
Memberimo pigem on nii, et keha vajab rohkem energiat et hoida sooja ja seetõttu kulutad rohkem kaloreid..
Arnie
MemberPalun paranda pealkiri ja kirjuta kogu info selle küsimärgi asemele..
-
AutorPostitused